Persoane interesate

luni, 26 august 2013

Tânjesc după liniştea nopţilor…



Cel mai mult în viaţă am preţuit şi preţuiesc iubirea ta.
În faţa ta, în faţa ei, mă pierd, mă intimidez de fiecare dată, pentru că ceea ce simt pentru tine e mai mult decât  iubire.
Ceea ce simt eu e un sentiment complex, un amalgam de multe alte sentimente.
Cum sa îţi spun? Faţă de tine nutresc multă iubire, multă dăruire, multă preţuire împreună  cu o stimă şi cu un respect deosebit, simt dorinţa de a-ţi fi în apropiere, simt mereu o iubire împletită cu o dorinţă nemărginită ca un imens ocean.
Revin mereu asupra cuvintelor tulburătoare schimbate între noi, sunt cuvintele de-o viaţă aşteptate şi sunt cuvintele spuse exact de cine şi când trebuiau spuse.
Mă simt atras de tine aşa cum luna este atrasă de noapte.
Tânjesc după liniştea nopţilor noastre, nopţi în care nu se aude nimic altceva decât şoapte, şoaptele noastre de iubire, nopţi în care nu se vede decât strălucirea ochilor tăi.

Vreau să viu lângă tine, să te privesc dormind,
Ţi-aş ridica bărbia, să îţi văd ochii strălucind,
Încă te silabisesc în taină, cu uimire
Şi mi se îndulcesc buzele
Cu şoaptele dorului arzând în noapte,
De parcă trupul tău ar da încet anii înapoi,
Făcând arc sub al înfiorării tale ultim salt...

9 comentarii:

  1. Foarte frumos videoclipul! Versurile sunt pline de dragoste, iubire si dorul noptilor linistite alaturi de marea dragoste.
    Va doresc o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubire în cuget şi-n simţiri... "ceea ce simt pentru tine e mai mult decât iubire." Gândeşte-mă căci te gândesc şi eu, nu-mi doresc ceva mai frumos decât gândurile mele şi ale tale să se oprească la strălucirea ochilor tăi şi ai mei...Ce ar putea să fie mai minunat decât o astfel de declaraţie de dragoste?! Superb, Tony, superb!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunata declaratie de dragoste stimate domnule doctor. Ne-ati impresionat cu aceste randuri pline de sentiment, de dor si de tot ce este omenesc. Va multumim din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule doctor draga, ne-ati fascinat pe amandoi. Ce cuvinte deosebite, cata caldura in ele, cata iubire! Noi va dorim din tot sufletul sa aveti o viata plina de bucurii si fericirea care o avem v-o dorim din inima alaturi de aleasa inimii dumneavoastra, sa fiti impreuna asa cum am fost si inca suntem noi de atatia ani. Sunteti un OM minunat. Va pretuim si va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Apreciez! Asa este, cand iubesti cu toata dragostea esti alaturi de cea sau de cel de langa tine si dorul te apasa atunci cand nu esti langa persoana iubita. Am simtit asta si recunosc, e dureros, crdeti-ma! Va multumesc domnule doctor, chiar daca mi-ati trezit niste triste aduceri aminte, va admir, va pretuiesc, toata stima pentru munca, daruirea si sinceritatea cu care daruiti din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubire, dor, admiratie, sinceritate, o declaratie de dragoste deosebita! Sfaturi de pret pentru cei care nu stiu inca ce este iubirea adevarata si sunt foarte bine venite din partea dumneavoastra stimate domnule doctor. Eu, nu pot decat sa va multumesc, sunt un copil si inca mai am multe de invatat, va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. In viata avem nevoie de timp pentru a putea intelege profunzimea unor sentimente,a deosebi, "imi placi" spus cu usurinta, de "imi esti draga".
    Tie iti plac femeile ,blonde,roscate sau brune,le daruiesti minunate poeme,le faci sa simta iubirea dar iti este draga doar una, ea traieste pentru tine ,cu tine si in tine.
    Octavian Paler spunea:
    "Nu iubeşti o femeie pentru că este frumoasă, ci este frumoasă pentru că o iubeşti tu."
    Tu spui cu atata sinceritate:
    Vreau sa viu langa tine,sa te privesc dormind,
    De parca trupul tau ar da incet anii inapoi Facand arc sub al infiorarii tale ultim salt....
    Eu nu pot sa nu ma inchin in fata ta spunand cu sinceritate...te cred,meriti fericirea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Timpul este capabil să înţeleagă cât de minunată e Iubirea... dorul şi iubirea, bucuria ubirii: "...am preţuit şi preţuiesc iubirea ta... pentru că ce simt pentru tine e mai mult decât iubire."
    Dor, sensibilitate, sinceritate şi căldură, totul este iubire în ceea ce ne-ai dăruit aici...Ce minunat e să să fii iubit şi să iubeşti, este cel mai frumos sentiment din lume... iubire adevărată şi nemărginită, este tot ce îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Plina de dor, de admidatie fate de iubita este aceasta adevarata declaratie de dragoste care te face sa plutesti, sa te simti in al noualea cer cum se spune. Frumoase sunt versurile si imaginile care le completeaza si care te fac, daca nu ai crezut pana acum, sa crezi cu adevarat in iubire, in acest sentiment nobil. Mi-ati deschis poarta unei zile minunate si nu pot decat sa va multumesc domnule doctor.

    RăspundețiȘtergere