Persoane interesate

marți, 9 iulie 2013

Unici şi nebuni…



îmi amintesc,
de-un pat
vernil
şi pe pernă,
parcă
din profil
îţi desenez
cu un sărut
pe gat
şi pe buze-ncet,
încet,
luna întreagă
de April...

pielea ta fremătândă
de dorinţi
în dinţi
ţi-o brăzdez
adânc
ca să mă ascund
cu dor,
cu tot
şi te traversez
intr-un febril înot…

tu scuturi din corcoduş
petale albe
ca de pluş,
ca să le presar
îngândurat
pe tine
în vernilul
pat...
suntem şi unici şi nebuni
ca să cinăm,
tu frişcă,
eu căpşuni
şi ne sorbim
din buze moi,
şampania cu gustul
unei calde ploi…

8 comentarii:

  1. Versuri pline de dor, de admiraţie, de dragoste faţă de persoana iubită, un poem plin de sensibilitate al spiritului care visează, un vizionar care nu primeşte sfaturi decât de la natură, de la adevăr şi de la inspiraţie, un îndrăgostit al cărui cântec se aseamănă trandafirilor. Un poem şi un videoclip deosebit realizat de poetul nostru care arde de mult pentru poezia pe care ne-o dăruieşte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos! Ne purtati pe acolo pe unde a inceput totul intre noi si continuăm să fim "nebuni", fiecare unic in felul lui, dar e bine, inseamna ca ne iubim. Tot ce ne daruiti ne incanta, atat poemele cat si fimuletele create de dumneavoastra. Nu vom uita, iubirea e cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. acum de dimineata primul lucru care l-am făcut a fost să intru aici pe blog şi am gasit aceasta surpriza. Asa suntem in iubire nebuni si unici bine spuneti domnule poet. Ca ne iubim este cel mai important asa ca putem sa fim cum ne place. Voi fi vesela azi, mi-a plăcut ce am citit si ce am văzut, poemul şi videoclipul create şi dăruite nouă, mulţumesc, numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa ramanem in dragostea noastra, cu nebuniile pe care le facem si sunt ale noastre, chiar daca anii trec, ne amintim, le repetam cu drag, da, de ce nu? Suntem si unici si plini de nebunii. Minunat scrieti si ganditi totul, apoi ne daruiti poemul si creati videoclipul ca sa avem si imaginea nu doar versul si sa ascultam si muzica. O zi buna si inspiratie stimate domnule doctor, desi credem ca aveti destula.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumusetea sufleteasca,iubirea si talentul cu care ne inseninezi zilele,minunatele imagini,muzica aleasa cu grije ma fac sa spun...i-ti iubesc mainile ce astern minunate pagini de viata si buzele ce daruiesc,sarutul,mangaierea,speranta si implinirea.Da, suntem unici si nebuni...
    Cu aceeasi daruire cu care medicul vindeca trupul ,poetul vindeca suflete .
    Multumesc ca existi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu totii suntem unici si nebuni cand suntem imreuna doar noi in intimitatea noastra. Asa este adevarata dragoste. O lectie de viata, un poem care este inspirat din realitate, imaginile pe muzica si pe versuri mangaie auzul si privirea. Asa este stimate domnule doctor, suntem unici si nebuni atunci cand iubim.

    RăspundețiȘtergere
  7. In iubirea noastra fiecare este unic si nebun, dar aici in aceasta nebunie intra fericirea pe care iubirea ti-o da. Minunat poem si videoclip, ca de fiecare data darul dumneavoastra stimate domnule doctor este deosebit. Acum imi cer scuze, dar din motive de sanatate voi lipsi o perioada de pe blog. Va doresc tuturor bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  8. mereu o incantare poemele si videoclipurule..
    un vesnic indragostit care traieste frumos iubind ...daruindu-ne model de dragoste adevarata.. intr-o lume nebuna..nebuna.. in care indragostitii sunt nebuni frumosi.
    felicitari.. si multa fericire in continuare..
    cu stima...

    RăspundețiȘtergere