Persoane interesate

sâmbătă, 28 septembrie 2013

A iubi înseamnă a iubi…

A iubi înseamnă ceva divin, înseamnă ceva ce-mi dă puteri nebănuite. Tot ce ating se transformă în frumuseţe, în gingăşie.
Tot ce spun se transformă în cuvinte de iubire.
Când eşti lângă mine totul se transforma într-o poveste, într-o feerie.
Tot ce spui, tot ce faci, dar absolut tot ce ţine de persoana ta e minunat. Te iubesc si te vreau pentru eternitate.
Ai apărut în viaţa mea ca o caldă adiere de vară.
 Acum eşti prizonieră în inima mea şi nu am de gând să-ţi mai dau drumul niciodată.
Mi-ai îndeplinit dorurile mele, mi-ai îndeplinit cele mai arzătoare dorinţe, mi-ai alungat singurătatea şi tristeţea si mi-ai adus cel mai frumos si mai pur dar, ce l-am primit vreodată aici pe pământ, mi-ai adus iubirea.
Îmi simt inima bătând cu putere, zbătându-se de parcă ar vrea să iasă din cuşca coastelor mele, ca o pasăre ţinută prea mult timp în colivie, ca un mugure care tânjeşte după mângâierea unei raze de soare foarte îndepărtat, ca un fluture ale cărui bătăi de aripi le simt până în adâncul sufletului, vrând să împrăştie în jurul lui parfumul iubirii.

Eşti parfumul ce-mi învăluie trupul,  
Eşti seninul sufletului meu,
Eşti bucuria din zâmbetul meu,
dar si ploaia din ochii mei.
Eşti soarele ce-mi luminează viaţa
Şi mă conduci la paradisul nostru,
Unde fiecare clipă petrecută cu tine, e o nemărginită fericire.



8 comentarii:

  1. A iubi înseamnă a iubi...Te iubesc şi te vreau pentru eternitate...fiecare clipă petrecută cu tine, e o nemărginită fericire.
    Superbe ganduri şi versuri, izvorâte din inimă, pline de căldură şi sinceritate, iar imaginile şi muzica din videoclipul pe care l-ai creat cu măiestrie Tony încântă privirea şi auzul.
    Un dar din inimă. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa , deosebita declaratie de dragoste..sper sa gaseasca ecoul scontat! Multumesc frumos pentru frumosul gasit aici de fiecare data! Un weekend reusit tuturor! Cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  3. Ganduri din suflet pentru suflet, ganduri pline de sentimente curate, sincere si care te impresioneaza. Minunate ganduri, minunate versuri, la fel videoclipul si muzica. Stimate domnule doctor ne-ati facut un dar deosebit, vă mulţumim şi vă iubim.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deosebite sunt aceste ganduri si versuri, iar daca ar fi o declaratie de dragoste este ceva ce rar intalnesti, o rostire din toata inima. Videoclipul si muzica sunt de asemenea deosebite iar noi stimate domnule doctor nu putem decat sa va multumim si sa va dorim numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne-ati impresionat stimate domnule doctor cu aceasta minunata declaratie de dragoste. Totul este plin de sinceritate si sentiment. Deosebit, va multumim pentru aceste daruri/sfaturi din acest colt de rai unde ne simtim atat de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Gând şi dor, poezie, muzică, dragoste şi fericire, iată adevărata iubire!
    Aeste gânduri Tony şi versurile tale sunt pline de sentimente sincere, de iubire, iar videoclipul şi muzica impresionează.
    Da, a iubi înseamnă a iubi...Nu există ceva mai mare decât este fericirea desăvârşită pe care o dă sufletului iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat stimate domnule doctor a iubi inseamna a iubi, a iubi este viata, adevarata noastra viata, care fara iubire nu exista.
    Ne-au incantat gandurile si versurile dumneavoastra, regasite in videoclip pe o muzica duioasa. Va multumim, o seara buna din inima va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Viata, iubire, dorinta, implinire, a iubi inseamna a iubi!
    Deosebit e sunt gandurile dumneaviastra si versurile care cu imaginile si muzica au dus la acest videoclip care ne-a incantat.
    Va multumim domule doctor pentru clipele frumoase pe care ni creati urmarind acest blog deosebit.

    RăspundețiȘtergere