Persoane interesate

miercuri, 20 februarie 2013

Când sunt fericit…


Când sunt fericit, îţi caut inima şi sufletul, pentru a ti le găsi zâmbind.
Când sunt fericit, nu am nevoie de cuvinte, fiorii sentimentelor ni se împletesc.
Când sunt fericit, braţele-mi sunt aripi, gândurile adieri, totul are sens.
Când sunt fericit, iubirea are contur, are chipul şi numele tău.
Când iubesc vreau să fiu mereu în gândul tău, să îţi fiu soarele să îţi fiu şi luna, să îţi fiu speranţa, să îţi fiu şi vis.
Când iubesc, înseamnă că sunt fericit şi atunci mă simt un om deosebit.

Când iubesc mă simt capabil să concretizez fiecare clipă a vieţii mele şi vreau să ating infinitul sentimentelor mele.
Când iubesc dorul către tine zboară,
Gândul, sufletul, trupul meu te strigă,
Focul arzător începe sa mă-ncingă,
Amintind cât ne-am dorit întâia oară

Când te simt, toata fiinţa mea te cere,
Fără tine nimic, nici viaţa n-are rost,
Fără tine în jur totul e anost
Pentru că tu-mi oferi iubire şi plăcereVezi mai multe video din divertisment

10 comentarii:

 1. Atunci când noi ne-am sărutat
  Era în plină noapte
  Şi am rostit în şoapte
  Că vom rămâne împreună
  Având ca martori blânda lună
  Şi stelele ce-au străbătut
  Cu greu văzduhul, dar au vrut
  Încă de la început
  Să ne aducă o cunună.
  Cântaţi viori, cântaţi cu noi
  Azi o romanţă inimii
  Că viaţa noastră e iubire
  Acum şi cât vom mai trăi.
  O, Doamne-ai pus atâta har
  Şi-n viaţa noastră fericire,
  Lirism şi cântec şi visare
  Şi setea ta de nemurire.
  O, Doamne, Ţie-Ţi mulţumim
  Că Tu ne-ai dăruit iubirea,
  Dragostea şi ne faci să ştim
  Tot ce înseamnă fericirea.
  Impatimit de iubire si de cuvant, ai o deosebita sensibilitate in versuri si muzica interporetata la instrumentul tau preferat Tony, precum si in realizarea video clipului care ne poarta pe aripi de vis in Paradis.

  RăspundețiȘtergere
 2. "De tine toate sunt legate ,
  iubire ,vorbe inmiresmate.
  dorinte ce cu tine le implinesc
  la pieptu-ti stau si nu ma dezlipesc.

  Chiar florile de le iubesc
  nu-mi dau nimic din ce-mi doresc!
  Nici noptile cand te visez
  nu sunt mai lungi ca ma trezesc.

  Doar tu ma poti tine in viata
  cu zambetul ce-l porti pe fata
  si tot ce ai tu de la zane
  aduci, imparti totul cu mine.

  Minunea pentru mine e aici
  in pasii tai ce vin grabiti.
  In flori ce tu mi-le trimiti
  in usi ce-abia astept sa le deschizi.

  Atat de mult eu te iubesc
  incerc cum pot sa-ti multumesc
  legand in versuri dorul meu
  sa vezi in suflet cum sunt eu."
  Dragostea pluteste in aer se pare....razbate prin toti porii versurilor cu sufletul scirse....multam poetule cochetule! Cu drag , Magda

  RăspundețiȘtergere
 3. Seninătatea e de natură interioară. Iar primăvara veşnică se află în noi înşine.
  Când sunt fericit, iubirea are contur, are chipul şi numele tău, spui şi dacă o spui o şi simţi Tony, si e superb...Versurile, melodia şi clipul video de asemenea, emană numai iubire şi fericire.
  Pentru mine fericirea inseamnă că mă iubeşti şi te iubesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Câtă iubire! Să-i spui celei pe care o iubeşti: fără tine viaţa n-are rost, este ceva deosebit...la care iubita nu poate răspunde decât că: Fericirea are chipul tău luminat de dragoste mereu pentru inima mea / Fericirea are chipul tău şi-n privirea ta voi sta mereu / Fericită să fiu că iubirea o ştiu împlinind viaţa mea...
  Ca de fiecare dată, ne plac versurile şi acelaşi instrument, trompeta, pe care il iubiţi domnule poet şi filmuleţul. Toate acestea ne-au arătat că sunteţi fericit alături de femeia pe care o iubiţi cu adevărat. Vă dorim din toată inima să aveţi doar bucurii şi plăceri în viaţă, pentru că acestea întreţin fericirea într-un cuplu. Vă multumim că existaţi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Întru-cât aprecierile şi comentariile dumneavoastră din ultima vreme şi-au pierdut caracterul lor literar, o perioada de vreme îmi voi înceta activitatea de pe blog,
  Am făcut acest glob pentru a răspândi literatura, poezia şi muzica, dar constat că a degenerat intr-un blog matrimonial.
  Cu stima Trandafirul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate, draga Tony, si poate de asta farmecul cuvintelor tale se pierd printre randurile unora scrise doar sub forma de atac ascuns impotriva altora... Pacat, pentru ca se pierde o comoara nestemata...eu totusi sper ca intr-o zi vei reveni, cu acelasi talent deosebit, poate ca intr-o zi vei revarsa dragostea ta din nou, sub influenta muzei tale... succes in activitatea ta!

   Ștergere
 6. Hotararea dumneavoiastra este buna domnule poet, Anton Klein. In unele cazuri, care astazi curios, lipsesc dintre comentatori, da, asa se proceda cum spuneti dumneavoastra.
  Eu si sotia mea ne cerem scuze daca v-am suparat si va asteptam cu acelasi respect sa reveniti. Iar daca Bunul Dumnezeu ne va mai da zile, daca suntem sanatosi va vom uermari cu aceeasi placere.
  Lume multa, oameni putini! Dumneavoastra sunteti un OM deosebit, sensibil, talentat, un OM intre OAMENI. Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 7. Asa este doamna Radu. Pai cele care se bagau in fata sa comenteze, de data asta nu mai aveau ce spune, poetul le-a dat verdictul...foarte bine, poetule! Un buchet de flori pentru cine a comentat aici. Sa ne traiti ca ne trebuiti!

  RăspundețiȘtergere
 8. Coltul meu de Rai transformat intr -u site matrimonial? Eu as zice mai degraba intr -unul al declaratiilor fierbinti de amor , oferite cu marinimie poetului nostru sufletist!E adevarat ca versul de amor, pasional, declarativ, plin de eros tot la astfel de vers trage....nu intamplator am postat si eu poemul de suflet drept comentariu..manata totodata de dorinta de a nu face cumva nota discordanta cu trendul coment urilor pline de adoratie , gasite in blog !! Insa...eu am fost, sunt si asa am sa raman ...doar o simpla si fidela cititoare...avida de frumos ..sub toate formele lui!Banuiesc ca sunt cititori , asemenea mie..care au fost" rapiti" , uimiti de dulceata si daruirea declaratiilor dragastoase gasite in diverse coment uri..intrebandu-se adesea...daca nu cumva sageata lui Cupidon, lansata cu iscusinta de maria sa poetul, a lovit nastrusnic mai multe tinte dintr-o lovitura...chiar si asa...amorul real ..atunci cand el exista..se declara , se traieste in particular...departe de lumea dezlantuita...pastrand aici, nota si decenta unui colt de Rai menit sa incante, sa aline simturile cititorilor ...prin revarsarea de frumos...in vers, muzica si imagini!!Poetule ...ai toata consideratia mea..iti respect decizia..si sunt convinsa ca un nou blog va lua nastere in curand...tot inainte, spor si inspiratie maxima! Si nu in ultimul rand...traiasca MUZELE!!! Cu simpatie, Aceiasi Magda

  RăspundețiȘtergere
 9. Am comentat de fiecare data cu placere si o voi mai face la fel. Toate poeziile tale sunt dedicate celor care se regasesc in ele - iubirii. Poetul este un sculptor, o melodie care ne incanta urechea, el traieste intr-o raza de soare. Si aici te includ si pe tine Tony, poeziile tale sunt deosebite, merita sa fie citite si publicate, sunt un balsam pentru suflet. Ai o deosebita sensibilitate in versuri si muzica Tony, precum si in realizarea video clipulrilor care, repet asa cum am scris in comentariul de aici de pe blog, ne poarta pe aripi de vis in Paradis.

  RăspundețiȘtergere