Persoane interesate

luni, 9 septembrie 2013

De-aş mai trăi o viaţă…



Tu cu trupul mlădios ca o cadână,  
Cu mişcări feline, insinuând amoruri,
Ochii de zeiţă, privirile de zână,
Ai reaprins în mine uitatele fioruri.

Stau nopţile de veghe pe tine să te-aştept
Nemărginita clipă mi-e speranţă vie,
Doar zilele pustii îmi trec aşa nedrept.
De-aş mai trăi o viaţă, ţi-aş închina-o ţie!

Ispita mă cuprinde, dorinţa-mi este mare
Vreau două inimi calde să bată împreună
Şi plin azi de speranţă, mă-nchin la fiecare
Femeie ce-mi face iubirea mai nebună.

Tu, ce-ai aprins  în mine, uitatele-mi fioruri.
De-aş mai trăi o viaţă, ţi-aş închina-o ţie!
Tu, cu mişcări feline, insinuând amoruri,
Îmi eşti azi şi iubita, îmi eşti şi poezie.

9 comentarii:

  1. De-aş mai trăi o viaţă ţi-aş închina-o ţie... - Versuri pline de admiratie, de dor şi drag faţă de cea care este iubită şi poezie, cea care a aprins în sufletul îndrăgostitului, uitatele-i fioruri.
    Aceste versuri pline de sensibilitate nici nu puteau să se împletească cu imaginile în videoclip decât sub acompaniament de nai dulce şi duios. Superb poem şi videoclip ai creat Tony, superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat este acest poem de dragoste dedicat iubitei si poezie...imaginile completeza versurile pe muzica duioasa in videocloipul pe care l-ati creat domnule doctor, si care m-a incantat, ca fiecare poem de-al dumneavoastra de altfel.
    O zi buna dumneavoastra si tuturor acelora care urmaresc acest blog deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deosebite versuri, am urmarit videoclipulcu acest fond muzical cu mare placere domnule doctor. Ati realizat un poem, o adevarta declaratie de dragoste a celui care iubeste si o are pe iubita sa ca un dar de pret. Va multumim si va dorim inspiratie si numai bine, ca sa ne mai incantati cu astfel de poeme!

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmarim pentru a treia oara videoclipul, ne-ati incatat domnule doctor cu versurile dumneavoastra atat de calde, atat de pline de dragoste. Sunteti sensibil, si tot ceea ce faceti faceti cu placere, ne daruiti poeme care ne fac sa simtim ca traim. Va multumim pentru tot binele pe care ni-l faceti cu aceste minunate daruri si sa stiti ca noi va iubim si va pretuim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos poem, cu dedicatie sincera, calda, placuta este muzica pe care se deruleaza versurile si imaginile din videoclip, daruri din suflet pe care ni le oferiti prin intermediul acestui blog pe care il urmaresc cu placere. O zi frumoasa tuturor iubitorilor de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne-a placut foarte tare acest poem si videoclipul create de dumneavoastra domnule doctor cu aceeasi caldura si sensibilitate in versuri cum ne-ati obisnuit. Va multumim si va dorim o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acesta este unul dintre multele poeme preferate de noi, toate sunt minunate, dar avem si preferate domnule doctor. Aceste versuri calde, pline de iubire inchinate celei care este iubita si poezie in dragostea pe care iubitul i-o poarta, se potrivesc pefect cu imaginile si cu muzica aleasa pentru acest videoclip. Va multumim, este un dar deosebit daruit cu drag pentru toti cei care citesc si urmaresc blogul dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un poem de iubire adevărată!
    Ce minunat este să-i spui celei pe care o iubesşti că îţi este iubită şi poezie, că: De-aş mai trăi o viaţă, ţi-aş închina-o ţie!!
    Naiul îţi produce o stare de bine iar privirea îţi este încântată de versurile şi imaginile alese pentru videoclipul creat. Ai atâta răbdare Tony, încât fiecare imagine prezintă versul, astfel că videoclipul redă fidel tot ceea ce poemul vrea să spună şi asta este o realizare deosebită!
    Un poem, un dar ca toate celelalte, un dar pe care îl faci din toată inima şi care îi încântă pe cei care citesc sau urmăresc videoclipurile.
    Un blog deosebit, dăruit celor care iubesc poezia şi muzica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest poem de suflet , plin de dor, de caldura, iubire, pretuire, un strigat mut de neputinta, de temeri si nopti albe , generat de trecerea timpului ireversibila, zile pustii ce se duc atat de nedrept si nu se mai intorc..si totusi speranta trairii timpului ramas, la superlativ, cu iubire , implinire ramane pe val! Un film de exceptie, pe fondul muzical divin, oferit de naiul inconfundabil al lui Gheorghe Zamfir.." Doina de jale" superb!! Cu drag si pretuire, Magda

    RăspundețiȘtergere