Persoane interesate

marți, 4 noiembrie 2014

Emoţia




Mă-nfioră ploaia,
care-ţi mângâie acum obrazul,
iar ochii tăi înoată
în lacrimi de fericire.
Simt iubirea că îţi dă târcoale,
cântând îmbietor
şi mă ademeneşti surâzând
cu şoapte răguşite.
Îmi simt inima turburată
de emoţia iubirii
şi a vieţii ce renaşte,
pentru a topi gheata din sufletul meu amorţit…


12 comentarii:

  1. Norocul cel mai mare în viaţă este să ai parte de un suflet frumos, să iubeşti, să fii iubit. Mulţi oameni evită să spună ce simt, să facă ceea ce vor. Evită pentru că le e teamă, pentru că se simt nesiguri, pentru că în sufletul lor este un colţ numit neîncredere. Le este teamă să-şi mărturisim sentimentele, să primească pe cineva în viaţa lor, să spună te iubesc.
    în versuri , imagini şi muzică, Tony transmiţi profunzimea gândurilor tale şi astas este ceva deosebit! Multumesc, Urmăresc şi comentez ceea ce ne dăruieşti cu drag şi preţuire!,

    RăspundețiȘtergere
  2. Emotia.iubirii...Frumoase sunt atat versurile cat si clipul si muzica - pline de de dragoste pentru cea pentru care indragostitul simte totul. O seara buna va dorim si va multumim domnule doctor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Emotia iubirii... a vietii ce renaste... frumos ...versuri care incanta, imaginile si muzica la fel! Am urmarit totul cu placere, va multumesc, seara buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat Antony,esti o fiinta extraordinara care poate fi, poate avea, poate face orice isi doreste .Cand te lasi cuprins de iubire, totul este posibil in lumea ta! Emoţia umană are rolul exceptional de a ne ridica la nivelul frecvenţei iubirii divine.
    Aceasta-i dragostea care crează...emoţia iubirii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Emotia...iubirea...dorul...dorinta in sufletul si in inima fiecaruia duce la fericirea care o doreste! Cu respect, urmarim postarile si va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Emotia, dorul, dorinta, totul este al celor care se iubesc cu adevarat! Versurile, clipul, muzica sunt deosebite, va urmarim cu drag postarile si va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand iubesti cu adevarat, dorul, emotia, dorinta te insotesc! Poemul montajul si muzica sunt deosebite! Va urmarim cu placere si va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubire, gand curat, dor, dorinta si Emotia, sigur ca da! Va multumim, cu placere urmarim ce ne daruiti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Emotia pentru ceea ce iubesti este un dar! Inseamna ca simti cuy adevarat, ca iubesti! Frumoase versuri, frumos clip, va multumim stimate domnule doctor! Toate cele bune tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu emotie, dor, dorinta, sentimentele sincere intaresc Iubirea! Poemul, clipul si muzica aleasa ca fundal sunt deosebite, un balsam pentru suflet! Cu toata admiratia si respectul urmarim Buchetul de trandafiri pe care ni-l daruiti!

    RăspundețiȘtergere
  11. Emotia iubirii este renasterea vietii, frumos ati gandit domnule doctor acest poem! Cu respect, multumesc! To ce va doriti, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Iubiti! Dragostea este parte din suflet. Frumos poem si blog. Sfarsit minunat de saptamana tuturor!

    RăspundețiȘtergere