Persoane interesate

sâmbătă, 26 octombrie 2013

Din întâmplare



Noi ne-am întâlnit din întâmplare
Şi-am înţeles, atunci când te-am privit,
Că zilele-mi de lunga aşteptare
În care te-am visat s-au isprăvit.

Viata mea ce ieri a fost pustie,
Face loc iubirii care creste,
Trecut-au clipe lungi de agonie,
Fericirea scrie azi a ei poveste.

Tu eşti strălucitoare ca o floare
Pe marginea drumeagului pustiu,
Care prin parfum şi prin culoare
Ademeneşti în preajmă-i viu.

Din tine simt dorinţa care curge,
Freamătul trupurilor clocotind,
Sărutul gurii care frige
Pe trupul meu ca florile căzând.



7 comentarii:

  1. Un poem care îşi are seva în iubire, plin de dorinţă, plin de sensibilitate, gând curat, dor, implinire: "Fericirea scrie azi a ei poveste".
    Numai un suflet ca al tău Tony ar fi putut crea astfel de versuri, un suflet care trăieşte şi iubeşte, un suflet sincer şi sensibil care preţuieşte femeia şi îi închină poeme minunate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din intamplare ne intalnim cu totii si cat este de frumos atunci caand doua inimi bat impreuna. Deosebit este acest poem , videoclip si muzica aleasa de dumneavoastra domnule doctor. O duminica placuta va dorim si va multumim pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi ne-am intalnit din intamplare...intre doua clipe de vis ai ales o realitate minunata,intre doua sperante ai pictat in suflet pe cea mai frumoasa,alegand pe cea in preajma careia poti fi tu insuti ! Divine sentimente !
    “Cine iti poate spune ca un moment fericit de dragoste sau bucuria de a respira, de a te plimba intr-o dimineata luminoasa si de a mirosi aerul proaspat nu merita toata suferinta si efortul pe care viata il implica?” (Erich Fromm)

    RăspundețiȘtergere
  4. Deosebita este clipa, acea intamplare care ii aduce impreuna pe cei ce se iubesc si isi implinesc visele pe drumul fericirii. Minunate versuri, pline de traire sufleteasca, pusa in imagini pe muzica deosebita pe care ati ales-o.
    Stimate domnule doctor va pretuim si va dorim o duminica placuta iar viata sa va fie asa cum o doriti, fericirea sa va poarte pasii cu sanatate si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deosebita intamplare duce la implinire si atunci fericirea si iubirea dainuie! Deosebit poem, videoclip si muzica stimate domnule doctor. Numai de bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. O intamplare fericita! Minunat totul! Iubire si fericire este tot ce ne dorim si va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  7. O intalnire din intamplare face ca o viata pustie pana ieri sa devina o viata plina de iubire alaturi de cel sau de cea pe care intamplator ai cunsut-o. Deosebit poem domnule doctor, deosebit! La fel este muzica si videoclipul, iar noi nu putem decat sa va multumim si sa va dorim toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere