Persoane interesate

joi, 28 martie 2013

ca petalele unei imense roze…



de ce ai îmbrăcat rochia roşie?
ca inimile celor care te-au iubit…
rochie ce ţi se mulează pe-al tău trup,
lipită strâns de tine ca un lung sărut…
femeile  privesc cam lung în urma ta,
neînţelegând de ce rochia roşie
stă strâns lipită de talie, de tine…
de unde apar şi pliuri, decolteuri?
ce într-un loc anume toate înfloresc
înflăcărate ca roşul trandafir,
mereu fierbând de al iubirii elixir…
trupu-mi tresare ca într-un joc de iele,
privirile mele să-ţi fie bretele,
pentru că vreau ca săruturile mele,
să fie o altă rochie pe tine,
care să te-nfăşoare de la glezne,
coapse, şolduri, talie,
sâni, umeri, braţe
şi-n locul acela atâta de fierbinte
cu mii şi mii de pliuri adunate
ca petalele unei imense roze...



5 comentarii:

  1. Nimic nu este mai minunat decat aceste versuri pline de sensibilitate inspirate de frumusetea, gingasia si eleganta femeii, pe care iubirea te face sa o imbraci in sarutari. Imagini si versuri, versuri si imagini impletite pe muzica aleasa ca de fiecare data atat de bine. Poetul reuseste astfel sa realizeze un video clip ce incanta privirea, iti umple inima de bucurie si simti ca din tot sufletul pretuieste femeia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Petalele unei imense roze si sarutarile mele au imbracat-o pe sotia mea in urma cu zeci de ani, demonstrandu-i astfel cat de mult o iubesc si o pretuiesc. Domnule poet, nu putem decat sa ne bucuram de video clipul oferit cu dragoste in care ati imbinat minunatele dumneavoastra versuri cu imagini pline de eleganta si rafinament, ceea ce ne arata cat de mult pretuiti si iubiti femeia, aceasta firava floare care ne imbata pe noi barbatii cu parfumul ei plin de iubire si datator de viata. Multumim, va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumusetea si eleganta, gingasia femeii, toate sunt cuprinse in versurile poetului. Admiratia, pretuirea si respectul fata de femeie care reiese din minunatele imagini, impletite cu muzica pe versuri pline de sensibilitate au dus la un video clip pe care il urmaresti cu placere si nu poti decat sa spui ceea ce de fapt a gandit si poetul cand a creat acest poem: Cat de frumoasa esti femeie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu, femeie - ca petalele unei imense roze! Sarut femeie mana ta, sarut femeie ochii tai, te imbrac in sarutari si iti soptesc toata iubirea pe care ti-o daruiesc, asta spun versurile poetului care imbinate cu imaginile ofera un video clip pe fond muzical duios, ce te poarta pe aripile visului ce il doresti sa devina realitate. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  5. Viata trece totu-i trecator, dar nu trece credinta in amor si admiratia fata de femeie, a celui care stie sa o pretuiasca pe iubita si frumoasa sa, care este si va ramane povestea dragostei. Frumoase versuri si imagini domnule poet, frumoase si din care reiese respectul dumneavoastra fata de femeie. De muzica nu mai vorbesc iar video clipul m-a incantat si nu spun decat: la mai multe ca ne faceti zilele placute!

    RăspundețiȘtergere