Persoane interesate

miercuri, 31 iulie 2013

Te rog…



Vino tu cu trupul să mă înveleşti,
Cu braţele-ndelung să mă dezmierzi,
La piept strânge-mă, să nu mă pierzi
Şi tot mai pătimaş să mă iubeşti.

Chiar dacă în jur tot s-ar nărui,
Iar eu am uitat, că mai există dorul,
Cu buzele tu să-mi aprinzi fiorul
Şi să-mi arăţi ce-nseamnă, a iubi.


10 comentarii:

  1. Deschid ochii şi văd o cascadă de emoţii,trăiri înmuiate în iubire, sentimente scăldate în dragoste,un strop de fericire picurat pe degete...balsamul inimii iubite.
    Minunate sentimente,minunat videoclip ,emotionata cerere in fata careia nu poti decat sa fii fericit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu există ceva mai mare decât este fericirea desăvârşită pe care o dă sufletului iubirea.
    Te rog… E limpede şi sinceră dorinţa celui care iubeşte de a fi împreună cu persoana iubită. Poemul şi videoclipul creat, precum şi muzica impresionează, simţi totul până în adâncul inimii.
    Poezie, dragoste şi fericire, iată adevărata iubire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice femeie si-ar dori un astfel de: Te rog... spus din dragoste, pentru dragoste.Versurile si videoclipul sunt minunate, merg la suflet, ne incantati mereu domnule doctor, va multumim si va dorim numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poemul este o rugaminte facuta cu dragoste fata de cea pe care indragostitul vrea sa o stie alaturi. Frumoase sunt versurile si videoclipul creat stimate domnule doctor.
    O seara buna va doresc dumneavoastra si celor care stiu aprecia munca si poemele daruite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te rog...o cerinta adresata de el ei, pentru ca dragostea lor sa dainuiasca. Deosebit poem si videoclipul creat pe muzica duioasa ne-au impresionat pentru ca ne iubim si stim ce inseamna dragostea. Multumim domnule doctor, sa aveti parte de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand iubesti cu adevarat spui te rog de fiecare data cand simti ca trebuie sa spui. Numai eu stiu de cate ori i-am spus sotiei TE ROG...acum nu va spun si ce o rugam, dar era de bine, pentru noi pentru dragostea noastra. Frumoase ne d[ruiti versuri stimate domnule doctor si nu putem decat sa va multumim si sa va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand spui te rog insemna ca iti doresti ceva cu adevarat, iar aici ceea ce se doreste este iubirea. Poemul si videoclipul sunt minunate, muzica la fel iar darul dumneavoastra stimate domnule doctor nepretuit.
    Noi va multumim si va dorim sa creati cat mai multe poeme.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubirea îţi umple sufletul, iubirea este o boală incurabilă, care nu se tratează decât cu iubire. Te rog… să-mi arăţi ce-nseamnă, a iubi, îi cere iubitul iubitei, astfel ca iubirea lor să fie pentru totdeauna. Cererea plină de sinceritate şi dorinţă te impresionează, te mângâie, te alină şi te face să simţi fericirea, îţi dă încredere în tine, în iubire, în iubirea care este viaţa.
    Poemul şi videoclipul încântă auzul şi privirea iar „Amigos para siempre” impresionează la fel. Versurile, imaginile şi linia melodică alesă cu pricepere pentru videoclip, ne arată încă o dată cât eşti de sensibil, cât suflet pui în ceea ce faci şi dăruieşti celor care cred că unde dragoste nu e nimic nu e.

    RăspundețiȘtergere
  9. cred ca nu7 mai are rodt ce sa mai spun frumos nu mai am putere dea vorbi intrun cuvint super nu ma asteptan multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Am citit mai multe poezii scrise de dumneavoastra si vreau sa va spun ca sunt minunate ! Sunt incarcate de atata tandrete incat pot emotiona foarte mult.
    Sunt sigura ca depuneti multa munca pentru a le crea , cat si multe sentimente , insa va iese ceva de mare valoare!

    RăspundețiȘtergere