Persoane interesate

duminică, 10 februarie 2013

Eşti iubirea meaMă cuprinde tot dorul infinit,
Noaptea care-ncet mă înconjoară
Ca briza liniştită de afară…
Te-aştept pe tine visul meu trăit.

Eşti muza mea din depărtare,
Eşti darul de zei mie oferit,
Eşti fata care veşnic m-a iubit…
Eşti glasul care se aude-n zare.

Eşti sărutul cu care m-ai vrăjit
În noaptea-nvăluită de mister,
Cu stele discret luminând pe cer…
Eşti noaptea în care ne-am iubit.
Vezi mai multe video din divertisment

16 comentarii:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=LtLVPg6L7DY&feature=share&list=LLS3-Pbl7HVmAp33VD2a-iUg

  RăspundețiȘtergere
 2. Ion Minulescu
  Romanţa răspunsului mut

  Ce văd!...
  E-adevărat?...
  Tu eşti?...
  Cum?...
  N-ai murit?...
  Tot mai trăieşti?...
  Pendulă care te-ai oprit din mers,
  Încerci acum să mergi în sens invers?...

  Hai!... Spune-mi...
  Spune-mi tot ce ştii...
  Să-mi spui chiar şi minciuni,
  Să-mi spui
  Ce n-ai spus nimănui -
  Nici celor morţi,
  Nici celor vii ...

  Ce victime ai mai făcut
  Din clipa-n care urma ţi-am pierdut?...
  Ce vrăjitoare te-a trecut prin foc
  Şi-a reuşit să-ţi pună inima la loc?...
  Şi care-anume sfânt din calendar
  Te-a sfătuit să te-ntâlneşti cu mine iar?...

  De ce zâmbeşti?
  E-adevărat?...
  Te-ai răzgândit?...
  Ne-am împăcat?...
  Iar ne iubim?...
  Sau, poate, şi-azi ne regăsim
  Aceiaşi vechi duşmani?...
  Dar tu mai ştii după câţi ani?...

  Eu te-am iertat de mult!...
  Dar tu?...
  Răspunde-mi "Da"...
  Răspunde-mi "Nu" -
  Totuna mi-e!...
  Ştii tu de ce -
  La tine "Nu" şi "Da" nu sunt
  Decât aceleaşi vorbe-n vânt!...

  De ce te temi?...
  De ce-ţi ascunzi
  În palme ochii tăi rotunzi?...
  De ce-ţi aprinzi ca un semnal
  De foc bengal
  Obrajii tăi de porţelan
  Şi inima de Caliban?...

  Răspunde-mi!...
  Vreau să ştiu şi eu,
  De ce-ai venit?...
  De dragul meu?
  Sau, poate, n-ai venit decât
  Să-mi torni, ca şi-n trecut, pe gât
  Un păhărel de coniac,
  Ca eu să tac,
  Iar tu să ţipi
  Şi să dispari, apoi, suspect,
  Cu voluptatea unei bombe de efect!...

  Ce zici?
  Aşa e c-am ghicit
  De ce-ai venit?...
  De ce te-ncrunţi şi nu-mi răspunzi?...
  Ce nou secret îmi mai ascunzi?...
  De ce scrâşneşti din dinţi
  Şi taci?...
  Hai!... Spune-mi, ce-ai de gând să faci?
  Deschide-ţi gura - mii de draci! -
  Şi lasă-mă să-ţi mai sărut...
  Nu gura...
  Ci răspunsul mut!...

  RăspundețiȘtergere
 3. "Eşti muza mea din depărtare,
  Eşti darul de zei mie oferit,
  Eşti fata care veşnic m-a iubit…
  Eşti glasul care se aude-n zare. " Frumoasa si sensibila declaratie de dragoste...poetule rafinatule! Filmul este arta...bravo tie suflet de artist!! Un pup cu drag de la aceiasi , Magda


  RăspundețiȘtergere
 4. Poezia ca delectare. Înainte de atemporala răfuială decembristă, rafturile librăriilor erau pline cu cărţi de poezie clasică şi modernă, care se epuiza rapid. Unde sunt acele vremuri, veţi întreba, reluând, retoric : Où sont les neiges d’antan? Où sont les bons vieux temps ? Eu aş întreba cvasi-retoric: Unde ne sunt visătorii? Unde ne sunt cititorii de poezie? Vor fi dispărut ei cu toţii în tulburele vârtej?!
  Era, în adevăr, Poezia atunci pentru ei o delectare? Sau sperau să-şi alunge plictisul şi disperarea, găsind eventual acolo reţete ale fericirii posibile în acele vremi, sau vreo scânteie de revoltă? Erau cititorii aceia fideli Poeziei? Sau eram toti o ţară de bogaţi în devenire?!
  Eram o ţară de oameni care visam la mai bine. Ucigând Poezia din noi şi condamnând poeţii la uitare, am devenit mai săraci ca înainte, pustiul din suflete neputând fi mobilat ori decorat cu zorzoanele din tinichele lucitoare, oferite de economia de piaţă, care ne îndeamna la vânzarea de suflet, mult mai cumplită ca vânzarea de ţară. Ţara era exterioriul, sufletul este lăuntricul, este Sinele, este firea şi firescul, natura noastră. Suntem vinovaţi de extrem de înaltă trădare pentru că am trădat Poezia şi Poeţii la uitare prin nelectură, prin abandonul de spiritualitate.
  Nu vom redeveni bogaţi spiritual decât prin întoarcerea la izvoare, la Poeta Vates, la Poezie, la astfel de versuri cum sunt cele scrise de Tony, care cu măiestrie împleteşte versul cu muzica în acest clip deosebit… frumuseţe de neatins decat cu sufletul. Glasul inimii, poezia şi muzica, da, nu există ceva mai mare decât fericirea desăvârşită pe care o dă sufletului iubirea.
  (...) Când luna, doamna nopţii, timidă se arată
  Iar sufletele noastre la unison vibrează
  Aripi de înger sfinte iubirea ne veghează
  Tristeţile alungă, dureri ce-au fost odată...
  Mirific dans de inimi sub străluciri sublime
  Din lacrimi plămădite în arc de curcubeu
  Dumnezeieşti trăiri, ce dăinuie mereu
  Tu, eu, iubirea noastră în veşnică treime.

  RăspundețiȘtergere
 5. Eşti iubirea mea. Da, sunt dorul şi gândul şi iubirea ta. Te-ai născut doar pentru mine, ca o dulce mângâiere de suflet, ivindu-te ca o lumină din valuri înspumate de mare, în liniştea dimineţii, desăvârşind linia destinului în frumuseţea iubirii... Versurile tale şi muzica se îmbină armonios în clipul pe care tu, Tony, l-ai realizat cu măiestrie.

  RăspundețiȘtergere
 6. Răspunsuri
  1. Aici nu se revine ca la piata, acesta e un blog pe care se scrie si se citeste poezie, se comenteaza ceea ce ai citit... Acest OM minnunat, domnul Anton Klein, care ne face viata mai frumoasa prin minunatele poeme si filmulete pe care ni le ofera si care munceste pentru ceea ce face, merita respectul nostru al tuturor. Ce fel de atiitudine este asta? Te-am trimis noi undeva, dupa ceva, ca sa ne spui "am revenit cu drag si dor..."? Offf, offf... Ti-am mai scris ca aici nu e loc de bascalie, Alexandrina, dar vorba unui oarecare... pe nume Caragiale...mai trebuie schimbat ceva prin locurile esentiale...

   Ștergere
 7. O confesiune lirica,in care eul tau liric este
  puternic marcat de cel mai uman sentiment,
  IUBIREA.
  Poezia este o romanta cantabila a iubirii,
  sentiment materializat, vizualizat in clip.
  Clipul este o simbioza prfecta intre vers,imagine si muzica.
  Felicitari Tony!...


  Sunt tot timpul langa tine
  Te port in suflet si in gand,
  Ma gandesc mereu la tine
  Si vorbesc cu tine-n gand.

  In brate-mi vine sa te strang
  Sa nu te las de langa mine,
  Sa te-ascund in mine tot
  Si sa-ti vorbesc despre iubire.

  Sa-ti vorbesc de iubirea mea
  Ce-o simt arzanda pentru tine,
  Si cu drag o voi pastra
  Ca o dulce amintire.

  Vezi tu Tony,iubirea ta primeste iubire!...frumos,foarte frumos!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Cand ai reusit sa-i spui celei sau celui pe care il iubesti : ESTI IUBIREA MEA, cu siguranta atunci fericirea este modul tau de a trai, este cea mai mare biruinta. Un om nu isi poate planifica fericirea, el isi poate concepe o existenta echilibrata, poate lupta si trebuie sa lupte pentru acest echilibru cu iubire fiindca in iubire se arata plenitudinea existentei. O alta duminica de vis creata de dumneavoastra domnule Anton Klein, prin minunatul poem care aluneca atat de bine pe muzica incat filmuletul pe care l-ati creat ne incanta ochii si inima.

  RăspundețiȘtergere
 9. Aici nu se revine ca la piata, acesta e un blog pe care se scrie si se citeste poezie, se comenteaza ceea ce ai citit... Acest OM minnunat, domnul Anton Klein, care ne face viata mai frumoasa prin minunatele poeme si filmulete pe care ni le ofera si care munceste pentru ceea ce face, merita respectul nostru al tuturor. Ce fel de atiitudine este asta? Te-am trimis noi undeva, dupa ceva, ca sa ne spui "am revenit cu drag si dor..."? Offf, offf... Ti-am mai scris ca aici nu e loc de bascalie, Alexandrina, dar vorba unui oarecare... pe nume Caragiale...mai trebuie schimbat ceva prin locurile esentiale..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. eu zic sa va vedeti de viata voastra si sa ma lasati pe mine in pace, nu ma intereseaza persoanele voastre chiar deloc, si daca vreau sa ii scriu ceva creatorului, ii scriu, nu ma puteti opri voi, e problema mea ce comentez si ce nu, fiecare e liber sa scrie ce vrea atata timp cat nu deranjeaza pe ceilalti, consider ca libertatea de exprimare e un drept al fiecaruia, o zi buna sa aveti si mai lasati rautatea la o parte

   Ștergere
  2. Esti tu cu ale tale fetito, si iti spune asta un profesor care are aproape 80 de ani si care a intstruit generatii, dar generatii. Creatorul este Dumnezeu, el poate judeca. Habar nu ai. Anton Klein este poetul nostru care ne incanta si a carui munca trebuie sa o respectam, iar dumneata continui sa faci ce te taie capul, asa ti-o spun pe romaneste. Nu ai pic de respect. Pacat, din cate am vazut muncesti intr-o biblioteca... Dar... Sanatate!

   Ștergere
  3. Spune-mi si mie "" doamna"" Ileana, ce cuvant din ce am scris e gresit si nu face parte din lumea cartilor???... poti sa fii ministru invatamantului, daca esti om, esti om si daca esti muncitor.... si crezi ca daca eu spun in cateva cuvinte, intr-adevar, mai putine, scurt si concis, ceea ce simt la lecturarea acestor versuri, este mai prejos decat "" covorul"" de cuvinte asternute, care bat apa in piua, si la sfarsit ajungi sa intelegi ca de fapt acel noian de cuvinte nu spun nimic, e zero barat??? sa fim seriosi, trebuie sa simti cu inima si nu sa aduci laude fara continut ca pe vremea raposatului... si da muncesc intr-o biblioteca, si sunt si inginer chimist, si am absolvit si contabilitate si informatica de gestiune, daca te intereseaza scoala mea, si nu cred ca nu am respectat munca domnului Anton Klein, poate ca scriu tocmai pentru ca il admir, insa nu stiam ca este in posesia ta... si poti sa spui orice ca esti, atata timp cat nu ai poze reale, asa cum imi pretinzi mie, eu nu am nimic de ascuns si tocmai asta am demonstrat cand am postat si poze cu mine...asa ca eu zic sa iti vezi de treaba ta, indiferent cine esti sub acest profil, si pe mine sama lasi in pace, sama ignori... si nu sunt fetita pentru tine...cand nu sunt respectata nici eu nu mai pot respecta...

   Ștergere
 10. Cat de divina este iubirea,versurile, imaginile si muzica sunt ca adierea vantului de primavara... ne aduc fericire, implinire,daruire si speranta !

  RăspundețiȘtergere
 11. Felicitari pentru TOT!

  Aneta

  RăspundețiȘtergere
 12. Vă mulţumesc tuturor cititoarelor, pentru frumoasele cuvinte de apreciere, cât si pentru toate comenariile dumneavostra deosebite.
  Şi văm rog să îmi permiteţi a vă oferi un fragment dintr-o viitoare poezie a mea:

  "acum că ştiu a preţui iubirea,
  trăiesc o viata plina de plăceri
  şi uit trecutele mele dureri,
  că-n viaţă doar amoru-i fericirea…"

  Mu uitaţi vă rog că dreptul de a ne judeca nu Îl are decât Creeatorul...

  Cu drag şi cu preţuire al dumneavoastră Trandafirul

  RăspundețiȘtergere