Persoane interesate

joi, 12 septembrie 2013

Universul nădejdilor trecute…



Plutind in vasta întindere a visurilor,
Vreau să am iubirea şi-n gând să zbor cu ea
Spre altă galaxie, unde  tu fi steaua mea.
Am încercat o dată cu mâna să te-ating,
Dar am atins doar suferinţă
Si de atunci tăcut cobor în al tău abis.
Ale vieţii idealuri încerc sa ţi le aflu
Şi îţi zăresc cărarea vieţii rătăcind printre iluzii,
Fără sens şi fără şansă.
De ce e sumbru universul nădejdilor trecute?
Pentru că sunt speranţele  visurilor frânte,
Sunt iluziile noastre a clipelor trăite
Şi atâtea idealuri ce-au rămas ne-împlinite…


9 comentarii:

  1. Vreau să am iubirea şi-n gând să zbor cu ea
    Spre altă galaxie, unde tu fi steaua mea - un vis, o doriinţă care se poate împlini atunci când iubeşti cu adevărat.
    Da, Tony, este deosebit acest poem şi videoclipul creat de tine, în care trecutul cu neâmpliniri, cu tristeţe revine în amintire, dar speranţa că iubirea va dăinui nu moare niciodată!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cu totii ne stim trecutul, dar in prezent cand inima asa simte spui cu convingere: tu fi steaua mea...Reaitate este tot ceea ce dumneavoastra prezentati in poemele create stimate domnule doctor si acestea realitati pe multi ii pot ajuta si vindeca de suferinte, ii indeamna spre a cauta si a avea incredere in iubire si fericire. Ne place atat poemul cat si videoclipul si melodia care ati postat la sfarsit. Daruri pretioase pentru care un multumesc este prea putin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce a fost stim cu totii, ce este traim. Prezentul este cel care trebuie trait la cea mai mare intensitate pentru ca nu stii cand se sfarseste totul.
    Versurile poemului sunt sfaturi de pret, videoclipul si muzica sunt deosebite si ele, iar noi va multumim pentru tot domnule doctor si va dorim tot ce va doriti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vise, vise bat la poarta inimii...iar daca ea inimia iti spune ca au intalnit iubirea, da pot pluti amandoi ca intr-un vis, in paradis.
    Trecutul il stim, a trecut, prezentul si iubirea noastra conteaza. Foarte interesant poem, videoclip, muzica placuta, apreciez munca dumneavoastra talentul si daruirea domnule doctor, numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Trecutul il stim, prezentul il traim, viitorul nu stim ce ne va aduce. Iubirea vine cand inima simte. Un poem, un dar, un sfat bun sau mai multe, asa cum ne-ati obisnuit de cand urmarim acest blog interesant.
    Va multumim domnule doctor si va dorim tuturor sfarsit de saptamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce a fost a ramas acolo in trecut, ce este in prezent daca este dragoste este minunat, pentru ca unde nu e nimic nu e! Poemul si videoclipul, muzica, totul este deosebit. Va multumim, va dorim inspiratie, astfel incat sa postati cat mai multe poeme stimate domnule doctor, pe acest blog interesant.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un poem interesant, da asa este viata cu bine si rau, cu frumos si urat, cu despartiri si iubiri...asa e viata. Dar si cand iubirea iti bate la poarta inimii fericirea este cu tine si cu alesul sau aleasa ta. Videoclipul este la fel de interesant ca poemul, muyica este deosebita iar noi va multumim si va dorim numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aşa începe dragostea, nu ştii când a venit, nu ştii cum te-a găsit, îţi ies odată-n cale ochii ce-i doreşti şi iubeşti…
    Şi când iubeşti poţi spune: trecutul, urme, totul s-a şters, rămânem noi şi-un Univers… am iubirea şi-n gând să zbor cu ea Spre altă galaxie, unde tu fi steaua mea.
    Interesant videoclip, iar muzica este minunată!
    Poemul acesta este deosebit, Tony, un dar din inimă, un sfat pentru cei care vor să-l primească, un trandafir adăugat acestui minunat Buchet de trandafiri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un videoclip si versuri superbe.Un poem in care speranta visurilor sunt neimplinite.Dar Universul stie intotdeauna ce ne dorim noi, astfel incat ne va implini dorintele si ne va trimite iubirea mult asteptata.
    Totul este perfect.

    RăspundețiȘtergere