Persoane interesate

joi, 23 mai 2013

Iubirea subiect etern


Aş vrea pentru iubire să fie doar prezent şi viitor,
Iar tu cu prosopul să ştergi acuma, tot ce a fost
Trecute nepăsări sau gelozii, discuţii fără rost,
Ingratitudinea cu răni nevindecate,
Indiferenţa, uitarea, nepăsarea,
Să uităm de toate ca de un vechi pârjol.
Să ne găsim iubirea unic subiect etern…
Iubirea viitorul, prezentul, fericirea,
Florile care înfloresc în parcuri,
Iarba verde, tufişuri din poieni,
Malul lacului din marginea pădurii,
Unde împreună noi să construim
O căsuţă plină de copii,
Unul, doi, sau câţi tu vei dori…


9 comentarii:

  1. Iubirea, da, doar prezent si viitor, iubirea, da, este parte din suflet. Asa cum de fapt simti și înțelegi când citești acest poem. Un poem scris cu cerneala sufletului, plin de pretuire inchinat iubirii eterne. Versuri pline de dorință sinceră, de dor si de iubire se impletesc cu imagini derulate pe un fond muzical adecvat, intr-un video clip creat cu maiestrie de catre poet. Iar melodia, (GHOST) iti produce fiori...iubirea, iubirea eternă... Superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata visul fiecaruia dintre noi. Asa este domnule poet, prezentul si viitorul conteaza, iar cand iubirea este adevarata dorintele se implinesc. Poemul si video clipul sunt deosebite! M-a tulburat si pe mine melodia atasata acestui poem. Dar asa este viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca iubirea nu ar fi, am fi saraci cu totul. Cata frumusete exista in acest poem! Numai iubire, dorinta, iubire! Se vrea sters tot, iar iubirea sa fie doar prezent si viitor. Astfel trebuie pornit in viata, cele rele sa se spele, cele bune sa se adune! Ca numai cine minte sustine ca totul este roz de la inceput... Un poem cu care ne-ati uns inimile, iar imaginile si muzica pe care ati creat filmuletul intregeste totul. Va multumim domnule poet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand vorbesti despre iubire este ceva etern, iar cei care pot sterge trecutul si pentru ei conteaza doar prezentul si viitorul sunt cu adevarat de admirat. Poemul acesta este deosebit, la fel imaginile si muzica aleasa de poet. Am inteles multe din aceste versuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci când iubirea este adevărată, trecutul, umbre, totul se șterge, rămâne doar prezentul și ce le aduce viitorul celor doi care se iubesc. Atunci și numai atunci ei simt cu adevărat că unul este jumătatea celuilalt, că tot ceea ce își propun și doresc se va împlini. Poemul este baza unei eterne iubiri iar imaginile si muzica din videoclip îmbracă aceste versuri scrise din inimă pentru inimă.
    Poetul ne-a oferit un dar deosebit, un poem care te îndeamnă să iubești sincer.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubirea e atat de frumosa cand tu o descrii, te face sa o visezi,sa o simti ,sa o traiesti. Muzica, imaginile ,declaratia de dragoste,toate izvorasc din adancul sufletului si sunt daruite ca un izvor nesecat sufletului pereche .Iubirea nu are nimic a face cu posesia, dorinta, orgoliul si celelalte. Iubirea este un sentiment unic care dainuieste pana dincolo de moarte.....nimic nu poate fi mai profund decat alegerea celei mai emotionante povesti de dragoste...
    GHOST-Fantoma mea iubita

    RăspundețiȘtergere
  7. Doua inimi pot sa fie impreuna numai atunci cand ceea ce cladesc impreuna are o temelie solida. Iubirea cu adevarat, cea care iti da fericirea si o merita doar cei care stiu trai prezentul, cu dorinte pentru viitor. Interesanta lectie de viata, atat poemul cat si video-clipul, iar melodia atasata este rasolitoare. Viata, viata...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu emotie am citit poemul si mi-am dat seama cat adevar cuprind aceste versuri, iar cand am vazut si imaginile care parca sunt imbratisate de fondul muzical, mi-am dat seama de adevarata iubire care exista doar atunci cand prezenrul ii uneste pe cei doi indragostiti iar viitorul le implineste visele. Minunat poem!

    RăspundețiȘtergere
  9. “Nu-mi este frica de nimic in ceea ce ne priveste. Am trecut prin Rai si prin Iad si o sa mai tot trecem prin multe. Faptul ca nu am ramas niciodata acolo este dovada ca ne iubim. A ramas intotdeauna in noi, nu in afara noastra. Raiul si Iadul le-am adus in noi, nu le-am abandonat." Asa sunt iubirile frumoase, complexe, profunde...se metamorfozeaza, se "coc",trec prin toate furcile caudine , pana ajung la maturitatea deplina..pentru a fi savurate pe deplin! Iubirea se conjuga intodeauna la prezent, niciodata la trecut sau folosind imperfectul sau conditionalul...viitorul , va trece intodeauna prin prezent..unde isi are temelia..mai mult sau mai putin solida!! Minunata postare , sensibila, duioasa, plina de subantelesuri , optimiste, de suflet, de viitor!! Multumesc frumos poetule , pentru asa o delectare rafinata!!

    RăspundețiȘtergere