Persoane interesate

vineri, 3 mai 2013

Un dor nemărginit...


Mi-e dor mereu de şoapta ta
Din clipele în care mă doreai.
De ce mă-nvălui în tristeţe?
În loc să-mi alungi neîmplinirile.
Povesteşte-mi despre iubirea,
Care atunci a-nmugurit în tine,
Despre tot ceea ce însemn acuma eu
Şi iubeşte-mă cum nu ai mai iubit vreodată!
Femeia mea vei fi atunci, când înflorind
Cu un pătimaş sărut îmi vei spune,
Cât de dor ţi-a fost mereu…
Un dor nemărginit de mine…

12 comentarii:

  1. Nu poti impiedica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Versuri pline de ganduri frumoase, de dor, de iubire si dorinta indragostitului care asteapta patimasul sarut prin care iubita sa ii marturiseascace ce dor i-a fost...un dor nemarginit de el. Si cine nu si-ar dori o astfel de marturisire? Imaginile pe care se deruleaza aceste versuri si muzica te invaluie, te fac sa simti ca exista iubire adevarata. Un poem deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase versuri, pline de dor si de iubire, de dorinta celui indragostit care asteapta marturisirea iubitei. Videoclipul realizat te un fundal muzical duios te poarta pe aripi de vis. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=kRhj6443eL8&feature=share&list=FLS3-Pbl7HVmAp33VD2a-iUg

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai mare bucurie este atunci cand cineva iti spune: ce dor mi-a fost de tine...Iar daca dupa un patimas sarut ti se sopteste: un dor nemarginit mi-a fost de tine, atunci te simti in al noualea cer, cum se spune. Minunate versuri si imagini alcatuiesc clipul pe fundal muzical ales foarte bine de catre poetul nostru. Sa aveti parte de bine si de iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un dor nemărginit te cuprinde atunci când iubești. Este exact ceea ce spun si vesrurile acestui poem in care indrăgostitul își dorește o iubire cum nu a fost vreodată, un pătimaș sărut după un dor nemărginit. Videoclipul incântă privirea și auzul. Minunat, totul!
    http://www.youtube.com/watch?v=3BlQvk4Q5h0

    RăspundețiȘtergere
  6. Un dor nemarginit te cuprinde atunci cand iubesti, atunci cand simti ca cea sau cel pe care il iubesti reprezinta totul pentru tine. Versuri, imagini si muzica, in videoclip care te incanta. Mi-a placut, ca de obicei un poem superb!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum stiu de ce Creatorul a zămislit stelele. Să-mi pot ridica privirea şi să simt infinitul,sa incerc sa inchid infinitul in causul palmelor tale, iar eternitatea...intr-o clipire a pleoapei.
    Ma adresez poetului care traieste pentru poezie si iubire..... este iubirea poeziei si poezia iubirii.
    Dorul amestecat cu iubire poate naste si bucurie,nu doar tristete...picaturile de ploaie pot dansa si un vals al iubirii...doamne ce divin e zgomotul picaturilor de iubire!
    Din visele noptii si zambetele diminetii a renascut caldura versurilor si duiosia muzicii, remarcabila ideea imagini de inceput,o idee ce merita pastrata.
    Totul este sublim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din soaptele iubitei, din clipele petrecute impreuna si un patimas sarut se naste un dor nemarginit fata de cel care isi doreste o dragoste cum nu a fost vreodata impreuna cu cea care ii va fi femeia in care stie ca a inmugurit iubirea lor. O iubire pura ca albul lebedelor care plutesc si trupul gingas al femeii adorate, alaturi de imagini pline de sensibilitate si iubire pe un fundal muzical duios, poetul realizand astfel pe minunatele sale versuri un videocllip care m-a fermecat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un dor nemarginit, da. Am stat si am analizat poemul tau, asta nu inseamna ca ce am scris eu in primul comentariu nu corespunde cu ceea ce vrei sa spui tu prin aceste versuri, dar dupa ce citesti ultimul comentariu nu este neaparat nevoie sa mai apara. Aceasta este insa esenta din versurile tale, Tony. Asa vad eu, nu stiu daca esti de acord. Oricum tu te rog sterge ultimul comentariu scris de mine sa nu apara, l-am trimis doar pentru tine pentru ca vad ca aici citesti totul foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  10. Numai iubirea poate aduce un dor nemarginit, iar atunci cand sentimentele sunt curate si nu ai uitat soaptele si clipa in care a inmugurit iubirea dragostea este vesnica. Frumoase imagini se deruleaza pe aceste minunate versuri adresate iubitei din suflet de catre indragostitul care isi doreste o iubire cum nu a fost vreodata impreuna cu cea care va fi aleasa inimii lui. Poem si videoclip superb!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dorul se naste din iubire, din dorinta si pasiune, din prea plinul sufletelor de indragostiti , ce se vor aproape, mana in mana, la pas cu viata si ale ei valuri, dorul apare atunci cand totul ii apropie , ii leaga, ii armonizeaza, pana devin UNUL...si totusi ceva ii desparte...poate oamenii, distanta ,destinul sau poate...doar obstacole efemere...ce impiedica trairea efectiva a iubirii lor curate...si totusi ..in ciuda a tot si toate...amintirile frumoase se nasc, se construiesc, se arhiveaza, lasand mereu loc liber altora noi...nu intamplator a ales poetul nostru..asa un fundal muzical de elita..in interpretarea originala a Barbrei Streisand 'Memory"..la care astasez si eu vorbe frumoase, intelepte...demne de asa o postare..
    "Sa nu uitam niciodata ce a fost frumos si sa nu ne negam trecutul, oricum ar fi fost el. Amintirile nu se inlocuiesc, ci se hranesc cu altele. Sa pasim mai departe cu optimism, surazand la ceea ce a fost. Nimic nu o sa mai fie la fel… si unde nimic nu a fost, totul poate fi…"
    Multumesc frumos pentru delectare, postare faina, comentarii pe masura...un Paste fericit dragilor , va ureaza cu simpatie si pretuire, Magda

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-e dor de tine iubite, mi-e dor
    Mi-e dor de tine de mor.
    Mi-e dor de privirea ta,
    De gura ta lipita de-a mea.
    Mi-e dor de ochii tai calzi,
    In care trupul si chipul imi scalzi.
    Mi-e dor de palma ta facuta caus,
    In care sanul intra jucaus.
    Mi-e dor de trupul tau mulat pe al meu,
    De surasul tau cald, cand zaresti chipul meu.
    Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi,
    Mi-e dor de tot ce tine de amandoi.
    Mi-e dor de tine iubite mi-e dor,
    Mi-e dor, mi-e dor de mor…

    ...un Paste fericit,stimate poet

    RăspundețiȘtergere