Persoane interesate

sâmbătă, 28 decembrie 2013

Întâlnirea…



Ne-am întâlnit pe marginea unei secunde…
Eu sfâ
șiat de dor și de iubire,
Tu cu începutul de speran
ţă, adulmecai misterul nopț
ii târzii
Eu a
ș
teptam pe mâine,
Tu ignorai pe ieri…
La umbra amintirilor dăruiam amândoi câte un
strop de triste
țe,
Mângâiam neantul cu sărutul dorinței
Şi-n infinitul clipei, am oprit orologiul surâzând.
Aşa a început visul la care am tânjit până ieri




8 comentarii:

  1. Fiecare doreste sa fie iubit si sa iubeasca, iar atunci cand a intalnit adevarata dragoste nimeni si nimic nu i-o poate lua. Poemul dumneavoastra stimate domnule doctor asta spune si noi va multumim, este un dar si un sfat demn de urmat. O dragoste adevarata este tot ce dorim si le dorim celor care doresc sa fie fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand dragostea exista cu adevarat niciun obstacol nu ii sta in cale. Interesant poem, ca de altfel toate poemele care nu sunt altceva decat sfaturi deosebite domnule doctor. Duminica plină de bucurii va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand ai luat hotararea de a fi cu persoana fata de care ai acest sentiment nobil, iubirea, nimic nu te mai abate de la aceasta cale, iar ea, dragostea invinge totul. Asa se cladesc adevaratele vieti petrecute in totalitate alaturi de cine iti este in inima. Vă multumim stimate domnule doctor si va dorim atat dumneavoastra cat si celor care se iubesc sa aveti parte de fericire! Unde dragoste nu e nimic nu e!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am intalnit iubirea si voi sti sa o pretuiesc pentru ca simt ca noi ne iubim. Doua inimi care doresc fericirea o vor avea, dar numai prin iubirea lor adevarata. Un poem, un dar de prêt, un blog pe care il urmaresc cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cauti dragostea si atunci cand o gasesti in inima care iti raspunde cu aceeaşi iubire, atunci numai atunci simti cu adevarat ca traiesti. Vă mulţumim domnule doctor, daţi prin vers sfaturi deosebite! Traiti si iubiti dragi prieteni, este tot ce va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Antony, tu daruiesti persoanei pe care o iubesti: aripi pentru a zbura, radacini pentru a se intoarce si motive pentru a ramane...
    Cat de divine sunt clipele adunate in zile ,luni si ani , cuibariti in bratele iubirii.Multumesc pentru fiecare clipa,pentru talentul si sensibilitatea cu care alcatuiesti minunatele poeme din iubire,daruite cu iubire.Anul ce vine sa fie anul tuturor implinirilor!
    " Daca gandurile mele ar alcatui un poem de dragoste, atunci fiecare clipa petrecuta impreuna ar fi o poezie nesfarsita. Ar fi poezia dragostei mele."

    RăspundețiȘtergere
  7. Aşterneţi din inimă versuri şi alegeti imagini cu care ne încântaţi.
    Minunat este videoclipul pe acest fond muzical duios.
    Frumoase şi rafinate sunt toate postarile dumneavoastră.
    Nu putem decat sa va mulţumim si sa va dorim din suflet ca noul an sa va impliniti dorintele, sa aveti parte de fericire si noroc!

    RăspundețiȘtergere