Persoane interesate

vineri, 28 noiembrie 2014

Pentru tine muza mea




Îţi desenez pe  trup buzele mele,
Sărutându-l noaptea la lumina lunii,
Voi mângâia părul, ochii, gâtul,
Ca tu să rămâi pe veci a mea mireasă…
Cu buze însetate pe trup caut a iubirii elixir,
Să alungăm din viaţă nopţile de veghe,
Şi să trăim visele, speranţele iubirea,          
Să-ţi mângâi trupul cu pătimaşe şoapte
Şi-o singură fiinţă noi să devenim…    


10 comentarii:

  1. "Şi-o singură fiinţă noi să devenim..."Iubirea este un fapt pe care nimeni şi nimic nu ţi-l poate nega. Nu este vorba despre merite şi, cu atât mai puţin, despre obligaţie. Ceea ce contează este să îţi faci partenerul fericit pentru că fericirea lui este şi fericirea ta.
    Versurile şi montajul, la fel muzica aleasă de tine, Tony, sunt deosebite! Scrii şi dăruieşti ceea ce simţi, gânduri, dor şi dorinţă. Cu plăcere citesc poemele tale şi comentez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru tine muza mea...Am citit si recitit aceste versuri pline de sentimente calde, de sensibilitate! Am urmarit clipul cu placere si am va multumim, ne-ati facut o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru tine muza mea.....Ai o muză darnică Antony, ea traieste in tine si pentru tine,puternica si iubitoare.Eu cred ca un barbat puternic este de fapt oglinda femeii de langa el ...n-o lasa să plece, este sublima dorinta de a trai cu celalalt,divina aceea de a te pierde in el!
    Emotionant poemul ,videoclipul,imaginile si muzica ,o impletire armonioasa de ganduri ,sentimente si dor,dor de-a te simti acasa.Un minunat dar pentru cei ce stiu a iubi,multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat poem, versuri pline dec sentimente calde, dedicate muzei!
    Am urmarit cu placere clipul creat de dumneavoastra, la fel muzica ne-a incantat! Sfarsit de saptamana asa cum va place va dorim tuturor, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubire sincera, gand curat, o plutire ca in vis este acest poem dedicat: Pentru tine muza mea... O muza deosebita aveti, o muza a Iubirii! Si ce poate sa fie mai minunat ca Iubirea! Poemul clipul sunt insotite de muzica atat de potrivita aleasa de dumneavoastra. Suntem impresionati de tot ceea ce ne daruiti. Va multumim din suflet si va dorim numai bine! Sa iubiti si sa fiti iubit, multa fericire! Cu drag si aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  6. Versurile, imaginile si muzica sunt deosebite si au o dedicatie speciala, muzei! Am lecturat si am urmarit cu placere montajul pe care l-ati realizat si ni l-ati daruit. Va multumim, sambata si duminica placuta dumneavoastra si celor care urmaresc acest blog al iubirii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru tine muza mea sunt versurile, clipul si muzica aleasa. Toate acestea sunt deosebite! Multumiri autorului!
    Sambata si duminica asa cum va doriti cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru tine muza mea.., un dar minunat aici intre aceste poeme dedicate toate iubirii.
    Cu stima pentru ceea ce creati domnule doctor, ne imprersionati!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ganduri si sentimente minunate, Iubire! Versuri, imagini si muzica deosebita! Totul pentru tine muza mea...Poezie a iubirii!
    Cu aleasa pretuire, tuturor La Multi Ani, cu Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am lecturat poemul, am urmarit videoclipul si am ascultat melodia, totul ne-a incantat! Sentimante calde, cu dor...pentru muza deosebita! Va multumim, La multi ani tuturor, cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere