Persoane interesate

vineri, 5 iulie 2013

Îţi aminteşti?


  
Îţi aminteşti iubito de serile târzii
Cu nopţi înfierbântate şi toride?
Când te-aşteptam nerăbdător să vii
La mine-n fiecare noapte,
Ca să ne iubim la nesfârşit,
dezlănţuit, noapte de noapte
Şi printre răguşite şoapte pătimaşe
Ne contopim, trupurile-nfierbântate.
Ne contopim, ne împletim,
De lumea toată să uităm,
Valurilor iubirii ne predăm
Şi doar iubirii cu drag capitulăm.
Îmbrăţişaţi lăsăm valul să ne poarte
Cât mai departe în spre larg
Dincolo de orizont şi mai departe,
Tot mai în larg, dar niciodată către mal…



10 comentarii:

  1. Noi ne amintim fiecare noapte de dragoste petrecuta impreuna si inca multe am vrea sa mai avem si de acum inainte, Frumos poem domnule poet, frumos si plin de sinceritate, iar video clipul este la fel si muzica, totul ne-a fermecat. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai cine nu iubeşte cu adevărat uită nopţile de iubire petrecute alături de persoana iubită. Într-un mod deosebit prezintă poetul nopţile de iubire din care reiese dorinţa: "De lumea toată să uităm, / Valurilor iubirii ne predăm..."
    Videoclipul creat este asemeni poemului iar melodiile care însoţesc poemul sunt calde şi merg la inimă, aşa cum de fapt din inimă totul este dăruit de către poet celor care iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate, dar toate nopţile de iubire ni le amintim şi asta pentru că ne iubim. Muzica aleasă şi videoclipul pe care l-aţi creat în baza acestui poem frumos ne-au impresionat ca de fiecare dată. Domnule poet daţi lecţii şi e FOARTE BINE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect, cine poate uita astfel de nopti? Iubirea, cat de frumoassa e iubirea, mai ales atunci cand ea dureaza intre cei doi toata viata! Poemul, videoclipul creat de autor si muzica sunt deosebite! Frumos dar de sfarsit de saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos, astfel de nopti de iubire cred ca toti ne-am dori si ar fi imposibil sa le uitam. Azi am avut o zi grea, dar cand am vazut poemul, videoclipul si am ascultat muzica pur si simplu m-am simtit minunat. Multumesc domnule poet.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu vom uita niciodata noptile noastre de dragoste, de cand ne-am casatorit, si asa vrem sa fie noptile noastre toata viata pline de iubire. Domnule poet familia Rusu va multumeste pentru acest dar si va doreste numai BINE!

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat poem, realitate, nopti de iubire petrecute de noi toti, iar in ceea ce ne priveste pe noi, adica eu si sotul meu nu le vom uita niciodata, chiar daca va spun sincer, uneori ne intrebam: iti amintesti?
    Atat versurile cat si filmuletul si muzica ne-au impresionat. Numai bine dumneavoiastra domnule poet si celor care citesc si se bucura de acest blog reusit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne contopim, ne împletim,
    De lumea toată să uităm,
    Valurilor iubirii ne predăm
    Şi doar iubirii cu drag capitulăm.
    Îmbrăţişaţi lăsăm valul să ne poarte
    Cât mai departe în spre larg
    Dincolo de orizont şi mai departe,
    Tot mai în larg, dar niciodată către mal…" Dusi de val, departe in larg..niciodata spre mal..uitand de lume , de zbucium , de dorul ce a sfasiat candva sufletul celor doi...undeva in lumea lor..numai a lor...unde sa isi traiasca , sa isi implineasca iubirea..sa stranga noian fain de nopti de iubire, pasiune , daruire...sa aiba de ce sa isi aminteasca mereu...cu drag si duiosie...doar cu ele ..amintirile capitulam in fata neantului...nimic altceva nu luam cu noi....frumos poem, sensibil, senzual..imaginile impletite cu sunetele de chitara magica marca SANTANA...m-au facut sa plutesc, sa imi amintesc ca viata este asa de frumoasa..si merita traita din plin..alaturi de suflete dragi, pretioase, de neinlocuit!! Numai ganduri de bine , consideratie pentru poet si citititorii sai de la , aceiasi Magda

    RăspundețiȘtergere
  9. Îşi aminteşte cine a iubit şi iubeşte.
    E limpede şi sinceră dorinţa celui care iubeşte de a fi împreună cu persoana iubită:...să ne iubim la nesfârşit... Noapte de noapte... valul să ne poarte...înspre larg...mai departe...O dorinţă rostită din inimă, un drum împreună. În videoclip se împletesc versurile cu imaginile şi cu muzica şi aceeaşi muzică duioasă însoţeşte videoclipul dându-i celui care ascultă o senzaţie de bine. Îţi aminteşti? - Un poem, un dar din inima poetului pentru cine îşi aminteşte şi iubeşte.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dincolo de orizont şi mai departe, sub cerul liber al sufletului ma las cucerita de acea eleganta interioara ce incanta cu fiecare noua postare,cu fiecare vers ,imagini si muzica .
    Noi ce urmarim cu bucurie acest coltisor de rai ne amintim una un vis, alta un gest, una o speranta, alta o clipa de dragoste, una un zambet dimineata in zori, alta o mana calda pe obraz cand ii era greu.
    "Samanta frumosului rodeste nascator de frumusete si incredere."

    Arata-mi doar cum să te iubesc ... in deosebita interpretare Sarah Brightman-Jose Cura ,o alegere divina.
    Gratitudine si admiratie profunda !

    RăspundețiȘtergere