Persoane interesate

joi, 19 septembrie 2013

Ca o cascadă





Ca o cascadă îţi cade părul lung pe umeri
şi îţi mângâie fruntea, ochii şi guriţa…
Hei! Nu e măr, îmi strigi,
când îmi înfig dinţii în umerii tăi,
iar eu râd flămând, 
alunecând cu buzele pe gâtul graţios,
iar pe umerii rotunzi cu mângâieri lacome
şi peste plinul sânilor mi-aleargă
respiraţia grăbită cu aburi calzi, care să te gâdile.
Îţi simt pe buzele lacome freamătul pântecului,
iar in podul palmelor îmi cuibăreşte rotundul feselor,
în timp ce ochii mei ca o lacrimă se preling
de-a lungul coapselor tale prelungi. 
Nu vrei să fi a mea? Te-ntreb răguşit,
Când, tremurând de plăcere,
strâng în braţe trupul tău de zeiţă,
iar părul tău lung ne ascunde de toată lumea bârfitoare…


9 comentarii:

  1. Versuri pline de admiraţie şi preţuire, de dragoste faţa de iubită, o dragoste nemărginită, iubirea lor fiind numai a lor, fără să le pese de nimeni:...strâng în braţe trupul tău de zeiţă,iar părul tău lung ne ascunde de toată lumea bârfitoare…
    Un poem minunat ale cărui versuri se împletesc cu imaginile pe muzica duioasă în videoclipul pe care cu migală şi pricepere l-ai creat Tony, şi care ne încântă privirea şi ne mângâie auzul. Minunat moment de iubire ne-ai dărui, mulţumesc este prea puţin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este domnule doctor, in iubirea adevarata nu iti pasa de lumea barfitoare, tot ceea ce conteaza este ca tu si cel sau cea pe care ai ales-o sa iti fie jumatate sa va iubiti. Deosebit este poemul si videoclipul dumneavoastra, va multumim, nu gasim cuvinte sa va spunem cat ne bucura acest minunat blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. In iubirea adevarata totul esti tu si el sau tu si ea. Versurile poemului dumneavoastra sunt deosebite, la fel videoclipul si muzica aleasa.
    Un colt de rai pe care il vizitam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este minunat acest poem, versuri pline de sinceritate, de iubire fără margini, fără a da importanta la ceea ce spune lumea. Iubirea este a celor doi atunci cand ei se iubesc cu adevarat.
    Versurile, imaginile, muzica, totul este o incantare!
    Va multumim din suflet pentru aceste frumuseti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un poem plin de realitate, versuri calde si sincere, un videoclip cu imagini si muzica bine alese de dumneavioastra stimate domnule doctor.
    Cand iubesti nu te intereseaza parerea nimanui, tu si sufletul tau pereche simtit adevarata dragoste, sunteti trup si sufl;et unul pentru celalalt.
    VCa multumim si va dorim bucurii si fericire tuturor acelora care vedeti acest blog minunat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci cand ti-ai gasit jumatatea totul este ca in paradis, iubirea este sincera iar gura lumii e sloboda, poate sa zica cine ce vrea.
    Un poem care m-a uns pe suflet domnule doctor si un videoclip la fel.
    Multumesc pentru clipele placute petrecute pe bloogul dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. O lume barfitoare nu reprezinta nimic pentru tine si pentru aleasa inimii tale. Iubirea este in tot si in toate iar daca iubirea este curata si sincera asa ca in versurile pe care ni le-ati daruit stimate domnule doctor, atunci ea va fi vesnica.
    Un dar de suflet pentru care va multumim si va pretuim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, asa se intampla, lumea discuta vrute si nevrute, dar asta nu afecteaza o dragoste adevarata, o dragoste cum este cea prezentata in aces poem deosebit, in versuri calde, pline de iubire.
    Poeme interesante, cu sfaturi bune cuprinde acest blog al dumneavoastra domnule doctor, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit şi recitit cu plăcere acest poem inchinat femeii iubite. Versurile sunt pline de sensibilitate, dragoste și sinceritate, de iubire, exprimă exact ceea simţi când iubeşti şi bârfele celor din jur nu te interesează, iubirea, doar iubirea este cea care îţi poartă paşii în lumea ta, lumea fericirii ce ţi-ai făurit-o.
    Mulțumesc pentru acest poem deosebit, pentru videoclipul in care imaginile se impletesc cu mizica duioasa si cu versurile si care iti dă o stare de bine urmarindu-l.
    Nu pot decat sa îţi doresc inspiratie Tony si cât mai multe astfel de poeme, să ramâi divinul poet al celor ce iubesc poezia, al celor ce se iubesc cu adevărat!

    RăspundețiȘtergere