Persoane interesate

duminică, 11 ianuarie 2015

Ceasul de perete
Pendulul ceasului de perete ticăie in ecouri de furtuni
Şi cu un fir subţire de dorinţă omenească - iubirea care ne aşteaptă să ţesem destinul…

Iubito ascultă-ti glasul sufletului şi de iţi e curat, potirul inimii te va-nvăţa cum sa-l umpli cu iubire, iubire ce îşi are izvorul in eternitate si din care sorbind vom stăpâni clipelor, pentru ca stâlpii fericirii noastre noi să fim.
Femeie visătoare îţi voi cuprinde chipul şi îţi voi şopti:
Te iubesc copilă, iar tu, cu ochii înlăcrămaţi îţi vei construi la pieptul meu un cuib trainic de credinţă în care să poţi plânge şi râde netulburată de nimeni sau de nimic.
Iubito vino să ne împletim firele vieţii? Atunci  vino să ne sorbim iubirea din privi, pentru că în toata deşertăciunea acestei lumi să încercăm să ne ascundem nefericirea ce o purtăm în suflet, chiar dacă amândoi vom  face asta cu mai mult sau mai puţin succes…
Te iubesc şi te iubesc numai pentru ceea ce eşti.
Te iubesc pentru că-n lumea asta, din care nu pot lua nimic,
ai apărut tu si mi-ai dăruit totul.


12 comentarii:

 1. Iubirea, este in noi, tresar sufletele, care prin sensibilitatea lor unesc cele mai frumoase sentimente din viaţa noastră... Emoții, sentimente, gânduri, sădite cu bunătate în versurile tale Tony şi toate însemnând Iubire. Citesc şi îţi comentez poemele si insemnările cu drag şi preţuire!

  RăspundețiȘtergere
 2. Iubire,dorinta ,speranta,impliniri.Minunate sentimente ,doar tu,Antony poti transmite adevarata si unica mare iubire dedicata divinei muze cu atata talent si cu atata daruire !

  RăspundețiȘtergere
 3. Citind aceste insemnari-ganduri simti ca traiesti, simti marea iubire! Totul este dor, dorinta si iubire, cuvinte calde din inima dedicate iubirii. Ne faceti viata frumoasa, ne bucurati sufletele stimate domnule doctor. Va pretuim, toate gandurile noastre bune si numai bine va dorim!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dorinta si iubire, insemnari-ganduri create cu si pentru iubire! Duminica placuta, cu iubire tuturor. Va multumim si va urmarim cu placere!

  RăspundețiȘtergere
 5. Apreciez! Deosebit totul, gand plin de dor, gand, sentiment sincer! Cu stima!

  RăspundețiȘtergere
 6. Cata sensibilitate! Ne-ati facut sa ne amintim cu drag de vise, ganduri, scrisorile noastre de dragoste din tinerete si va mutumim din suflet! Tot ce va doriti, impliniri, bucurii in viata!

  RăspundețiȘtergere
 7. Hello I'am Chris From France!!
  this is not a "spam"
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************

  RăspundețiȘtergere
 8. Visele, gandurile bat la poarta inimii, deshide-le daca vrei sa cunosti fericirea!!
  Poemul dumneavoastra ne place, va multumim pentru acesta postare deosebita. Numai fericire si iubire tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 9. "Te iubesc pentru că-n lumea asta, din care nu pot lua nimic,
  ai apărut tu si mi-ai dăruit totul."
  Superbe ganduri! Asa este, iubirea se traieste cu adevarat in doi! Va multumim pentru tot ce ne daruiti! Saptamana cu bine!

  RăspundețiȘtergere
 10. Ganduri pline de dor, dorinta, si dincolo de ganduri este dragostea! Ne incantati cu tot ce ne daruiti! Va multumim!

  RăspundețiȘtergere
 11. Numai alaturi de cel sau de cea pe care o iubesti simti ca traiesti cu adevarat! Ganduri-insemnare, deosebite! Noapte linistita tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 12. Adevarata iubire! Sentimente sincere, traire, pline de caldura si duiosie! O insemnare deosebita!
  Un sfat si totodata un dar, asa cum ne-ati obisnuit de fiecare data si pentru care va multumim. Permiteti-ne sa va uram azi un calduros LA MULTI ANI!

  RăspundețiȘtergere