Persoane interesate

luni, 10 noiembrie 2014

A iubi înseamnă a iubi…



Eşti parfumul ce-mi învăluie trupul,  
Eşti seninul sufletului meu,
Eşti bucuria din zâmbetul meu,
dar si ploaia din ochii mei.
Eşti soarele ce-mi luminează viaţa
Şi mă conduci la paradisul nostru,
Unde fiecare clipă petrecută cu tine, e o nemărginită fericire.

A iubi înseamnă ceva divin, înseamnă ceva ce-mi dă puteri nebănuite. Tot ce ating se transformă în frumuseţe, în gingăşie.
Tot ce spun se transformă în cuvinte de iubire.
Când eşti lângă mine totul se transforma într-o poveste, într-o feerie.
Tot ce spui, tot ce faci, dar absolut tot ce ţine de persoana ta e minunat. Te iubesc si te vreau pentru eternitate.
Ai apărut în viaţa mea ca o caldă adiere de vară.
 Acum eşti captivă în inima mea şi nu am de gând să-ţi mai dau drumul niciodată.
Mi-ai îndeplinit dorurile mele, mi-ai îndeplinit cele mai arzătoare dorinţe, mi-ai alungat singurătatea şi tristeţea si mi-ai adus cel mai frumos si mai pur dar, ce l-am primit vreodată aici pe pământ, mi-ai adus iubirea.
Îmi simt inima bătând cu putere, zbătându-se de parcă ar vrea să iasă din cuşca coastelor mele, ca o pasăre ţinută prea mult timp în colivie, ca un mugure care tânjeşte după mângâierea unei raze de soare foarte îndepărtat, ca un fluture ale cărui bătăi de aripi le simt până în adâncul sufletului, vrând să împrăştie în jurul lui parfumul iubirii.


9 comentarii:

  1. Să credem cu toată forţa inimii în frumos, în prietenie şi în iubire.
    Marea iubire nu ştie ce înseamnă renunţarea, n-o cunoaşte. Ea nu se resemnează niciodată, căci resemnarea, la fel ca eşecul, e pentru mediocri. Dor, dorinţă, emoții, sentimente, gânduri, sădite cu bunătate în versurile tale Tony şi toate însemnând Iubire. Cu preţuire!

    RăspundețiȘtergere
  2. A iubi inseamna a iubi.....sentimente ,vise si sperante, adunate in imagini si muzica,....minunate insemnari nocturne daruite din iubire cu iubire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea, da, este viata. Imagini si versuri, versuri si imagini impletite pe muzica aleasa ca de fiecare data atat de bine! Va multumim si va urmarim cu drag si aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne-a emotionat postarea dumneavoastra, am urmarit clipul cu placere si am citit si recitit aceste randuri pline de sentimente calde, de sensibilitate! Va multumim, ne-ati facut o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Versuri si o insemnare in care cu sinceritate este exprimata iubirea. Nu putem decat sa va multumim pentru darul oferit. Este ceea ce le dorim tuturor, sa aiba parte de iubire! Cu respect, va urmarim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deosebite sunt versurile, clipul si insemnarea dumneavoastra nocturna! Da, dragostea este o mare al carei tarm este femeia! Sa fiti iubiti cu totii! Cu stima va urmarim postarile si va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunate ganduri! Iubire, numai iubire! Va multumim, cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase versuri si ganduri, sensibile pline de dor, de iubire, la fel imaginile si muzica, am citit si urmarit totul cu placere. Iubiti-va mult, este ceea ce va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea aduce fericirea, a iubi inseamna a iubi, inseamna a trai alaturi de cel, de cea pe care ai ales sa-ti fie suflet pereche! Va multumim, cu respect!

    RăspundețiȘtergere