Persoane interesate

vineri, 12 iulie 2013

Cuibul fericirii noastre



Mai simt pe buze sărutul tău,
ce mi l-ai dăruit, aşa cum numai tu o faci,
ca pe un trandafir ce-mi înflorea pe buze.
Pe tine, cea mai frumoasă-ntre zeiţe
senzuală cu ochii strălucitori,
lacomă, flămândă, însetată de al meu foc
foc veşnic, foc devorator,
am să te sărut întâi pe ochişori,
guriţa o lăsăm să mai aştepte,
ca să-ţi sărut pieptul bogat,
umerii, şoldurile şi tot cea mai rămas
să mă îmbăt de tine azi
şi în potirul tău să fiu turnat încet…
ca apoi să mă bei şi când spun că te iubesc,
va suna aşa de bine, încât tu mă vei opri la tine toată viaţa…
Pentru ca să ne iubim, să mă iubeşti,
iar trupurile noastre să fie cuibul
de unde fericirea nu-şi va mai lua zborul…

8 comentarii:

  1. Cuibul fericirii noastre...iubind iubirea... un poem, o clipă de iubire adevărată... dorinţă, gând curat, dor, iubire sinceră...versuri pline de admiraţie, de dragoste faţă de persoana iubită, de sensibilitate, cum numai un suflet ca al tău ar fi putut aşterne pe hârtie, un suflet care vindecă suflete şi iubeşte frumosul. Superb poem cum de altfel este şi videoclipul creat în care imaginile şi muzica plină de duioşie te face să te simţi că pluteşti în paradis. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata duiosie, cata sensibilitate, cata iubire exista in aceste versuri! Unii nici macar nu gandesc, in timp ce dumneavoastra domnule doctor puneti in versuri tot ceea ce simti atunci cand iubesti, cand esti sincer in iubirea ta fata de cel sau de cea care iti va fi jumatatea sufletului. Am citit si recitit cu mare placere acest poem si am urmaarit videoclipul care parca este rupt din realitate. Ne-ati facut cu acest dar deosebit o mare bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este cum spuneti, adevaratul cuib al fericirii este cel pe care ni-l dorim, si cum il dorim asa va fi. Al nostru dureaza asa de zeci de ani si le dorim tuturor sa iubessca si sa traiasca alaturi cum traim noi. Un poem de iubire, un videoclip cu iubire, pentru noi cu iubire din parte dumneavoastra domnule doctor, fapt pentru care nu putem decat sa va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat poem si videoclip, minunat cuib al fericirii! Cand exista iubire adevarata, fericirea isi gaseste locul. Sunt fericita si va doresc tuturor un cuib al fericirii la fel ca al meu sau asa cum il prezinta si il doreste domnul doctor in aces minunat poem.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si noi suntem fericiti si avem un cuib al fericirii noastre de unde fericirea nu isi va lua zborul. Deosebit acest poem daruit de domnul doctor tutuuror acelora care doresc sa fie fericiti. Multumim e prea putin spus, o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Exista o singura fericire.Sa iubesti si sa fii iubit !
    Cuibul fericirii, cuibul de unde fericirea nu-şi va mai lua zborul… un dar minunat acest magnific videoclip .

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuib al fericiri... da, fericirea inseamna cand iubesti si esti iubit...ne iubim si este tot ce va dorim voua celor care iubiti cu adevarat. Un dar deosebit, versuri din suflet pentru suflet, toul daruit noua. Numai de bine, cu multumiri si asteptam alte poeme la fel ca cele cu care ne-ati obisnuit si va dorim sa aveti parte de fericire stimate domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cât sentiment, cât adevăr, câtă iubire, câtă pretuire! Frumosul e-n suflet, dorinţa-n priviri, adevărat cuib al fericirii. Versuri pline de sensibilitate, de iubire, in imagini de vis, pe fond muzical adecvat şi un videoclip realizat cu pricepere. Un poem minunat, dăruit din inimă, un adevărat balsam pentru suflet.
    Urmăresc acest blog cu drag şi cu aleasă preţuire domnule doctor.

    RăspundețiȘtergere