Persoane interesate

luni, 1 iulie 2013

Focul purpuriu


Sufletul mi-e plin de tine şi de inima ta.
De inima ta care-n jur răspândeşte doar iubire,
Iubirea ta clocotitoare ca un foc sacru,
Un foc purpuriu, un foc fără sfârşit…
Când mi-ai apărut în viaţa, mi-ai dat aripi.
Mi-ai dat aripi ca să pot zbura către tine iubito
Şi mi-ai înins mâna, ca să mă iei cu tine  
În cuibul nostru de iubire,
Cuib de unde niciodată nu vom mai pleca…


10 comentarii:

  1. FOCUL PURPURIU = IUBIREA ADEVĂRATĂ... Poemul exprimă ceea ce vrea, cum vede și ce simte îndrăgostitul atunci când este cu adevărat în această situație. Un poem deosebit în care imaginile se împletesc cu muzica şi cu versurile pline de preţuire faţă de iubită, în videoclipul creat de poet, dăruit ca de fiecare dată celor care iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Impresionant acest poem domnule poet. Este plin de sentiment, de pretuire, de dor si de dorinta arzatoare, asa cum este cu adevarat atunci cand iubesti. Tot ce cuprinde videoclipul este armonizat, iar dumneavoastra va mutuimim pentru darul oferit care ne-a facut astazi sa ne simtim mai tineri si mai fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poemul exprima cu sinceritate dorinta indragostitului, iar muzica si imaginile din videoclipul creat pe versurile dumneavoastra spune totul. Ne-ati impresionat domnule poet, spun asta pentru ca ati mai castigat un admirator in persoana sotului meu care urmareste impreuna cu mine tot ceea ce ne daruiti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu aceste versuri sensibile , de suflet si imaginile din film ....am avut minunata senzatie de "acasa"!! Frumos...stimate poet...multumesc !! Cu drag si pretuire, Magda

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca pe mine ca barbat ma impresioneaza aceste versuri, ce simte cea careia iubitul ii adreseaza cuvinte atat de frumoase? SIMTE CA ESTE IUBITA, CU SIGURANTA!
    Este deosebit ceea ce faceti stimate domn, iubirea trebuie sa invinga!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deseori incercam sa visam atat de profund, incat simtim ca prindem aripi pentru a zbura,radacini pentru a ne intoarce si motive pentru a ramane.
    Ne detasam de tot ceea ce ne inconjoara, fara cuvinte prea multe si terne, traind doar magia....iubirii eterne !
    Versurile ,imaginile si muzica transmit acel minunat si inegalabil parfum de iubire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am cuvinte. Am citit acest poem cu mare placere, nu credeam ca cineva poate crea versuri atat de frumoase. Orice femeie este incantata atunci cand iubitul ii spune cu sinceritate cat de mult doreste sa fie impreuna cu ea. Vdeoclipul realizat de poet pe versurile poemului, cu imagini si muzica deosebita ne-a incantat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunat spus "iubirea ta...un foc sacru", atata pretuire, iubire, sinceritate, delicatete,nu am mai intalnit in niciun vers si credeti-ma am citit mult. M-ati impresionat stimate domn, este o adevarata lectie acest poem si tot ceea ce creati. Daruri deosebite pentru cei ce se iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. "Sufletul mi-e plin de tine şi de inima ta,...mi-ai dat aripi...să pot zbura către tine iubito...în cuibul nostru de iubire...de unde...nu vom mai pleca". Versuri însoţite de dor, le simţi unduirea, simţi gândul frumos în care te cufunzi visând tainic în feeria dragostei…
    Superb poemul si videoclipul poetului. Cuvintele sunt prea sarace, un dar deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  10. Inima nu minte niciodata iar adevarata iubire reiese din aceste minunate versuri, impletite pe un fond muzical adecvat in imagini de vis. Un poem daruit de poet din inima pentru inima!

    RăspundețiȘtergere