Persoane interesate

marți, 9 iulie 2013

Iubeşte-mă cât te iubesc



Iubeşte-mi mâinile şi buzele,
Dar iartă-le dac-au fost clipe
In care n-au ştiut să îţi spună
Sau n-au putut sa te mângâie
Atât cât ar fi vrut
Sau cât dorul tău mi-ar fi cerut
In şovăiala, îndoiala sau deznădejdea altor clipe…

Iubeşte-mi mâinile şi buzele
Şi iartă-le  nevruta vină,
Că prea târziu veniră-n calea ta
Si prea curând în alte zări vor dispărea.

Dezleagă-mi sufletul de vina
Că in curând n-am să mai pot
Aduce-n mâini sau buze 
Sărutul, mângâierea 
Zâmbetul şi împlinirea,
Dar tu iubeşte-mă, cât te iubesc…

8 comentarii:

  1. Minunat poem, indragostitul isi gaseste aleasa inimi, se desparte de trecut si in final ramane cu cea pe care o iubeste...iubeste-ma cat te iubesc, minunat. Versurile pe imagini si muzica din videoclip sunt la fel. domnule poet ne incantati mereu, o zi buna sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubeşte-mă cât te iubesc...superb exprimat acest sentiment nobil prin cuvinte care exprimă tot ceea ce îndrăgostitul simte... Şi cum iubirea nu are vârstă nici nu necesită comentariu, decât răspunsul iubitei, un te iubesc simţit şi rostit din toată inima.
    Finalul spune totul în vers şi în videoclip, cei doi se iubesc cu adevărat, drumul lor este împreună. Emoţionant poem, dăruit de poet din inimă pentru inimă.

    RăspundețiȘtergere
  3. O dorinta arzatoare careia nu i se poate raspunde decat la fel. Deosebite versuri iar videoclipul pe care l-ati creat este la acelasi nivel. Ne faceti sa visam domnule poet si noi care avem alaturi jumatatea sa stim ca dragostea nu moare. Multumim pentru dar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca exista cineva care sa nu spuna macar o data iubeste-ma cat te iubesc, deosebite cuvinte, te infioara si te fac sa crezi in iubire. Deosebit poemul dumneavoastra si ceea ce ati creat din imagini pe muzica este bine impletit cu versurile. Imi place ca iubirea infiripata are un final fericit. Sensibilitate si daruire asta faceti si va admir stimate domn!

    RăspundețiȘtergere
  5. Niciodata nu este tarziu sa iubesti si sa iti gasesti jumatatea. Ce frumos ati combinat versurile cu imaginile, aratand iubirea cum se naste ca in final cei doi sa isi implineasca visul. Poemul m-a fascinat, va doresc numai bine si va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne-ati creat o zi de vis stimate domnule doctor si va marturisim ca de cand ne stim si suntem impreuna m-a iubit cat am iubit-o iar eu am iubit-o pe sotie cat m-a iubit ea pe mine. Le dorim tuturor sa aibe parte de o casnicie ca a noastra si vor fi cu adevarat fericiti. Tot ce va doriti domnule doctor si va multumim din inima pentru tot ce ne daruiti.

    RăspundețiȘtergere
  7. In iubirea adevarata fiecare raspunde din toata inima. Poemul ne arata ca iubirea celor doi este ca un balsam care-i uneste inca de la inceput, ducandu-i pe drumul visat. Versurile sunt pline de sensibilitate si admiratie fata de iubita iar imaginile intregesc videoclipul creat de poet. Ambele sunt daruite celor care cred in iubire. Superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Tatiana din toata inima vă mulţumesc pentru frumoasele Dumneavoastră cuvinte de apreciere, cuvinte care fac să mă simt cu adevărat un om deosebit.
      Cu drag şi cu preţuire Trandafirul.

      Ștergere