Persoane interesate

luni, 16 septembrie 2013

Trandafirul


Pe mine, trandafirul roşu, ivit din largul zării
Atinge-mă te rog , dezbracă-mă de frunze
Si bucura-te, iubeşte-mă de vrei,
Dar nu-mi strivi, iubito, corola de iubire.

Si, câteodată, roua-mi plânge prin petale,
Că  am sosit străin in calea ta iubito,
Am răsărit absurd, aici între ciulini,
Să nu-ţi rănesc sufletul tău delicat in spini.

Sunt un boboc tăcut, si stau in lumea mea,
De vrei să mă culegi,  culege-mă, sărută-mă
Că dintre-atâtea flori, pe mine m-ai găsit
Sunt trandafirul roş’, ce de tine-i mereu iubit.



8 comentarii:

  1. Uimitor,emotionant,imaginile si muzica parca izvorasc din preaplinul iubirii,a iubirii adevarate ,sincere ,pentru care merita sa lupti.

    RăspundețiȘtergere
  2. TRANDAFIRUL în acest BUCHET DE TRANDAFIRI minunat - cuvinte culese şi cu dragoste aşterute, în versurile acestui poem minunat, dăruindu-ni-le mereu însoţite de dor, simţindu-le unduirea, liniştea gândului frumos în care se cufundă visând. Acolo unde visele şi gândurile se contopesc, iar dorurile stăpânesc iubirea care luminează zarea şi viaţa o inmiresmează, doar armonia stăpâneşte.
    Dragostea şi dorinţele se împletesc la fel ca în imaginile care se derulează în videoclipul creat de tine Tony pe versurile şi melodia pline de sensibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trarile sunt imense în acest poem cu versuri pline de admiraţie fata de femeie, care se impletesc cu muzica şi imaginile din videoclipul pe care l-ati creat. Atunci cand dorul şi gandul sunt pe aceeasi lungime de unda exista iubirea, elixirul vieţii.
    Noi va dorim tuturor sa aveti parte de iubire, iar pe dumneavoastra domnule doctor, va pretuim si va multumim pentru aceste daruri minunate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un poem de dragoste, cu versuri in care cuvintele sunt pline de dor, iubire si dorinta, versuri ce se impletesc cu imagini minunate pe muzica duioasa din videoclipul creat de dumneavoastra. Va multumim domule doctor pentru acest dar minunat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca iubirea este viata asa este!
    Acesta este adevarul, asa cum adevarat spuneti in aceste versuri si dumeavoastra. Eu poem cu versuri pline de iubire si de dor, in vdeoclip derulate pe imagini deosebite.
    O zi buna cu iubire tuturor acelora care stiu ce daruiti prin acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  6. Versurile si videoclipul dumneavioastra spun clar ca prin iubire ai totul: o viata si o familie frumoasa, iti realizezi dorintele esti tu pentru ea si ea pentru tine. Apreciez aceste sfaturi deosebite, daruri pe care le faceti neconditionat domnule doctor prin intermediul acestui blog deosebit.
    O zi buna tuturor celor care iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hm, mult talent, daruire, rafinament, bun gust, sensibilitate , imagini duioase, pe o muzica de pian divina "La Paloma adieu!" toate adunate cu maiestrie intr -u film de exceptie! Toate postarile mi-au placut, dar filmul de azi este preferatul meu...FELICITARI! Cu pretuire din partea , Magdei

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubire cu iubire, pentru iubire, nimic nu face viaţa mai minunată decât acest sentiment nobil.
    Un poem şi un videoclip SUPERB, aşa ca pentru o inimă care îşi doreşti cu adevărat iubire: "iubeşte-mă de vrei, Dar nu-mi strivi, iubito, corola de iubire." şi dăruit cu iubire "De vrei să mă culegi, culege-mă, sărută-mă Că dintre-atâtea flori, pe mine m-ai găsit Sunt trandafirul roş, ce de tine-i mereu iubit."
    Cu aleasă preţuire pentru tot ce cu talent, cu sensibilitate, cu dragoste realizezi Tony, şi cu mare plăcere dăruieşti.

    RăspundețiȘtergere