Persoane interesate

miercuri, 4 septembrie 2013

Dă-mi locul doi



Iubito, viaţa noastră-i vis şi fum
Şi ne-am trăit iubiri după iubiri.
Da-n prag de toamnă-avem acelaşi drum,
Şi vreau să-avem aceleaşi amintiri.

Din viaţa ta, te rog, dă-mi locul doi
Pe primul - tu demult l-ai irosit…
Dar uite îţi promit - vom fi doar noi
În  anii ce rămas-au de trăit.

Doar locul doi - te rog, nu cer prea mult
Pe care-l vreau de azi - şi nu de ieri.
Să-ţi fiu eu umăr, reazem, să te-ascult
Doar toamne vreau! Pierdut-am primăveri.

Dă-mi locul doi în viata ta - pe veci…
Să-ţi fiu şi sprijin şi iubire calmă,
Să-mi fii alături si să nu mai pleci,
Chiar dacă amintirea te blestemă!

Să-ţi fiu eu şansă şi să-ţi fiu noroc,
Iar lumea să se-mpartă doar la noi.
E toamnă, ştiu - piedut-am primul loc,
În viaţa ta - te rog, dă-mi locul doi.

Notă:
Melodia cântecului „Dă-mi locul doi” a este scrisă de Maestrul compozitor Marius Cristian Popa şi încredinţată pentru interpretare vocii lui Radu Ghencea care este fundalul video-clipului

10 comentarii:

  1. Prin acest poem transmiţi dorul şi iubirea, bucuria iubirii. Versurile sunt pline de sensibilitate si de căldură:
    Dă-mi locul doi în viata ta - pe veci…
    Să-ţi fiu şi sprijin şi iubire calmă,
    Să-mi fii alături si să nu mai pleci,
    ...
    Să-ţi fiu eu şansă şi să-ţi fiu noroc,
    Iar lumea să se-mpartă doar la noi.
    E toamnă, ştiu - piedut-am primul loc,
    În viaţa ta - te rog, dă-mi locul doi.
    O colaborare deosebita între Tony Klein, Marius Cristi Popa şi Radu Ghencea. Videoclipul creat de tine si această piesă superbă este un adevărat balsam pentru suflet. Superb, Tony, superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un poem de dragoste adevarata, o melodie minunata si o interpretare deosebita. Felicitari celor trei care ne-ati daruit o adevarata bijuterie, un vis. Va multumim stimate domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat domnule doctor, ne-ati impresionat, sotia a lacrimat. Ce versuri minunate! Iar melodia si vocea interpretului sunt calde si duioase la fel ca versurile. Privind videoclipul pe care dumneavoastra l-ati creat simti totul, simti bucuria celui care isi implineste visul alaturi de iubita sa. Va multumim, va pretuim, minunata colaborarea dumneavoastra cu cei doi, sunteti trei artisti adevarati! Va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Astfel de versuri si astfel de melodii trebuie create, sa simti, sa intelegi ceva atunci cand asculti. Deosebite versuri, pline de caldura, de dragoste la fel si melodia si vocea interpretului. Stimate domnule doctor este o colaborare deosebita, asteptam si alte piese. Va dorim numai bine si impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Versuri, voce, melodie toate pline de sensibilitate, de caldura, minunat! O colaborare frumoasa domnule doctor cu acest compozitor care a creat piese deosebite pana acum iar interpretul este cunoscut de cei carora le place muzica de calitate. Felicitari domnilor si mai bucurati-ne cu astfel de piese care ne fac sa simtim ca traim. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. O adevarata bijuterie muzicala. Asta, da! Felicitari din suflet domnilor, ascult melodia, imi place,este in ea tot ce vrei vers plin de dor, caldura si iubire, muzica plina de calm ce te destinde si o voce placuta si calda!Colaborarea dumneavoastra daca va conmtinua cu siguranta va fi apreciata de publicul iubitor de muzica de calitate. Inca o data felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.youtube.com/watch?v=t8WZBqzIQe4&feature=share&list=FLS3-Pbl7HVmAp33VD2a-iUg

    RăspundețiȘtergere
  8. Versuri pline de caldura, sinceritate si dorinta pentru o dragoste curata, care sa dureze toata viata.
    Minunat poem, minunata melodia si interpretarea, minunate daruri ne faceti stimate domnule doctor.
    Iata o colaborare care ne incanta, ne face sa simtim ca traim, ca viata este atat de frumoasa.
    Un blog deosebit, nu putem decat sa va multumim pentru acest colt minunat de rai in care ne petrecem cateva clipe frumoase zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu toata placerea am urmarit videoclipul si am ascultat melodia aceasta minunata. N-as fi crezut ca azi mai poate sa apara o asa frumusete, o melodie calda, cu versuri pline de aceeasi caldura cu care ne-ati obisnuit, pline de sinceritate, da dor, dorinta si iubire, vocea interpretului fiind la fel de placuta iar videoclipul creat de dumneavoastra iti aduce in imagine exact ceea ce spun versurile, iubirea pentru toata viata. Multumesc este un dar deosebit, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubirea:...pe veci, Să-ţi fiu şi sprijin şi iubire calmă,... Să-ţi fiu eu şansă şi să-ţi fiu noroc,...În viaţa ta - te rog, dă-mi locul doi - dorul şi dorinţa exprimate în versuri, imaginile care încântă privirea, se derulează pe muzica şi vocea caldă care încântă auzul.
    Minunat este poemul, Tony, minunată este melodia şi interpretarea din videoclipul pe care l-ai creat şi l-ai dăruit din toată înima celor care iubesc poezia şi muzica, celor care iubesc.

    RăspundețiȘtergere