Persoane interesate

luni, 30 septembrie 2013

Fapt divers



Fata pe care-o aştept
trăieşte undeva prin mintea mea
şi se iscăleşte cu vârful limbii
jur împrejurul tâmplei mele,
are întotdeauna tandreţe în pleoapele-nchise
şi cu genele strânse, geme uşor.
Iubirea se numără pe doua voci,
iar fata pe care o caut,
cu certitudine trăieşte într-o altă dimensiune.
Ea stă ghemuită la intersecţia unor coapse
cu palmele strânse într-un fel de intimitate,
fără somn se scutură de gânduri de lene.
Ea există, numai că eu am uitat sa mă mai nasc


9 comentarii:

  1. Fata pe care o astepti exista ,traieste in tine si asteapta sa nu uiti sa te nasti !
    Minunate ganduri impletite cu imagini graitoare in ritmul duios al muzici ce cu certitudine nu sunt doar "Un fapt divers", sunt sperante ce nu mor niciodata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubirea se numără pe doua voci...gând şi vis...iubirea există.
    Versuri si imagini, imagini şi muzica din videoclip şi Celentano. Fapt divers...Deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  3. In iubire nu pot fi decat doi, asa este stimate domnule doctor. Interesant acest fapt divers...dar si cand ti-ai gasit perechea esti cel mai ferticit de pa pamant! Va multumim si va pretuim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne daruiti poem cu diferite teme si totodata safaturi deosebite domnule doctor si noi va multumim. Fericirea este numai in doi, suflete pereche care se iubesc.
    O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragostea e val de mare, te cuprinde si te poarta spre fericire. Totul depinde de momentul in care cei doi se intalnesc si dintr-o privire isi dau seama ca sunt sortiti unul altuia. Interesant poem, multumim domnule doctor, toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dorinta de a fi alaturi de persoana iubita este o stare sufleteasca traita de fiecare om, iar poemul asta vrea sa spuna.
    Poezie si muzica cele doua fiind legate ca doua gemene, apreciez domnule doctor ceea ce faceti total dezinteresat, daruindu-ne pe acest blog poeme deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista cea pe care o doriti alaturi pentru că meritati să fiti fericit si iubit! Asterneţi din inimă versuri şi alegeti imagini cu care ne încantati. Multumesc pentru clipele placate pe care le petrec pe blogul dumneavoastră.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doar atunci cand cele doua inimi bat impreuna iubirea este la ea acasa, cum se spune. Interesante versuri, cu siguranta cea pe care o iubiti va va fi alaturi si noi va dorim numai bine si fericire stimate domnule doctor. Multumim pentru aceste poeme deosebite pentru ca fiecare este un sfat pretios.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare dintre noi gândim mult până luăm o hotarâre mai ales in dragoste. Iubirea este viata, este totul, este vis, dor şi dorinţă. Cele doua melodii, cea din videoclip pe care se derulează imagini şi cea care îl însoţeşte întregesc ceea ce vrei sa ne spui Tony în poemul Fapt divers…

    RăspundețiȘtergere