Persoane interesate

marți, 17 septembrie 2013

Dorule…



Nemărginitul meu dor
de ce azi nu eşti ca-n alte nopţi?
Azi te odihneşti pe un ocean de tristeţe,
ocean întins, fără hotar,
fără lună, fără stele
sau nori, ce lacrimi să reverse,
amintindu-mi  şi mie că sunt muritor,
pentru iubire, rămas mereu dator.
Cerule hai dă-mi fulgere, dă-mi o furtună
ca să mă trezească
şi să iubesc din nou…
Să ard dorule ca o flacără
purpurie în vânt
cu inima doar pentru iubirea mea fierbinte, far…


10 comentarii:

  1. Un poem şi un videoclip şi o melodie care le însoţeşte, toate pline de iubire... cu inima doar pentru iubirea mea fierbinte far... dragostea şi dorul își spun cuvântul atunci când sentimentele sunt, respectul există și iubirea se trăiește cu adevărat.
    Un poem dăruit din inimă.

    RăspundețiȘtergere
  2. O dragoste sincera curata, nimic nu o poate schimba, nici departarea, nici o lungă despărţire intervenita intre cei doi.
    Un poem care ne-a incantat si va multumim domnule doctor, am simtit si noi acest dor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dorul este o grea povara atunci cabnd esti departe de casa, da parinti sau de familie, de persoana iubita. Deosebit este poemul si videoclipul dumneavoastra domnule doctor plin de sensibilitate, da, si mai ales de dor. Noi va dorim sanatate si numai bine, va pretuim si va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ce inseamna sa iti fie dor si nu ii doresc nimanui o astfel de durere, desi nimeni nu scapa in cursul vietii de ea. Poemul si videoclipul dumneavoastra stimate domnule doctor mi-a adus aminte de perioada grea din viata mea si inteleg foarte bine aceste versuri. O seara buna tuturor cu dor ca fara el nu se poate oricat am vrea, chiar daca e mai usor tot dor este.

    RăspundețiȘtergere
  5. De dor si de iubire nu a scapat si nu va scapa nimeni. Frumos poem de dragoste ale carui versuri cu imaginile alcauiesc videoclipul care iti incanta privirea. Multumim domnule doctor, inca un dar in acest buchet minunat, blogul dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Orice ai face de dor nu poti scapa, e cu tine peste tot. De dor si de drag razi sau plangi, dar te bucuri nespus de mult atunci cand visul tau se implineste. Deosebit este acest poem si videoclipul creat de dumneavoastra stimate domnule doctor. Ganduri bune tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Unde exista dragoste, exista si dor. O boala grea si dulce totodata atunci cand dorinta iti este implinita. Poemul dumneavoastra ne-a impresionat domnule doctor, la fel videoclipul creat si muzica aleasa. O seara cu bine si cu iubire!

    RăspundețiȘtergere
  8. Gând şi dor, dor şi gând. Dor, cel mai frumos cuvânt românesc este şi cel mai greu ştiind că este vorba despre dragoste. Cât adevăr!
    Iar cele doua melodii, cea din videoclip pe care se derulează versurile şi imaginile şi cea care îl însoţeşte, întregesc ceea ce vrei sa ne spui Tonyi: Iubirea este viata, ste dor şi dorinţă, este vis şi dor faţă de cine îţi este drag.
    Dorul - o stare sufleteasca trăita de fiecare dintre noi. Deosebit este acest poem!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dorul este o grea povara atunci cand Dumnezeu te desparte de persoana iubita,e foarte greu sa simti cum timpul sa oprit in loc,cum viata nu mai are sens....au trecut ani ....dar inima mea se topeste de DORUL LUI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. desi o vorba spune ca dorul doare, eu socotesc ca nu e chiar asa, ci ca numai dorul face ca doua inimi sa bata in acelasi ritm, sa lege pe veci doua suflete, sa faca sa suportam orice greutati pentru a uni pe veci cele doua fiinte care se iubesc

      Ștergere