Persoane interesate

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Nopţile meleNoapte magică e noaptea de argint,
O mare nesfârşită de spaţiu şi de timp,
Prin mijloc e traversată de Calea Lactee.
Cine calcă uşor acum pe ea?
E omeneasca idee care ne leagă şi pe noi…

În noapte mă alintă doar privirea ta,
Ziua mi-e-nsorită doar cand te ascult 
Adorm si ma trezesc cu tine-n gand.
În lumea asta noi fiind doi predestinaţi
Şi mi-e dor mereu, să mă iubestii, să mă alinti.

Mi-e dor de sărutul din noptea-n care tu m-ai cucerit,

 

9 comentarii:

 1. Un poem cu versuri pline de căldură şi de sensibilitate, în noaptea magică ce-şi are seva in iubire... o noapte a iubirii, o chemare, pasiune, dorinţe: adorm şi mă trezesc cu tine-n gând...mi-e dor mereu, să mă iubesti, să mă alinţi…mi-e dor de sărutul din noptea-n care tu m-ai cucerit…
  Un poem de dragoste, o melodie care imbina perfect versurile si imaginile. Totul este minunat!

  RăspundețiȘtergere
 2. Noptile mele, noptile tale, noptile fiecaruia dintre noi au fost si vor fi pline de ganduri sincere, pline de dragoste fata de cea sau cel pe care il iubim, asa este domnule doctor.
  Ne-a impresionat acest poem, aceste versuri, imagini si muzica deosebita.
  O duminica linistita tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nopti pline de dorinta, de iubire. Iubire... din noaptea-n care cu sarutul tu m-ai cucerit...frumoase versuri, frumos dar, numai ganduri bune si iubire!

  RăspundețiȘtergere
 4. De multe ori in noptile mele mi s-a intamplat ceea ce aceste deosebite versuri ne spun. Dorul fata de cea care mi-a fost predestinata, de sarutul ei care m-a cucerit a fost greu. E bine cand totul se sfaseste cu bine! Acum suntem fericiti. Va multumesc domnule doctor, este un dar si totodata un sfat deosebit!

  RăspundețiȘtergere
 5. Adorm si ma trezesc cu tine-n gand.
  Dorul e un sentiment greu de definit...dorul inseamna ca cei care se iubesc se simt ca doua jumatati ale aceluiasi intreg, fiecare simte în mod acut lipsa celuilalt, fiecare il poarta pe celalalt in suflet......
  Mi-e dor de sarutul din noaptea-n care tu m-ai cucerit... nu exista ceva mai frumos ,mai profund decat sa auzi aceste cuvinte care prin sinceritatea si daruirea lor fac sa paleasca banalul...te iubesc!
  Noptile mele.....poem de iubire,minunat alcatuit in care muzica
  se inbina cu acordurile inimii....E omeneasca idee care ne leaga si pe noi....un dar divin ,multumesc !

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt triste noptile in care esti singur, dar sarutul dulce si noaptea magica in care ai simtit adevarata iubire nu se uita niciodata. Versurile sunt din suflet, asa cum ne daruiti stimate domnule doctor de fiecare data iar muzica incanta auzul. Va multumim si va dorim numai impliniri. Liniste in suflete si numai bucurii dumneavoastra si celor care iubiesc cu adevarat!

  RăspundețiȘtergere
 7. Nimic nu este mai minunat decat sa adormi si sa te trezesti in gand cu cel sau cu cea pe care o iubesti.
  Poemul dumneavoastra este un dar deosebit, un sfat demn de urmat ca atunci cand ti-ai intalnit jumatatea sa o iubesti, sa o alinti, sa nu uiti cum ai cucerit-o si cum te-a cucerit.
  Va multumim, cu toata consideratia, doi tineri casatoriti care se iubesc cu adevarat

  RăspundețiȘtergere
 8. Un poem plin de dorinta de a fi impreuna cu perechea sufletului...predestinati.
  Minunate versuri si videoclipul, iar melodia care le insoteste - Con te partiro - confirma ceea ce spun versurile dumneavoastra.
  Frumoase comentarii, o seara magica de duminica tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 9. Noptile...Iubire, pace, liniste sufleteasca, viata plina de fericire atunci cand adormi si te trezesti in gand cu persoana iubita.
  Va multumim domnule doctor pentru acest poem si pentru acest blog deosebit. O saptamana minunata in care va asteptam cu poeme la fel de minunate, pe care le citim cu drag.

  RăspundețiȘtergere