Persoane interesate

joi, 1 august 2013

Acuma vara



Cu dor pentru tine, acuma vara
îmi revărs pe tot ce-ai viu arşiţa,
că-s pui de lele căutând cămara
în raft găsesc doar ochii şi guriţa.

iubirea mea toată ce te-nvăluie,
ţi-o dăruiesc încet, dar cu măsură.
sânilor tăi rotunzi şi tari ca o gutuie,
cu-ntregul trup să simţi a mea arsură.

cu dinţii voi muşca din pârguita-ţi carne.
cu fapta sau cu gândul tu nu-mi pune scut,
cât ne iubim şi iar o luăm de la-nceput.

ca sculptorul, în transă, te frământ în palme,
iubindu-te cu patimă, voi alunga incertul,
iar şoaptele gemute vor încheia concertul.

Notă:

Aş vrea ca reluarea acestei poezii şi video-clip să vă ajute in traversarea căldurilor caniculare de acum 








7 comentarii:

  1. Acuma vara...cu dor pentru tine...cu-ntregul trup să simţi a mea arsură,... iubindu-te cu patimă, voi alunga incertul...
    Versuri pline de dragoste, de preţuire, izvorâte din suflet şi inimă de îndrăgostit. Ce dar deosebit în zi de vară cum ne spui şi cu căldură ne dăruieşti acest poem şi videoclip care sunt deosebite şi care aduc în suflete iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubire fierbinte la fel ca aceasta vara, iubire din inima indragostita exprimata in versuri.
    Ne-ati facut un sfarsit de saptamana plin de caldura iubirii domnule doctor, iubire care iti mangaie sufletul. La fel ochii iti sunt incantati de videoclipul creat. Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. E vara da, si caldura este mare in inima indragostitului, caldura pusa in versuri care iti incalzesc cu adevarat sufletul. Videoclipul te indeamna sa iubesti sa simti caldura ce ti-o da dragostea. Minunat stimate domnule doctor, un dar din suflet ca de fiecare data. Tot ce va doriti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubirea ii da caldura inimii, incalzeste sufletul, il face sa simta ca traieste. Minunate sunt versurile dumneavoastra, le-am citit cu aceeasi caldura acum in plina vara. Videoclipul creat este la fel de fierbinte si o iubire fierbinte va dorim tuturor. Sfarsit de saptamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Caldura-n suflet si-n priviri, caldura-n inimi, toata datorata iubirii acum in calduroasa vara. Frumos este si sonetul dumnevoastra stimate domnule doctor iar videoclipul ne indeamna sa ne iubim. Va multumim pentru darul facut pentru acest sfarsit de saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un sonet prin care este exprimat sentimentul nobil care îi unește pe cei care se iubesc. Atunci când doar lumina limpede-n cuvânt alină dor din dor, rostind chemarea...iubirea se înfiripă și rămâne: cu dor pentru tine…iubirea mea toată…te-nvăluie…
    Talent, muncă, dăruire, pricepere în a realiza videoclipul și a alege muzica, îndemn la iubire şi fericire, toate vin din inima poetului pentru cei care înțeleg adevărata poezie, pentru cei care iubesc cu adevărat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Talentul e o polita pe care natura o da omului de geniu si care de multe ori are scadenta foarte lunga.- Honore de Balzac
    Traversand aceste zile caniculare invaluita in iubirea ce atat de minunat o descrii,vrajita de muzica si imagini graitoare imi zboara gandul la Coco Chanel .
    O tanara o intreaba :
    În ce locuri de pe corp poate fi folosit parfumul? ,Oriunde doreşti să fi sărutată , i-a raspuns Coco Chanel.
    Iti doresc un sfarsit sfarsit de saptamana romantic, simtind in nari dulcele parfum al iubirii!

    RăspundețiȘtergere