Persoane interesate

miercuri, 11 septembrie 2013

De ce?



De ce? De ce m-am îndrăgostit de iubire?
Când pe lume ar putea fi cineva care mă a
șteaptă pe mine, o ființă care să fie asa cum toată viată am sperat și mi-am dorit.
De ce m-am îndrăgostit de iubire?
Când pe lume există cineva care să gândească la fel ca mine, cineva care să viseze ca mine şi să viseze alături de mine, să sufere, să râdă alături de mine, să mă dezmierde, să mă alinte când sunt îngândurat
ș
i trist să îi placă felul meu de a fi, de a trăi…
Nici pământu-ntreg nu-mi poate oferi ce caut, nu-mi poate oferi pe cineva, care să renun
ț
e la tot şi de mână cu mine să plece dincolo de orizont.
Dar oare, dacă totu
și există și nu ș
tiu eu să caut?
E atât de u
șor a spune, nu te îndrăgosti de iubire, când eu acum, nu am nici o soluț
ie…
Ne-am întâlnit pe marginea unei secunde
Eu sfâ
șiat de dor și de iubire,
Tu început de speran
ță, adulmecând misterul nopț
ii târzii
Eu a
ș
teptam pe mâine,
Tu ignorai pe ieri…
La umbra amintirilor dăruiam amândoi câte un strop de triste
țe, mângâiam neantul cu sărutul dorinței ș
i-n infinitul clipei, am oprit orologiul surâzând. Aşa a prins viaţă visul în care ne scăldam până ieri…


11 comentarii:

  1. Dragostea nu pune multe intrebari, deoarece, daca incepem sa gandim, incepe sa ne fie frica. E o frica inexplicabila, nu poate fi exprimata prin cuvinte. De aceea nu intrebi, faci. – Paulo Coelho

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc doamna Margareta, mulţumesc pentru lectutare si pentru frumoasa ta apreciere despre iubire

      Ștergere
  2. Cu dor si cu iubire cu dragoste si gânduri frumoase.
    Insemnare nocturnă deosebită, gânduri pline de sinceritate, sensibilitate, căldură, dorinţă.
    Versuri minunate care confirmă că aşa începe dragostea şi nimeni nu a început altfel pe lume: Tu început de speranță, / Eu așteptam pe mâine, / Tu ignorai pe ieri…Aşa a prins viaţă visul...
    E scris in stele, trăiesc pentru ea spun tot ceea ce gândurile nocturne frământă inima celui care iubeştr. Minunat este totul, Tony, minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ganduri si dorinte deosebit exprimate, pline de sinceritate, carora le-ti alaturat doua melodii care confirma dorinta celui care iubeste. Va multumim, ne-ati facut sa simtim ca iubirea nu moare. O zi buna iubitorilor de adevar si frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cata dreptate aveti domnule doctor! Asa gandesc toti cand se indragostesc, isi pun intrebari, isi dau raspunsuri, ca pana la urma ea, iubirea sa invinga.Si totul este minunat cand cei doi traiesc cu iubirea pe care o au unul pentru celalalt. Melodiile atasate sunt deosebite si se impletesc cu gandurile nocturne. Va iubim si va pretuim, deosebite daruri si sfaturi ne oferiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ganduri curate, omenesti, din dragoste si pentru dragoste, cu raspuns in melodiile alese. Totul ne-a incantat si va multumim domnule doctor pentru tot ce cuprinde acest blog deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce? Da, este o imtrebare pe care ne-o punem fiecare, dar atunci cand alesul sau alesa inimii ne-a cucerit inima, iubirea este totul.
    Ganduri nocturne, curate, melodii care raspund intrebarilor puse de cel care s-a indragostit. Insemnare nocturna, pe care fiecare o gandeste, dar putini o scriu si o arata si altora, ca un sfat, asa cum faceti dumneavoastra domnule doctor.
    Eu si sotul meu le-am citit cu placere aceste randuri deosebite si va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toti ne indragostim, dar atunci cand iubim si primim aceeasi iubire in schimb suntem cu adevarat fericiti.O insemnare nocturna deosebita, melodii deosebite, sfaturi deosebite, un blog la fel. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fara iubire nu ar exista viata. Iubirea ta si a lui sau a ei este adevarata fericire. Insemnare nocturna deosebita, un gand bun din partea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea este viaţa cu gânduri şi vise. Fiecare gând este o realitate, fiecare vis este o dorinţă ce se doreşte a fi îndeplinită.
    Gânduri nocturne, pline de dor şi iubire, sentimente curate, şoapte ale inimii, calde şi sincere, cuvinte de dor din izvoarele sufletului
    Talent, muncă, dăruire, pricepere în a alege muzica, îndemn la iubire şi fericire, toate vin din inima ta Tony pentru cei care înțeleg adevărata poezie, pentru cei care iubesc cu adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar De ce? Nu pot sa nu ma intreb si eu...dar si ilustrii vremii, precum maestrul I.L.CARAGIALE..DE CE?

    "De ce, cand o furtuna S-abate pe pamant Cu furie nebuna... Cant? De ce, cand luna plina Revarsa peste crang Divina ei lumina... Plang? De ce, cand treci semeata Si nu-mi zici un cuvant, Nici nu-mi privesti in fata... Cant? De ce, cand brate goale La piept cu dor ma strang... In de matase poale Plang? De ce? Ca stiu: parere E tot pan'la mormant! Placere - plang... Durere... Cant."Muzica aleasa de poet, pe spranceana, vivo per lei , why? just because of..power of love..I am your lady, you're my man" that's why!:) Frumos totul..eu subscriu din prima, de ce -urilor..in ciuda intelepciunii slovelor lui P. COELHO!!Cu drag , Magda

    RăspundețiȘtergere