Persoane interesate

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Vinovat!Ochii tăi mă ard azi într-un verde drăcesc,
Şi mă-mbată de verde într-o verde lumină.
Te-am iubit disperat şi la fel te iubesc.
Mă declar vinovat! Vinovat fără vină!

Dar te vreau zi de zi şi te chem ne-ncetat,
Mai departe nu văd, mai departe mi-e rău!
Tot ce am, tot ce sunt, tot ce astăzi mi-e dat,
E un cerc neînchis către tine mereu.

Ai să vii în final chiar bătrân de-am să fiu
Mai sărac cu un gând, cu un vis. E firesc.
Dar acelaşi - tot eu, care astăzi îţi scriu
Vinovatul etern, vinovat că trăiesc.

Am restanţe nedate pentru tot ce-i trecut,
Şi am vise nescrise care-mi zac pe retină.
Te-am iubit ca nebunul şi la fel te-am pierdut.
Mă declar vinovat! Vinovat fără vină!
8 comentarii:

 1. Iubirea adevărată nu moare: Tot ce am, tot ce sunt, tot ce astăzi mi-e dat, / E un cerc neînchis către tine mereu. Versuri îşi au seva în suflet, pentru că el sufletul iubeşte întotdeauna şi doar cel care iubeşte îi ştie taina. În dragoste să nu spui îmi pare rău niciodată pentru că aşa cum spune şi versul: Ai să vii în final chiar bătrân de-am să fiu...
  Vinovat! Un val care gândeşte este sufletul omenesc, iar aceste versuri au izvorul în sufletul sensibil şi cald al celui care iubeşte. Un poem deosebit!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cand ai luat hotararea de a fi cu persoana fata de care ai acest sentiment nobil, iubirea, nimic nu te mai abate de la aceasta cale, iar ea, dragostea invinge totul. Asa se cladesc adevaratele vieti petrecute in totalitate alaturi de cine iti este in inima.
  Vă multumim stimate domnule doctor si va dorim atat dumneavoastra cat si celor care se iubesc sa aveti parte de fericire! Unde dragoste nu e nimic nu e!

  RăspundețiȘtergere
 3. Vina nu e numai de o parte, iar daca dragostea exista ea va dainui. Fericire si bucurii celor care inteleg ca in dragoste trebuie sa fii alaturi de cel drag in toate situatiile care iti ies in cale. Numai bine tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 4. Fiecare doreste sa fie iubit si sa iubeasca, iar atunci cand a intalnit adevarata dragoste nimeni si nimic nu i-o poate lua. Poemul dumneavoastra stimate domnule doctor asta spune si noi va multumim, este un dar si un sfat demn de urmat. O dragoste adevarata este tot ce dorim si le dorim celor care doresc sa fie fericiti!

  RăspundețiȘtergere
 5. Am intalnit iubirea si voi sti sa o pretuiesc pentru ca simt ca noi ne iubim. Doua inimi care doresc fericirea o vor avea, dar numai prin iubirea lor adevarata. Un poem, un dar de pret, un blog pe care il urmaresc cu placere.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cand dragostea exista cu adevarat niciun obstacol nu ii sta in cale. Interesant poem, ca de altfel toate poemele care nu sunt altceva decat sfaturi deosebite domnule doctor. Duminica plină de bucurii va dorim!

  RăspundețiȘtergere
 7. Cauti dragostea si atunci cand o gasesti in inima care iti raspunde cu aceeaşi iubire, atunci, numai atunci simti cu adevarat ca traiesti. Videoclipul te face sa intelegi aceste versuri si muzica aleasa te impresioneaza.
  Vă mulţumesc domnule doctor, daţi prin poemele create sfaturi deosebite! Traiti si iubiti dragi prieteni, este tot ce va doresc!

  RăspundețiȘtergere
 8. Ai să vii în final chiar bătrân de-am să fiu
  Mai sărac cu un gând, cu un vis. E firesc.
  Dar acelaşi - tot eu, care astăzi îţi scriu
  Vinovatul etern, vinovat că trăiesc." Vinovat esti! ..de ce? Pentru ca eti un suflet frumos, talentat, duios, intelept, si stii sa te faci placut, dorit de cei din jur, dar si hulit de cei ce ar dori sa fie ca tine, sau de cei care au un interes sau altul si nu il pot dovedi in favoarea lor! Versuri sublime, filmul mi-a mers la suflet..multumesc ca existi si ne aduci picuri de frumos, culoare, suflet si candoare , pictandu -ne viata in nuante de roz! Tot inainte!Cu drag, Magda

  RăspundețiȘtergere