Persoane interesate

duminică, 29 septembrie 2013

Gânduri…




Lumina ochilor ce s-au închis,
simt că mă urmăreşte
zile şi nopţi de-a rând
aievea şi în vise.
Când sunt trist şi-ngândurat
de sus primesc un zâmbet,
un zâmbet, un dar şi-un gând curat.
Nu mai fi trist, aud atunci
şi gândeşte la viaţa unui fluturaş
care în scurta ei durată
trăieşte tot ce poate fi trăit
si bucurie şi tristeţe şi fericirea
izvorâtă din iubirea lui nemărginită
faţă de fiinţa ce i-a fost destinată



10 comentarii:

  1. Gânduri în nopţile de veghe...Nimeni şi nimic nu poate lua dragostea a două suflete într-unul, care aşa vor rămâne mereu.
    Gândul, dorul, fericirea şi bucuria vieţii este tot ce îi leagă în iubirea lor nemărginită.
    Superb, Tony, cuvintele sunt prea sărace!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate ganduri nu are omul, cate ganduri nu au mai ales doi indragostiti, dorul si gandul ii leaga si ii insoteste pretutindeni. Minunate sunt gandurile dumneavoasta domnule doctor, minunat videoclip ati creat. Ne-ati impresionat ca de fiecare data. Va dorim numai bine, implinirea gandurilor, si nu uitati ca noi va pretuim si va multumim pentru toate aceste poeme pe care ni le daruiti din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gânduri nocturne, gânduri la ce îţi este drag. Câte asfel de gânduri nu am avut si eu cand am fost departe. Asa este stimate domnule doctor, gandim cu dor si cu iubire, gandim sincer si dorim sa fim alaturi de cei dragi noua. M-au impresionat aceste versuri, apreciez talentul, munca şi tot ceea ce ne daruiti pe acest blog deosebit, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gânduri din suflet pentru suflet, gânduri pline de sentimente curate, sincere si care te impresionează, gânduri pline de dor şi de iubire. Minunate versuri, la fel videoclipul si muzica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ganduri, clipe, viata. Viata trebuie traita, maine nu mai stii daca esti sau nu. M-au impresionat aceste versuri. O zi buna tuturor acelora care au inteles ca acest blog este deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Versuri profunde, pline de sensibilitate. Sunteţi iubitor de frumos poemele dumneavoastră domnule doctor sunt deosebite! Un gand bun, cu toată consideraţia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Lumina ochilor ce s-au inchis stiu ca iti tii promisiunea,te privesc si te ocrotesc.Tot ce scrii, izvoraste din iubirea nemarginita fata de fiinta ce ti-a fost destinata.
    Asculta cum iti sopteste....Nu mai fi trist, ne-am regasit ,nimeni si nimic nu ne mai desparte !
    Divin acest blog inchinat iubirii !

    RăspundețiȘtergere
  8. Gândurile omului sunt multe, dar cele mai profunde sunt cele legate de iubire, gânduri faţă de cea sau de cel pe care îl dorim alături de noi. Versuri deosebite, videoclip şi muzică la fel, create cu măiestrie. Vă citesc poemele cu plăcere domnule doctor, aveţi un blog deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Finnta iubita, ea te face sa te gandesti profund la ea, la tine si la ea. Ganduri si iubire, ganduri si dor, ganduri, care ne caracterizeaza pe noi oamenii.
    Va multumim domnule doctor pentru inca o zi de bucurie creata cu acest blog al dumneavoastra, o oaza de caldura si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  10. În afara gândului şi a iubirii, nimic nu rămâne frumos şi interesant, căci gândul şi iubirea sunt viaţă.
    Versuri tale deosebite sunt gândurile impletite cu imaginile, cu muzica duioasă din videoclip şi cu melodia care le însoţeşte.
    Gândurile şi steaua iubirii nu o stinge nimeni şi nimic, nici azi, nici mâine, niciodată.

    RăspundețiȘtergere