Persoane interesate

vineri, 26 iulie 2013

Cu şi pentru tine…


Iubito îmi lipsesti mai mult ca altădată
Si mereu te simt aici în patul meu,
Iar viata mi se scurge ca un fir de lână
Ţesut de fete în serile de clacă.
Inima şi dorul stau de te veghează
Târziu după căderea nopţii,
Când porumbeii gunguresc, bat din aripi
Serenade şi pătimaşe dansuri de iubire.
Cu şi pentru tine inima-mi renaşte azi pentru vecie,
Redându-mă vieţii şi iubirii, ca numai alături de tine
Să trăiesc, să zâmbesc, să plâng sau să iubesc.




9 comentarii:

  1. Sufletul este ca o carte deschisă, cuvinte, dorinţe, speranţe, dar cât de puţini sunt aceea care ştiu să citească printre rânduri... Cu şi pentru tine… inima-mi renaşte azi pentru vecie, / Redându-mă vieţii şi iubirii, ca numai alături de tine / Să trăiesc, să zâmbesc, să plâng sau să iubesc.
    Poetul vindecător tăcut al clipei / Aduce dorul mai aproape. / Cu soarele în privire, / Deschide ferestrele candorii / Cu fiorii viselor, ai inimii / Vibrează cu trupul anilor, / Dăruind armonie, tandreţe. / Poetul pictează pe chipuri / Aripi din cuvinte. / Poetul rămâne ecoul viu...(...).
    Un poem din inimă pentru inimă, imagini care se derulează în videoclip pe o linie melodică duioasă, dăruite celor care iubesc cu adevărat. Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu ne incantati stimate domnule doctor. Deosebit este acest poem dedicat iubitei. Cuvintele te fac să zâmbeşti sau să plângi. Cuvintele îţi dau de gândit. Videoclipul este creat ca de fiecare data cu pricepere, iar muzica aleasa este o splendoare. Ne daruiti si ne faceti numai bucurii, va multumim si va iubim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu tine si pentru tine, doar persoanei iubite i se adreseaza cu atata duiosie o astfel de declaratie..."numai alături de tine
    Să trăiesc, să zâmbesc, să plâng sau să iubesc."
    Un poem si un videoclip daruite noua, insotite de melodii care merg la suflet si pentru care nu putem decat sa va multumim si sa va dorim o seara minunata domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce poate fi mai minunat decat sa ii spui iubitei cu si pentru tine...sa traiesc, la bine si la greu, sa iubesc... Un poem si un video clip daruit de dumneavoastra domnule doctor ca de fiecare data cu dragoste pentru noi si o muzica ce ne incanta auzul. O zi buna tuturor celor care citesc acest blog deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Viata isi toarce firul imputinand mosorul, fiecare cu firul vietii lui, cat tine , tine, ajuns la final, de dorit este sa avem strans un bagaj consistent de amintiri frumoase, traite alaturi de cei dragi, doar acestea sunt singura avere care ne insoteste pe fiecare dintre noi, in calatoria spre eternitate!! Dintre toate amintirile stranse cu grija, in manunchi , IUBIREA detine suprematia! E atat de frumos, sa iubesti , sa fii iubit, sa ai ca far calauzitor fiinta iubita si dragostea acesteia, este un dar divin nepretuit, care te reda vietii si fericirii, care te ajuta sa traiesti, sa zambesti, sa plangi sau sa iubesti...intradevar! Fara iubire doar existam, cu iubirea la pas , traim cu adevarat!! Frumos , sensibil poem, dedicat fiinte iubite...fiecare dintre noi suntem sau am fost candva , centrul universului , povestea de iubire a cuiva!! Cu toate asperitatile, sinusoidele aferente, povestile de iubire sunt de neinlocuit!! Multumesc din suflet pentru delectarea constanta oferita gasita de fiecare data , in aceasta casuta primitoare , plina de frumos si sentimente alese, muzica, imagini, versuri, coment- uri ce ating cooarda sensibila sufleteasca a fiecaruia! Weekend binecuvantat, relaxant, racoros va doreste cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu poate decat sa te incante un asemenea poem dedicat fiintei iubite. Cu si pentru tine...in iubire. Foarte frumos spus, iar muzica si imaginile care respecta versul in videoclipul creat de poet este deosebita. Urmaresc cu placere blogul dumneavoastra, weekend cu iubire tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubirea este viata, asa cum spune si autorul poemului, sa traiesc, sa zambesc, sa plang, sa iubesc cu si pentru tine...Ne-ati inceput ziua cu bucurie in suflet domnule doctor. Atat versurile cat si videoclipul creat ne-au incantat si nu putem decat sa va multumim pentru acest dar. Numai bine tuturor celor care se iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Când iubeşti trăieşti, în rest exişti... Viaţa e un dulce rai, iar cheia este frumuseţea sufletul, aşa cum din frumuseţea şi din adâncul sufletului său poetul îi spune iubitei: cu şi pentru tine să trăiesc...să iubesc. În video clip versurile şi imaginile se derulează pe muzica aleasă precum inima a simţit. Poemul şi video clipul, melodia care îl însoţeşte, mi-au încântat privirea şi auzul şi nu pot decât să îţi mulţumesc poet al iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu şi pentru tine... te patrunde in fiecare por.Sunt coplesita de emotie vizionand videoclipul minunat alcatuit ,muzica ce se impleteste armonios cu versurile,fericirea ce o simt in acest coltisor de rai in care descopar adevarata iubire,sincera si pura.
    Secunda noastră... Te iubesc legal....totul e divin Antony, meriti iubire,fericire,admiratie si respect!

    MINUNEA - ANA BLANDIANA

    Uneori, cand sunt fericita intr-adevar
    Simt – sau poate numai mi se pare -
    Cum – in varful fiecarui varf de par -
    Imi creste cate o floare.
    Si simt ca sunt grozav de frumoasa
    Cu podoaba aceea imparateasca
    Dar nu-ndraznesc sa misc fruntea prea tare
    De teama sa nu se ofileasca,
    Si nici sa ma uit intr-o oglinda
    De teama sa nu se desprinda
    Si, mai ales, e destul sa ma intristez numai un pic
    Ca sa nu mai ramana din toata frumusetea nimic.

    Eu cred ca puteti incerca si voi, binisor,
    E usor:
    Nu trebuie decat sa fiti
    Foarte fericiti.

    RăspundețiȘtergere