Persoane interesate

duminică, 1 decembrie 2013

Nocturnă




Port cu mine pretutindeni gustul nostalgic al parfumului tău, al parfumului tău de iubire, de dorinţă, de dorinţa de tine frumoasa mea, dorința după iubirea ta, după iubirea noastră, dorința după gustul tău fierbinte și dulce, gust pe care-l simt în mine mereu.
În iubirea noastră totul se schimbă, totul devine însemnat, dintr-un nimic se na
ște un colos, cerule puteai sa mă faci un arbore, o stâncă, dar tu m-ai făcut numai o frunză, o frunză pe care tu ai așezat-o în palma ș
i în inima ta.

Stau
ș
i mă gândesc cum să fiu mai aproape de inima ta? și nu reușesc sa îmi dau seama ce lipsește,
ce lipse
ș
te ca noi să fim împreuna pentru eternitate.
Poate că în providen
ță e scris, să fim departe și să iubim prin suferinț
ă.
Am nevoie de tine…
Vreau ca în fiecare seară să adorm cu tine
și a doua zi dimineaț
a să fi tu cea lângă care mă trezesc.
Vreau ca tu să reprezin
ț
i visele mele.
Vreau, tu să fi motivul pentru care să trăiesc.

Oare am comis o crimă iubito, că am îndrăznit să sfidez ra
ț
iunea și m-am lăsat pradă unei feerii numită iubire.
Oare e o crimă că te iubesc a
șa cum condorul iubește zborul și libertatea, așa cum albina iubeș
te floarea.
Tu e
ș
ti infinitul meu magic.
Tu e
ști divinitatea în care cred și în fiecare noapte cobor în sanctuarul pur al viselor tale.





10 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate ganduri indreptate spre cea pe care inima o doreste alaturi. Ne incantati cu aceste sentimente curate, pe care fiecare ar trebui sa le simta intr-un cuplu, atunci cand iubirea este sincera! Va multumim stimate domnule doctor pentru toate aceste postari minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nu este mai minunat ca aceste ganduri indreptate spre aleasa inimii! Sinceritatea si caldura cu care ati prins in cuvinte gandurile impresionaza, arata ca iubirea, nobilul sentiment invinge totul! Va multumim stimate domnule doctor, ne-ati deschis o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Saptamana minunata asa cum ne-ati facut dumneavoastra stimate domnule doctor, cu aceste minunate ganduri din suflet pentru persoana iubita! Sunt ganduri pline de sentimente sincere, de dor si de dorinta mai ales cand cei doi sunt departe unu de altul, dar nobilul sentiment este in inima!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gandurile ne insotesc pretutindeni, dar mai ales cand ramanem singuri gandim ce vrem sa facem, ce ne dorim.
    Gandurile dumneavoastra sunt calde si sincere, transmit iubirea fata de cea pe care inima a ales-o sa-i fie alaturi.
    Tot ce ati postat este minunat, va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti sunt recunoscatoare Antony, pentru acest buchet imens de ganduri,pentru puritatea si pentru valoarea sentimentelor ce mi-au fost date sa le simt ,sa le cunosc,sa le traiesc din fiecare gand al tau.Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti...
    Minunatelor comentarii ma alatur folosind gandurile marelui,Gabriel Garcia Marquez:
    "Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind,te-as imbratisa foarte strans ,si l-as ruga pe Dumnezeu sa fie pazitorul sufletului tau.
    Daca as sti ca asta ar fi ultima oara ca te voi vedea iesind pe usa,ti-as da o imbratisare,un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe.
    Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta,as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru o data si inca odata pana la infinit.
    Daca as sti ca acestea sunt ultimele minute in care te-as vedea,as spune si nu mi-as asuma in mod prostesc gandul ca deja stii >

    Un inceput de saptamana in care iubirea sa poposeasca acasa,in casa sperantei si iubirii infinite !

    RăspundețiȘtergere
  7. Am intalnit iubirea si voi sti sa o pretuiesc pentru ca stiu ca noi ne iubim. Doua inimi care doresc fericirea o vor avea, dar numai prin iubirea lor adevarata.
    Fiecare doreste sa fie iubit si sa iubeasca, iar atunci cand a intalnit adevarata dragoste nimeni si nimic nu i-o poate lua. Gandurile dumneavoastra stimate domnule doctor asta spun si noi va multumim, este un dar si un sfat demn de urmat. O dragoste adevarata este tot ce ne dorim si le dorim celor care doresc sa fie fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cauti dragostea si atunci cand o gasesti in inima care iti raspunde cu aceeaşi iubire, atunci numai atunci simti cu adevarat ca traiesti. Vă mulţumim domnule doctor, daţi prin aceste ganduri sfaturi deosebite! Iubiti dragi prieteni, este tot ce va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  9. Puţini sunt cei ce-şi găsesc sufletul pereche şi trăiesc unul prin altul, bucurându-se de minunea vieţii, dăruind fără a aştepta răsplată. Da, suferim din iubire, pentru iubire şi chiar pentru o mângâiere neprimită... (dar numai de la cine o aşteptăm...) Şi, poate, dacă nu ar fi acestă suferinţă... nu ar mai fi nici aceste cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distinsă doamnă Viorela cu nemărginită emoţie am citit frumoasele dumneavoastră cuvinte, cuvinte pentru care vă rămân îndatorat.
      Vă mulţumesc din inimă si din suflet pentru timpul irosit cu lecturarea încercărilor mele literare.
      Cu drag şi cu preţuire

      Ștergere