Persoane interesate

duminică, 1 septembrie 2013

De mă iubeşti,



De mă iubeşti, cu mâna fă-mi un semn,
Că-n cinstea ta-i magnolia în floare
Şi cerul plin de stele călătoare,  
Ce doar iubirii îi mai fac îndemn.

Iubito, tu ai buzele de miere
Şi pielea ta sub gura mea se coace,
Inimii noastre-i place să se joace,
Iubirea-n parul tău e adiere.

Te vreau iubito lângă mine-aproape.
Ca visul trec ore de iubire,
Chipul tău umple-a mea privire,
Când ochii tăi schimbă mii de ape.

Eu să fiu un răsfăţat de soartă.
Şi-n braţe să îmi cazi gingaşă floare,
Iar dorul să nu simtă că mă doare,
Când iubirea către rai mă poartă.

Nu voi rosti cuvinte la-ntâmplare
Ci doar de adevăruri pline.
Valuri să te poarte doar la mine
Şi-aici ancorezi fără plecare.

9 comentarii:

  1. De mă iubeşti...Te vreau iubito lângă mine aproape...Nu voi rosti cuvinte la-ntâmplare... Valuri să te poarte doar la mine...
    Şi-aici ancorezi fără plecare.
    Dorinţă, dor, iubire, sentimente sincere izvorâte din inimă pentru inimă, iar atunci când iubirea este adevărată fericirea este la ea acasă. Versuri minunate, Tony, un poem şi un videoclip născut din uimirea iubirii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos poem si videoclip, acelasi dor si dorinta, de a fi alaturi de persoana iubita, sentimernte sincere, calde, in versuri care cu imagini potrivite se deruleaza pe muzica aleasa cu pricepere site incanta. Multumesc domnule doctor pentru acest dar minunat si pentru mesajul dumneavoastra, sper sa ne intalnim cand veti ajunge acasa, m-as bucura. Toate cele bune, cu tot respectul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dorinta indragostitului de a fi impreuna cu iubita sa se simte in fiecare strofa a poemului, iar imaginile si muzica din videoclipul creat de dumneavoastra te face sa simti ca visul celor doi se implineste. Minunat stimate domnule doctor! O seara buna va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deosebite sunt aceste versuri in care cuvintele nu sunt rostite la intamplare ci din suflet indragostitul isi doreste ca cea pe care o iubescte sa nu mai plece, sa ramana impreuna in iubirea lor. La fel ca poemul ne-a incantat videoclipul ale carui imagini si muzica mai confirma daca era necesar ca iubirea ii uneste pe cei doi. O seara de duminica placuta stimate domnule doctor cu multumiri pentru mesajul dumneavoastra. Noi amandoi va iubim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai iubire, sentimente sincere, dorinta de a fi cu persoana iubita, toate se impletesc cu imagini pe o muzica deosebita in videoclipul creat cu maiestrie.O seara buna cu iubire tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un poem cu iubire celei iubite, un videoclip in care versuri, imagini si muzica sw impletesc si incanta. Multumesc stimate domnule doctor pemtru mesaj, va mutumesc pentru aceste sfaturi si daruri minunate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Versuri pline de admiraţie, dragoste, adoraţie şi dor, dorinţă: De mă iubeşti...Te vresu iubito lângă mine...Şi-aici ancorezi fără plecare.
    Transmiţi dorul şi bucuria iubirii, în versuri şi imagini împletite pe o muzică bine aleasa.
    Minunat, ca această seară de duminică de august!

    RăspundețiȘtergere
  8. Adorabil poemul , in intregime..dar mai ales aceste versuri:" Nu voi rosti cuvinte la-ntâmplare
    Ci doar de adevăruri pline.
    Valuri să te poarte doar la mine
    Şi-aici ancorezi fără plecare." Ce poate fi mai minunat, mai de dorit intr-o relatie de iubire adevarata, decat cuvinte nerostite la intamplare, de adevar pline, consfintite prin fapte, de ambele parti, in egala masura??Sa iti cauti tarmul cu infrigurare, precum un vapor in deriva, sa il gasesti intr-un final, sa ancorezi pentru totdeauna..departe de furtunile din larg, pirati, pericole felurite, amagiri si dezamagiri..in bratele iubirii, fara cale de intoarcere...fain!! Multumesc frumos pentru delectarea simturilor! O seara placuta tuturor, o toamna minunata, imbelsugata si un inceput de saptamana pe masura , va doreste cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  9. Am uitat sa punctez incantarea cu care am vizionat filmul...pe muzica lui Vangelis " The conquest of Paradise" , imaginile sunt de vis..felicitari din partea Magdei!

    RăspundețiȘtergere