Persoane interesate

miercuri, 21 august 2013

Căsuţa ta …



Sânii tăi rotunzi şi tari îmi apasă trupul
şi o senzaţie de electrocutare
mă străbate, ca să mă ademenească îmbietoare

la tine acasă.
Cu braţele te ridic, ca să te aşez
pe iarba deasă din grădina care-ţi înconjoară casa.  
Firişoare de iarbă îţi mângâiau coapsele calde,
strecurându-se prin spatiile înguste ale picioarelor tale.
Eu îţi frământ sânii în căuşul palmelor mele şi îi sărut pe rând.
Apoi îţi sărut gâtul graţios de lebădă şi mă întorc la sâni,
sâni care prind culoarea piersicii pârguite,
iar abdomenul îţi freamătă sub presiunea buzelor mele umede.
Deodată simt degetele tale încleştate în părul meu, le simt venite să mă îndrume la iazul din inima pădurii.
Totul se cutremură când iubirea erupe şi se strecoară prin vegetaţia ce înconjoară căsuţa ta…   

9 comentarii:

  1. Sentiment, dor, iubire, în căsuţa lor... El şi Ea...In pasul El şi Ea... un El şi Ea al inimi... un El şi Ea al iubiri...cu doruri nespuse...Poemul, fondul muzical, videoclipul care l-ai creat, totul este superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarba verde de acasa sa ma ratacesc prin lume nu ma lasa...casuta asteapta impreuna cu iubita...iubirea este la ea acasa. Un poem si un videoclip minunat, ne-ati incantat stimate domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  3. O casuta si doi indragostiti...casuta si iubirea mult dorita, minunat, stimate domnule doctor, minunat este atat poemul cat si videoclipul! Ne incantati mereu, va multumim pentru aceste daruri minunate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Casuta care ne-o dorim cu toti iar atunci cand o avem suntem cu adevarat fericiti. Cata dreptate aveti domnule doctor. Un cuibusor plin de fericire, de iubire pe care va dorim din toata inima sa il aveti, atat dumneavoastra cat si toti cei care se iubesc. Totodata va dorim sa fiti cu totii alaturi in casuta pe care o doriti asa cum suntem si noi de zeci de ani impreuna in casuta noastra. Splendide versuri, si casuta si tot videoclipul este plin de iubire si de sinceritate, asa este cand iubesti, iubesti! Noi va dorim tot binele si va iubim domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un poem de dragoste, o casuta si doi indragostiti, este ceea ce isi doresc cei care se iubesc cu adevarat. Frumoase versuri si la fel sunt si imaginile care se deruleaza pe muzica minunata din videoclipul creat de poet. Frumoase comentarii! O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deosebit poem si videoclip! Cine nu si-ar dori o astfel de casuta si atata iubire?! Deosebit stimate domnule doctor, numai sfaturi bune le dati celor care iubesc. O seara buna va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Când doar lumina limpede-n cuvânt alină dor din dor, rostind chemarea...iubirea se înfiripă și rămâne. Talent, muncă, dăruire, pricepere în a realiza videoclipul și a alege muzica, îndemn la fericire, sfaturi prețioase, toate dăruite din inimă pentru cei care înțeleg adevărata poezie, pentru cei care iubesc! Sunt prea sărace cuvintele ca să spun ceea ce am simțit citind aceaste versuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Uau ce casuta faina, un deja vu pentru mine!:) Versuri sublime, senzuale, de iubire, pe acordurile muzicale atat de mobilizatoare ale formatiei de fete "BOND" cu melodia "VICTORY" , o casuta dragalasa, cocheta , precedata de statuia Domnisoarei Pogany , scluptata de marele Brancusi , varianta in bronz, sculptura facuta ca drept omagiu pictoritei maghiare care i-a servit drept model cateva luni, fiindu-i si iubita..Asta era tot ce facea el pentru femeile din viata lui, le fura chipul si inima, si apoi le transforma in statui...muze si muze...fiecare cu rolul ei!!O arta sublima, o viata furtunoasa, controversata, a trait intens pentru munca lui, s-a folosit de oameni , de femei , a sacrificat prietenii si iubiri tot pentru arta sa,chiar si privighetoarea cantecului popular romanesc MARIA TANASE a trecut prin sufletul si patul lui! Iata , fara sa vreau am divagat de la subiect, de la postarea minunata, dar mi-a placut totul, de bun gust, rafinat, si fara sa imi dau seama am alunecat un pic..sper ca nu am deranjat! Multumesc din suflet pentru delectarea deosebita oferita de poetul nostru iscusit! Cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  9. Speranta , iubire ,gingasie si dor ,un videoclip ce ma face sa simt ca in aritmetica iubirii ,unu plus unu fac totul...
    Iti multumesc ca prin talent si daruire, Casuta ta... e si casuta noastra !

    RăspundețiȘtergere