Persoane interesate

vineri, 13 septembrie 2013

Scrisoare veche




Ţie îţi scriu femeie înşelată
Cu suflet frânt, cu inima sfăr’mată.
Să renască-n tine pasiuni, tandreţe
Şi-ncrederea avută-n tinereţe.
Retrăind de azi iubirea, dorul,
Zi, noapte chemându-le fiorul.

De-i bine, ce am scris, ori am făcut,
Vino, de ia viaţa iar de la-nceput.
Simte de-acum că strălucesc în tine
Iubirea şi-ncrederea că-i bine.
Hai tu cu patimă iubeşte iar,
Uită viaţa, ce trece în zadar.
……………………………

Numai femeia-i mai frumoasă-n lume,
De cum răsare, până când apune.

Cu drag



15 comentarii:

  1. Numai femeia-i mai frumoasă-n lume,
    De cum răsare, până când apune - admiraţie, respect, sentimente sincere, preţuire.
    Un poem si un videoclip minunat, ai realizat Tony si ni l-ai dătuit ca de fiecare dată cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu putem decat sa va multumim stimate domnule doctor pentru atentia acordata, pentru cuvintele calde din aceste versuri adresate femeilor.
    Atat poemul cat si videoclipul ne-a incantat, numai bine va dorim din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deosebite versuri dedicate femeii care a suferit, cu indemnul de a iubi, sentiment ce ii va face viata fericita. Da, domnuler doctor aveti dreptate - femeia-i mai frumoasa in lume de cum rasare pana cand apune.
    Un poem si un videoclip deosebit, daruri minunate, pentru care va multumim si va dorim tot ce e mai bun si frumos, va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos poem si videoclip, dedicat femeii cu respect si pretuire. Sentimente calde fata de cea care da viata si care bine spuneti domnule doctor pana cand apune de cand rasare femeia este frumoasa la chip sau la suflet, sau si la chip si la suflet.
    Un gand bun tuturor acelora care urmaresc acest blog si nu in ultimul rand dumneavoastra celui care ne daruit aceste poeme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu adevărat Distinsă Doamnă Tatiana Solomon, "Numai femeia-i mai frumoasă-n lume, / De cum răsare, până când apune."
    Vă mulţumesc pentru frumoasa Dumneavoastră apeciere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Respectul fata de femeie, minunat poem domnule doctor.
    Iubirea, sensibilitatea, frumusetea toate ne sunt date de cea de langa noi, pe care la randul nostru o respectam si o iubim. Deosebite sfaturi, poeme si videoclipuri daruiti, depuneti cu drag munca si talent, dragoste, admiratie si cum am scris mai sus respect fata de femeie. Numai ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scrisoare adresata femeii cu respect şi admiraţie, cuvinte calde, sincere, grijă faţă de cea care cândva a suferit, îndemn de a avea încredere în ea, în iubire.
    Poemul si imaginile care au dus la realizarea videoclipului ma determină să-ţi spun Tony că inima îţi arde de mult timp pentru poezie.
    Toate poemele sunt reale şi le simţi ca vibrații ale inimii pe înţelesul tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Barbatul care admira, respecta si pretuieste femeia, isi iubeste sotia din toata inima. Am alaturi un astfel de barbat, care impreuna cu mine va admiram domnule doctor, va citim impreuna poemele, cu tot respectul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Un poem scris cu drag un sfat, pentru femeia care a suferit, un indemn la iubire.
    Iar noi va multumim si apreciem poemele dumneavoastras, daruri si sfaturi de un real folos. Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un poem minunat, o scrisoare veche...ati precizat, dovada ca nu de azi este acest sentiment, respect si pretuire a femeii. Nu v-ati gresit meseria stimate domnule doctor, numai cine iubeste omul are loc in acest domeniu. Va multumim pentru acest dar-sfat, poem minunat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca putine sunt femeile in asta lume, care nu au avut cel putin o deceptie din dragoste! Difera doar gradul de implicare, taria de a trece peste, curajul de a lua viata de la inceput, intelepciunea de a nu generaliza , de a nu-i baga pe toti barbatii in aceiasi oala, de a nu razbate sentimentul negativ , de razbunare pe tot ce inseamna barbat..din pacate nu putine sunt femeile care aluneca pe aceasta panta nefasta! Bine spune o zicala inteleapta: E pacat sa urasti toti trandafirii, daca te-ai intepat intr-unul! Conteaza mult si acel dram de noroc al fiecareia, de a intalni barbatul potrivit, intelept, rabdator , diplomat,iubitor , care sa ii redea increderea in fortele proprii, in iubire, in viata in general! Frumoase , mobilizatoare versuri, muzica, imagini..totul super! Multumesc poetului nostru pentru incantare! Doresc tuturor , un weekend de poveste! Cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  12. In nebunia acestei lumi care pare a fi pierdut ratiunea, citind Scrisoare veche si vizionand emotionantul videoclip,am simtit bucuria de-a deschide ochii si de a-mi aminti ca viata cu toata rutina ei este o surpriza continua .
    Nu voi uita ca intr-un moment de mare cumpana in viata mea,mi-ai amintit cuvintele atribuite lui Cicero : "DUM SPIRO SPERO".
    Să știi pur și simplu că cineva a respirat mai ușor doar pentru că tu ai trăit....asta înseamnă să ai succes!
    Michael Flatley - Lord of the dance....un spectacol fantastic de o tinuta ireprosabila ,un dar de suflet intr-o seara de sarbatoare,Inaltarea Sfintei Cruci!
    Multumesc Antony ,ai un suflet minunat de inger , alaturi de care plutim in paradis !

    RăspundețiȘtergere
  13. Femeia prin esenta si din nascare este sensibila ......iar ceea ce postati dvs...ne sensibiizeaza, ne provoaca sa privim inlautrul nostru ,sa ne regasim,in ceea ce scrieti,in ceea ce suntem....si ceea ce meritam sa ramanem.....FEMEI !.....Multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distinsă doamnă - aşa cum am spus in poezie "Femeia-i mai frumoasă-n lume de cum răsare şi până când apune", dar nu numai atâta, femeia este si mereu va fi stapana casei, ceea ce o obligă la doua munci.
      Vă mulţumesc atât pentru lecturare, cât si pentru apreciere.
      Cu drag.

      Ștergere
  14. Scrisoare veche........dar niciodata nu i tarziu-multumesc...13.09.2013

    RăspundețiȘtergere