Persoane interesate

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Dar de iubire



Te sărut acuma cu iubire
Vrând ca trupul să-ţi reverse foc
Tu strânge-mă să mă sufoc,
Şi fi darul meu de fericire.

Cuprinde-mă, până mă trec fiori
Ca să-ţi sărut gura senzuală,
Să îţi ating uşor pielea goală,
Eu să te iubesc, tu să mă adori.

Mâna mea pe trup să te mângâie
Ca adierea unui zefir,
Iubirea să fie azi beţie.

Să torn iubire în al tău pahar
Şi să-ţi ofer un trandafir,
Iar tu iubirea să  mi-o dai în dar.


10 comentarii:

  1. Un sonet minunat, Tony, sentimente curate, şoapte ale inimii, calde şi sincere, cuvinte de dor din izvoarele sufletului
    Deosebit este videoclipul în care impleteşti versurile cu imaginile, pe muzica atât de potrivită cu ceea ce inima simte şi doreşte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua ! Nu am cuvinte cat de frumoase sunt videoclipul si nu in ultimul rand aceste versuri minunate de dragoste si iubire.
    Va doresc un weekend placut cu multa inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa dar de iubire tot sa primesti...frumos, de suflet, senzual..trait la intensitate maxima, nu poate aduce decat fericire, implinire , daruire , pretuire! Reusit filmul poetului nostru, cel cu papagalul dansator e adorabil..pffff...multumesc pentru incantare!Weekeend placut tuturor va ureaza cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  4. Deosebit este acest dar de iubire, desprins din versurile acestui sonet plin de sensibilitate, plin de dor si de căldură.
    Iar videoclipul cu imaginile si muzica ne-a încântat privirea draga domnule doctor.
    Sambata si duminica placuta va dorim, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un dar de iubire plin de cuvinte calde, un dar din suflet pentru sufletul drag. Cu versurile si imaginile la fel de graitoare si pe muzica minunata pe care ati ales-o ati creat domnule doctor un videoclip deosebit. Va multumim, va dorim sa aveti sfarsit de saptamana placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos dar de iubire insotit si de un trandafir. Versurile sunt pline de sentimente curate, imaginile sunt potrivite cu versurile, cu muzica si ne-ati oferit stimate domnule doctor un videoclip minunat.Va multumim si va dorim numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un dar de nota zece pe care si l-ar dori orice femeie. Versurile, imaginile si muzica din videoclip sunt deosebit de calde. Pe noi ne-ati impresionat si nu putem decat sa va multumim domnule doctor si sa va dorim inspiratie, la cat mai multe astefel de poezii cu care sa ne delectati.

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase versuri, calde, sincere si un videoclip la fel, in care muzica si imaginile potrivite cu versurile iti incanta privirea. Frumos blog, frumoase daruri le oferiti celor care il viziteaza. O seara buna dumneavoastra si celor care iubesc poezia!

    RăspundețiȘtergere
  9. Versuri, muzica, imagini, videoclip, toate m-au impresionat si nu pot decat sa va multumesc si sa va spun ca urmaresc cu placere blogul dumneavoastra. O seara buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Să torn iubire în al tău pahar
    Şi să-ţi ofer un trandafir,
    Iar tu iubirea să mi-o dai în dar.
    Deosebite sunt aceste versuri...un sonet prin care transmiţi dorul şi iubirea, bucuria iubirii. Talentul ca si iubirea oglindesc un suflet minunat. Videoclipul este de asemenea deosebit, împleteşte versurile, imaginile şi muzica aleasă cu pricepere.
    Mulţumesc, Tony, pentru darurile deosebite din acest coltisor de rai.

    RăspundețiȘtergere