Persoane interesate

luni, 19 august 2013

Am să te sărut...



Acum să te sărut cu patimă-mi doresc,
Buze, ochii strălucitori şi sânii
Rotunzi şi tari cu frăgezimea pâinii,
Răguşit, numai iubire îţi şoptesc…
 
Am să te sărut încet cu lăcomie,
Aşa cum pe pământ nimeni nu mai ştie,
Umărul gol şi graţiosul tău picior,
Făr-a ocoli fierbintele izvor…
 
Mă-ntind către a tale buze dulci,
Să-mi dai a iubirii ultime porunci,
Te strâng toată acum la pieptul meu,
Să simt freamătul trupului tău…

Trup care-l mângâi cu frenezie,
Că mi l-ai dăruit acuma mie
Cu talia, şoldurile divine,
Coapse moi, calde anume pentru mine…

9 comentarii:

  1. Am să te sărut...nu-ţi fie teamă de un sărut, e în iubire un început... Nu există ceva mai mare decât fericirea desăvârşită pe care o dă sufletului iubirea.
    Versurile sunt pline de dor şi dorinţă, de sensibilitate şi iubire, de sărut pecetea iubirii.
    Poemul şi videoclipul pe care l-ai creat, precum şi muzica impresionează, simţi totul până în adâncul inimii...divină realizare!
    Poezie, dragoste şi fericire, iată adevărata iubire! Mulţumesc clipei de adâncă frumuseţe...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarutul este cel care deschide portile iubirii, si cate saruturi dai si cate saruturi primesti, fiecare dintre noi stie ce mare este placerea pe care o simti. Minunata poezie stimate domnule doctor, un dar deosebit pe care ni l-ati facut acum la inceput de saptamana, iar videoclipul si fondul muzical sunt pe masura versurilor. Va multumim din suflet, cu aceeasi iubire pe care o avem fata de dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, o poezie de adevarata dragoste, un sarut plin de sensibilitate si de sinceritate, asa cum este cel din adevarata iubire. Deosebit este si videoclipul iar fondul muzcal ales de dumneavoastra domnule doctor te face sa plutesti pe versurile acestui poem scris din inima pentru inima. Un poem daruit, care pe noi ne-a fermecat! Sa aveti parte de bine si de cat mai multa inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarutul este iubire fata de cel sau cea caruia i-l daruiesti. Versurile sunt pline de dragoste ir imaginile din videoclip spun totul impletite pe muzica care te poarta pe aripi de vis. O seara cu dragoste ne-ati daruit stimate domnule doctor si nu putem decat sa va multumim si sa va dorim si noi numai bine si multa iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vorbe dulci sunt usor de spus, dar sarutul este ceea ce se simte si spune totul, un sarut este adevarata marturisire a iubirii! Un poem si un videoclip creat pe o muzica de vis care ne-a incantat si va multumim stimate domnule doctor, ne-ati facut o seara de vis!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dintr-o scânteie, dintr-un dor, dintr-un fior se naşte sărutul, parte din iubirea pe care o dai sau o pimeşti.
    Videoclipul creat şi melodia pe care se derulează imaginile împletite cu versurile, totul este deosebit, cuvintele sunt prea sărace. Un poem dăruit din inimă pentru inimă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sărutul, câtă pasiune poate naşte, câtă poate lăsa…câtă trăire poate savura… şi câte dorinţe pot împăca… Un minunat poem închinat sărutului şi nu numai...Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Mariana eu va multumesc, atat pentru lecturare si vizionarea postarii mele, cât şi pentru frumoasele cuvinte de apreciere

      Ștergere