Persoane interesate

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Îţi aminteşti iubito?
Îţi aminteşti iubito de serile târzii
Cu nopţi înfierbântate şi toride?
Când te-aşteptam nerăbdător să vii
La mine-n fiecare noapte,
Ca să ne iubim la nesfârşit,
dezlănţuit, noapte de noapte
Şi printre răguşite şoapte pătimaşe
Ne contopim, trupurile-nfierbântate.
Ne contopim, ne împletim,
De lumea toată să uităm,
Valurilor iubirii ne predăm
Şi doar iubirii cu drag capitulăm.
Îmbrăţişaţi lăsăm valul să ne poarte
Cât mai departe în spre larg
Dincolo de orizont şi mai departe,
Tot mai în larg, dar niciodată către mal…
7 comentarii:

 1. Din clipa intalniri se simte farmecul vietii. Nu cred ca poate cineva sa uite noptile de dragoste. Inimile indragostite sunt oglinda cerului instelat, iar aceste versuri sunt intrebari pline de sentimente traite si care nu pot fi uitate. Versurile, videoclipul si muzica m-au impresionat, multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cine nu isi aminteste inseamna ca nu a iubit, ca nu a simtit acest sentiment nobil, Iubirea, care umple toata inima. Versuri, imagini si muzica impletite la fel ca trupurile celor care se iubesc in videoclipul creat de poet ca de fiecare data cu maiestrie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Un poem minunat daruit celor ce stiu sa pretuiasca amintirile.Versurile si muzica patrund adanc in suflet, rascolind amintiri, sperante, iubire si dor....un dar minunat intr-o noapte tarzie.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu putem uita noptile noastre pline de fiorul iubirii, ne iubim ca in prima zi, dar totul a devenit acum intre noi respect si pretuire. Versurile dumneavoastra, imaginile si muzica video-clipului impresioneaza si le dorim tuturor indragostitilor nenumarate nopti de iubire!Ne plae si nou Pavaroti. Minunat domnule Klein, va multumim.

  RăspundețiȘtergere
 5. Iubita nu poate uita noptile de dragoste. Si dupa cum reiese din versuri nici iubitul nu le-a uitat atata timp cat o intreaba pe ea si cu amanunte ii descrie tot ce s-a petrecut intre ei. Daca intrebarile sunt puse ca urmare a unei despartiri atunci amintirile sunt pentru amandoi, si astfel de amintiri au toti indragostitii. Muzica pe care se deruleaza imaginile potrivite versurilor l-au determinat pe poet sa realizeze acest videoclip deosebit. Ne incantati mereu!

  RăspundețiȘtergere
 6. Viata merge mai departe, raman doar amintirile, si mai ales cele frumoase. Si cum ar putea cineva sa uite noptile de amor, iar versurile si imaginile din videoclip, in concordanta cu linia melodica te fac sa plutesti. Domnule poet ne cuceriti pe zi ce trece. Numai bine sa va aduca fiecare zi traita pe terra!

  RăspundețiȘtergere
 7. "Iau clipa
  Dau ora
  Iau versul
  Și râde cântul
  Iau durerea
  Și plâng neîmplinirile

  Iau aripa
  Dau zborul
  Iau iubirea
  Și râde fericirea
  Iau fiorul
  Și-mi plâng dorul

  Iau vise
  Dau speranțe
  Iau zorile
  Și râd florile
  Iau lacrimile
  Și plâng patimile

  Iau și dau
  Râd și plâng
  În ritmul vieții care mă trece
  prin fiecare dimineață
  și nu mă mai întoarce."
  Vers frumos la unul la fel de fain trage...ti-am raspuns prin rima si vers, nu imi apartin dar imi plac nespus de mult! Multumesc poetule pentru delectarea constanta ce ne-o oferi cu atata daruire si suflet pus in fiecare cuvant, in fiecare film alcatuit cu atentie, gust , tandrete , senzualitate si muzica de calitate! Cu drag, Magda

  RăspundețiȘtergere