Persoane interesate

joi, 29 august 2013

Aş vrea să fiu norul…



Aş să vrea fiu norul dus de vânt, acolo unde numai tu să mă găseşti şi să ne strângem în braţe ca să ne ascultăm inimile bătând, să te învăluiesc mereu cu dorul meu nemărginit.
Aş vrea să fiu norul, în care să nu existe depărtări, nici oceane, nici aeroporturi.
Aş vrea să fiu norul ascuns, unde visele devin realitate.
Acolo unde numai iubirea cu jocurile ei ne sunt stăpâne
şi să simţim dulceaţa buzelor, freamătul trupurilor încinse.
Aş vrea ca dimineaţa obosit să îţi ofer o roză cu parfum de rouă, respirând atmosfera fierbinte de iubire a încăperii.
Aş vrea ca aceste rânduri să iţi alinte inima, aşa cum fiecare adiere îţi dezmiardă trupul

8 comentarii:

  1. Aş vrea să fiu....exprimă dorinţă, sentimente, doruri şi gânduri… Superb transmiţi gândul, dorul şi iubirea, bucuria iubirii ce pătrunde până în adâncul inimii, totul este minunat ca iubirea, iar atunci când iubirea este nemărginită dorinţele se împlinesc. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am trecut printr-o perioada in care tot ceea ce citesc aici ne-a framantat si pe noi. Minunat ati exprimat dorinta de a fi alaturi de fiinta iubita stimate domnule doctor. Nimic nu e mai de pret ca iubirea a doua inimi, iubirea sincera si dorinta de a fi impreuna. Minunat, ne-ati impresionat, va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. O durere mai mare ca doua inimi care se iubesc sa fie departe nu exista. Nu o spunem din experienta pentru ca noi de la inceput am avut pana si locuri de munca foarte aproape, tot timpul am fost impreuna de cand ne-am cunoscut, dar am intalnit prieteni si stim cat este de greu sa treci peste astfel de poerioade in viata. Dar suntem oameni si suntem supusi bucuriei si durerii, insa stim ca iubirea invinge. Minunate sentimente, ganduri, si dor, dureros dor, stimate domnule doctor, noi sa stiti ca va iubim si va asteptam acasa cu drag.

    RăspundețiȘtergere

  4. Apreciez! Asa este, cand iubesti cu toata dragostea esti alaturi de cea sau de cel de langa tine si dorul te apasa atunci cand nu esti langa persoana iubita. Iubirea este cea care invinge!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost in aceasta situatie cativa ani eu si sotul meu, este ceva de nedescris, o durere mai mare nu exista decat sa iubesti si sa fii departe de ce doreste inima ta. Stimate domnule doctor cu atata sensibilitate, cu dragoste si dor ati scris ca ne-ati impresionat profund. Va dorim implinirea tuturor dorintelor, care se implinesc atunci cand doresti cu adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Emotionante destainuiri , sufletul vorbeste de dragoste ,de dor, iar trupul masoara timpul ramas intr-un dans al orelor soptind...Aş vrea să fiu norul ascuns, unde visele devin realitate....sa-ti ofer un boboc de roza cu parfumul proaspat de iubire !
    Divin Antony,ceea ce te ridica deasupra multor poeti este nu doar enormul talent ,este sinceritatea,puritatea sufleteasca si marea ta modestie.
    O persoană creativă ar trebui să nu aibă nici o altă biografie decât lucrările sale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dor, ganduri, dorinte pe care doar cel care iubeste cu adevarat le poate spune si manifesta fata de cea sau cel pe care a ales sa ii fie alaturi. Sincer nu stiu cum as putea sa suport departarea in relatia mea cu iubitul. Tot ceea ce ne daruiti prin acest blog deosebit este minunat stimate domnule doctor, iar eu cu stima nu pot decat sa va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dor şi gând, iubire, împreună.
    "Numai tu să mă găseşti...să ne ascultăm inimile bătând, să te învăluiesc mereu cu dorul meu nemărginit....Aş vrea să nu existe depărtări...numai iubirea cu jocurile ei ne sunt stăpâne...Aş vrea ca aceste rânduri să îţi aline inima..."
    Nimic nu poate fi mai minunat decât aceste şoapte pline de sinceritate, cu simplitatea şi usurinţa dată de talentul şi iubirea care oglindesc un suflet minunat.

    RăspundețiȘtergere