Persoane interesate

luni, 29 aprilie 2013

Doi condamnaţi la fericire


Ia-mă-n braţe, azi să mă iubeşti,
Strânge-mă şi hai de mă răsfaţă
Toată noaptea, până dimineaţă,
Şoptind că doar pe mine mă doreşti.

Mereu mi-e foame doar de tine
Şi nopţile-mi sunt triste aşteptări,
Cu ochii îndreptaţi spre patru zări,
Iar inima o simt că arde-n mine.

Hai! Iubeşte-mă, curge-mi iar prin trup
Să simţi a mele arzătoare buze,
Că rătăcesc prin a tale bluze
Ce pătimaş, acum, încet le rup.

Răsuflarea ta e fierbinte vânt
Ce adie în răcoarea nopţii,
Azi când toamna îşi arată colţii,
Şi inima mi-o simt în piept bătând.

Gândule ce astăzi nu-mi dai pace,
Amintindu-mi noaptea de iubire,
Ca să nu uit marea fericire,
Ce ştie ca trupul să-mi împace.

Parfumul tău proaspăt de iubire,
În aşternutul alb imaculat,
Împreună cu un  dulce sărutat
Ne-au împins spre-o dulce dăruire

Ce ne va ţine aprinşi îmbrăţişaţi
Fierbinţi şi contopiţi noi amândoi.
Noaptea toată fost-am unul şi nu doi
Şi numai la iubire condamnaţi.

Hai iubito! Tu fi a mea mireasă!
Eu să fiu al tău amant, soţ şi iubit,
Să ne iubim total şi infinit,
Tu înflorind mai graţioasă.

Alături să trăim viaţa în iubire,
Tristeţile să zboare ca un fum,
De mână să păşim pe noul drum,
Noi! Doi condamnaţi la fericire.

7 comentarii:

 1. Sunt clipe de nedefinit, acelea in care doua inimi isi vorbesc intr-o limba ce nu poate fi inteleasa decat de ele, cand tace tot ce-i omenesc, iar ele se unesc tainic pentru viata acestei lumi. Nimic nu poate fi mai placut decat fericirea. Condamnati la fericire, alaturi toata viata in iubire. Versuri pline de iubire, admiratie si de dor, inchinate persoanei iubite, si totul derulat in imagini pe o muzica duioasa in video-clipul realizat de poet. Superb!

  RăspundețiȘtergere
 2. O realizare fantastica.Versurile sunt pline de daruire,de iubire ,de dor, sunt atat de reale incat ai senzatia ca iti sunt adresate tie,femeii din fata sticlei.
  Pianul plange si suspina,traieste si iubeste in mainile inegalabilului Ernesto Kortazar.
  Perfecta inbinarea poemului,a imaginilor , a pianului si alegerea lui Bethowen.
  Emotionat acest dar venit din suflet daruit sufletului,multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Atunci cand se iubeste cu adevarat, fericirea este la ea acasa. Versurile impresioneaza, sunt calde si adresate iubitei, alaturi de care vrea indragostitul sa fie in viata, sa paseasca pe drumul lor "condamnati la fericire." Fondul muzical ales de poet pe care versurile sale si imaginile minunate se deruleaza au dus la acest clip care pe mine ma incanta auzul si privirea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cea mai dulce condamnare: "... la iubire condamnați... să fiu al tău amant, soț și iubit...de mână să pășim pe noul drum... Doi condamnați la fericire." Un poem deosebit, un dar cu dor al indrăgostitului pentru iubita lui, un dar din inimă pentru inimă. Versuri ce pornesc din adevărata iubire pe care i-o poartă, o declarație făcută celei pe care o vrea mireasă a sufletului său: "Parfumul tău proaspăt de iubire...cu un dulce sărut...o dulce dăruire...ne va ține îmbrățișați...unul și nu doi...la iubire condamnați. ". Clipul video, creat de poet pe versuri dedicate cu dragoste și dor iubitei, impletite cu imagini și o muzică aleasă pe măsură încântă auzul și privirea.

  RăspundețiȘtergere
 5. Condamnarea noastra la fericire a ineput in urma cu zeci de ani si speram sa mai dureze inca. Minunate ganduri puse in versuri, ganduri pe care un indragostit le dedica iubitei sale alatutri de care doreste sa traiasca "...viata in iubire...pe noul drum...Doi condamnati la fericire."
  Imaginile si muzica alese potrivit versurilor de catre domnul poet ne uimesc si nu putem decat sa ii multumim pentru clipele minunate ce ni le-a oferit citind acest poem si vizionand acest filmulet.

  RăspundețiȘtergere
 6. Pe noul drum, noi doi condamnati la fericire. Frumos spus, frumoasa declaratie de dragoste, iar imaginile bine alese si fondul muzical la fel, ne poarta pe aripi de vis in paradis.

  RăspundețiȘtergere
 7. Iubirea ne face sa pasim pe noul drum noi doi condamnati la fericire, spune in esenta acest minunat poem. Versurile se cuprind in imagini pe un fond muzical deosebit si ne aduc un video-clipul creat de poet cu aceeasi maiestrie cu care a creat poezia. Mi-a placut ce am citit si ce am simtit urmarind cu privirea acest film.
  Poem si film daruit de catre poet din suflet pentru suflet.

  RăspundețiȘtergere