Persoane interesate

luni, 28 octombrie 2013

Dar de iubire



Te sărut acuma cu iubire
Vrând ca trupul să-ţi reverse foc
Tu strânge-mă să mă sufoc,
Şi fi darul meu de fericire.

Cuprinde-mă, până mă trec fiori
Ca să-ţi sărut gura senzuală,
Să îţi ating uşor pielea goală,
Eu să te iubesc, tu să mă adori.

Mâna mea pe trup să te mângâie
Ca adierea unui zefir,
Iubirea să fie azi beţie.

Să torn iubire în al tău pahar
Şi să-ţi ofer un trandafir,
Iar tu iubirea să  mi-o dai în dar.


11 comentarii:

  1. "Dar de iubire...Fii darul meu de fericire...Eu să te iubesc, tu să mă adori...Iar tu iubirea să mi-o dai în dar."
    Un dar de iubire pura, adevarată. Poem, imagini de vis, fond muzical duios, totul plin de dor, dorinţă și de sensibilitate. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos! Un poem cu versuri pline de dorinta, de iubire "Te sarut acum cu iubire, vrand ca trupul sa-ti reverse foc"

    RăspundețiȘtergere
  3. Deosebit este acest dar de iubire..."Fii darul meu de fericire", nici ca se poate altceva mai minunat decat iubirea si fericirea. Va multumim domnule doctor, numai iubire si fericire va dorim tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar de iubire, cu dor si dorinta de fericire. Versuri, videoclip, muzica, totul este minunat! Un dar, un sfat, ca de fiecare data il primim cu drag si va multumim din toata inima domnule doctor. Fericire si iubire ne dorim si va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un dar de iubire din toata inima, fericire si iubire, dorinta plina de iubire, rostita cu dor. Versuri care te fac sa simti ca iubirea este si va fi datatoare de viata. O zi buna plina de iubire, minunata ca iubirea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ganduri bune si curate, dor si iubire, doar daruind iubire primesti iubire. Versurile dumneavoastra ne-au impresionat prin sensibilitate si frumusete, un dar de iubire sincera, adevarata. Stimate domnule doctor va multumim pentru tot ce ne daruiti, pentru minunatele clipe pe care le petrecem aici cu dumneavoiastra, noi va iubim si va pretuim, dorindu-va sanatate ca atunci le veti face pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa iubesti si sa fii iubit e chiar cel mai frumos dar de iubire pentru ca orice drum e mai usor si mai frumos in doi.
    Videoclipul in sunet duios de trompeta ,frumusetea versurilor ,a imaginilor , a iubirii si fericirii ,sensibilitatea si talentul tau inepuizabil sunt darul de fericire ce ne umple sufletul. Divin !

    RăspundețiȘtergere
  8. Deosebit este acest dar de iubire! Iubirea si viata, fericirea si cei doi care se iubesc. Acesta da, este un dar de iubire adevarat. Deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  9. O poezie, un dar de iubire, o dorinta spre fericire. Versurile, videoclipul si muzica aleasa sunt deosebite. Frumos dar de iubire!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai pretios dar este un dar de iubire! Fara alte cuvinte, va multumim!

    RăspundețiȘtergere