Persoane interesate

luni, 22 iulie 2013

Secunda noastră



Secunda noastră s-a oprit încremenită,
iar firul de nisip ramas-a suspendat
in clepsidra, pe a cărei cupolă
fericirea ne-a desenat zâmbete largi,
chipuri frumoase.
Pleoapele au uitat să ne arate ochii,
ascunşi de cortina clipitului,
iar buzele tale poartă tăcute
amprenta sărutului meu pătimaş.
Secunda de iubire atins-a eternitatea
si s-a impregnat cu aroma ei de veşnicie.
Aerul e plin de mirosul trupurilor noastre
fierbinţi, transpirate
şi picături strălucitoare de luceferi
ne stau suspendate pe sprâncene
ca firele de nisip pe plaje.
Oftatul meu răguşit fulgeră timpul oprit
străbătând spaţiul dilatat
a secundei noastre îndrăgostite…


8 comentarii:

  1. În viaţă sunt suflete destinate să se întâlnească. Indiferent unde se vor afla, ce vor face, ele nu îşi vor găsi liniştea până nu se vor afla unul pe celălalt. Întâlnirile importante sunt plănuite de suflet cu mult timp înainte ca trupurile să se întâlnească.
    Este deosebit acest poem, ale cărui versuri se împletesc cu imaginile şi cu fondul muzical ales cu pricepere de fiecare dată în video clipul pe care l-ai creat. Un dar din suflet pentru suflet aşa cum ne-ai obişnuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand iubirea este adevarata aveti dreptate domnule doctor secunda de iubire atinge eternitatea. Frumoase versuri care puse pe muzica si cu imagini ne fac sa intelegem ca doua suflete care se iubesc vor trai vesnic impreuna. Ne-ati facut un dar deosebit, o noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Langa persoana iubita secunda nu are limite, iubirea e la ea acasa. Ne iubim si recunoastem, suntem tineri si va mutumim domnule doctor, sfaturile dumneavoastra sunt deosebite pentru noi si de aceea amandoi ne bucuram ca v-am cunoscut aici pe bglog. Sa aveti parte numai de bine asa cum stiti da binele tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimate domnule doctor tot ceea ce exprima poemele dumneavoastra este purul adevar. Asa este cand doua inimi se intalnesc, ca asa le-a fost dat sa fie, in iubire lor curata secunda lor de iubire este vesnica. Videoclipul creat pe versurile dumneavoastra spune tot. Va multumim si va iubim, va asteptam cu drag oricand cu versurile pe care le scrieti si cu bucuria ca ne faceti fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce poti sa spui despre aceste versuri care spun ele totul. ne iubim iar daca o facem secunda noastra este fericirea noastra. Videoclipul, versurile imaginile care le cuprinde si muzica te fac sa crezi in iubire. Ne-ati daruit ceva deosebit domnule doctor si noi va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante versuri, interesante comentarii. "Secunda noastra", da, fiecare cuplu ajunge in aceasta secunda cand cei doi decid sa ramana impreuna pentru ca se iubesc. Urmaresc cu placere blogul dumneavoastra, o zi buna si cat mai multa inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Secunda noastră... Secunda de iubire atins-a eternitatea / şi s-a impregnat cu aroma ei de veşnicie = adevărata iubire.
    Iubirea este mister, căci e ceva dincolo de ochii fiecărui om, dincolo de privirea lui, şi când contemplăm acest “ceva” îl ascultăm, dar nu-l ascultăm, nu-l ascultăm dar îl ascultăm, vorbim, dar vrem să tăcem, tăcem, dar vrem să vorbim... Adevărata iubire, este cea necondiţionată de nimic şi de nimeni. Ea doar dăruieşte iar actul ei de dăruire îi este însăşi răsplata supremă. Este ceea ce ne spun toate poemele dăruite de poetului nostru.
    Superb este poemul şi videoclipul pe care l-ai creat poet al acestui sentiment nobil şi nemuritor - iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Doctor, o reala incantare tot ce gasesc eu aici!! Jos palaria!! Un sincer multumesc din partea, Magdei

    RăspundețiȘtergere