Persoane interesate

sâmbătă, 24 august 2013

Eşti mai frumoasă



Tu ştii că azi eşti mai frumoasă?
Ca-n ziua când ne-am cunoscut.
Ai silueta armonioasă,
De parcă timpul nici n-a mai trecut.

Bărbaţii şi astăzi întorc capul,
Când pe stradă calci tu graţioasă,
Cu toţii vor să îţi vadă chipul
Tău, de regină majestuoasă.

Femeile tot mai geloase
Răutăcioase sunt, când te privesc,
Cu priviri invidioase,
Nici nu văd, că pe tine te iubesc.

Seara când mă plimbam pe stradă
Fericit, că sunt la braţul tău,
Aş vrea, ca cei din jur să vadă,
Că te voi iubi mereu, mereu.

10 comentarii:

  1. Un poem cu versuri duioase, pe un fond muzical minunat, imagini deosebite, o iubire ce pătrunde până în adâncul inimii. Versurile sunt pline de dor, de sensibilitate si de căldură. Pe fundalul muzicii transmiţi dorul si iubirea, bucuria iubirii, în imagini alese cu pricepere.
    Totul e atat de natural, de minunat...natural şi minunat ca iubirea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sentimente calde, plinhe de sensibilitate fata de persoana iubita, careia i se spune ca va fi iubita mereu, mereu. Minunat poem si videoclip, totul inclusiv muzica te poarta pe aripi de vis. O seara buna celor care iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea este in ochii care vad frumusetea iubitei, in inima care simte fiorul dragostei si in tot ce se afla in jurul alesei inimii. Un poem cu versuri pline de iubire, imagini la fel, intr-un videoclip creat pe muzica duioasa, si pe care ni le daruiti noua celor care va iubim si va stimam domnule doctor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand iubesti cu adevarat, cea pe care ai ales-o sa iti fie alaturi este cea mai frumoasa, mai gratioasa si invidia din jur te face sa o iubest mereu mai mult. Deosebit poemul si imaginile alese, care pe muzica din videoclip te impresioneaza. Iubire este simtita toatal. O seara buna va doresc tuturor iubitorilor de frumpos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pline de iubire sunt versurile dedicate de îndrăgostit iubitei: ştii că azi eşti mai frumoasă?... De parcă timpul nici n-a mai trecut... bărbaţii întorc capul, când... calci tu graţioasă... să îţi vadă chipul... de regină majestuoasă... femeile invidioase... nu văd că pe tine te iubesc... că te voi iubi mereu, mereu. Admiraţial şi iubirea exprimată în versuri şi imaginile care încântă privirea se derulează pe muzica ce încântă auzul. Superb poem ai creat şi l-ai dăruit din toată înima celor care iubesc cu adevărat.
    Cu preţuire pentru poemele minunate, dăruite, pentru munca depusă în a crea videoclipuri, pentru tot ce este pe acest minunat şi apreciat blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ochii care vad cat este de frumoasa femeia de langa ei stiu si cerinta inimii, iar iubirea atunci este sincera, cei doi fiind mereu indragostiti, plini de sentimente curate si vor fi mereu alaturi pe drumul vietii. Frumos dar, in aceasta sambata seara de august plin de caldura ca sufleul celui care mereu isi va iubi aleasa inimii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumusetea se oglindeste in ochi, iubirea in inima indragostitului care stie sa-si pretuiasca iubita. Deosebit poemul si videoclipul creat de dumneavoastra, daruit ca toate celelalte poeme celor care iubesc si apreciaza poezia si muzica.

    RăspundețiȘtergere
  8. As vrea ca cei din jur sa vada ca te voi iubi mereu, mereu - sa iubesti si cu ochii si cu inima este minunat, inseamna ca te daruiesti total celei ce ai ales-o sa iti fie alaturi. Poemul spune totul, videoclipul si muzica la fel. Duminica placuta va doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Atunci cand ochii si inima celui care te iubeste sunt numai pentru tine este minunat! Versurile din acest poem asta spun, iar imaginile din videoclip si muzica te fac sa vezi exact ce simte cel care iubeste cu adevarat. Superb poem stimate domnule doctor, va multumim, poemele dumneavoastra sunt sfaturi si daruri deosebite pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uimitor acest poem si videoclip ,el aduce pe chipul fiecarei femei indiferent de varsta sentimentul ca e frumoasa,ca e dorita si ca intr-o lume atat de nebuna mai exista iubire adevarata !
    Deoarece nu-mi gasesc cuvinte potrivite te invit la vals,dansul fiind poezia miscarii.

    RăspundețiȘtergere