Persoane interesate

miercuri, 2 octombrie 2013

Fericirea zborul nu-l mai ia…



Simt şi acum  pe buze sărutul tău,
ce mi l-ai dăruit, cum numai tu ştii dărui,
un trandafir ce-mi înflorea pe buze.
Pe tine, cea mai frumoasă-ntre zeiţe
senzuală cu ochii strălucitori,
lacomă, flămândă, însetată de-al meu foc
foc veşnic, foc devorator.
Am să te sărut întâi pe ochişori,
guriţa o lăsăm, să mai aştepte,
ca să-ţi sărut pieptul bogat,
umerii, şoldurile şi tot cea mai rămas
să mă îmbăt de tine azi
şi în potirul tău să fiu turnat încet…
Ca apoi să mă bei, iar când spun că te iubesc,
să mă legi de tine şi-ncătuşat mă vei reţine toată viaţa,
să ne iubim,  să mă iubeşti,
ca trupurile noastre să fie locul
de unde fericirea, zborul nu-l mai ia…






14 comentarii:

  1. Versuri pline de sentimente curate, sincere care te impresionează, versuri pline de dor şi de iubire, de preţuire şi admiraţie faţă de persoana iubită…versuri care împreună cu imaginile deosebite pe care le-ai ales Tony se împletesc în videpoclip pe un fond muzical cu trompetă deosebit.
    Sunt clipe de nedefinit, acelea in care doua suflete isi vorbesc intr-o limba ce nu o inteleg decat ele si se unesc tainic.... în locul de unde fericirea, zborul nu-l mai ia...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un poem deosebit, versurile şi imaginile parcă plutesc pe aceasstă melodie pe care ati ales-o srtimate domnule doctor. Ne-aţi impresionat, totul este ca un vis aici in paradisul iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase versuri stimate domnule doctor dedicate celei pe care o iubim, care merita toata admiratia si respectul nostru. Videoclipul si muzica pe care ati pus imaginile insotite de aceste versuri care definesc iubita ne place, sunetul trompetei vesteste bucuria iubirii. Multumim, va iubim si sa ne incantati cu astfel de poeme si de azi inainte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubire, pretuire, astractie, dor si dorinta, toate pentru iubita. Minunate versuri si imagini, iar muzica poarta pe strunele ei toate acestea. Va multumim pentru aceste poeme domnule docrtor cu care ne incantati!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta fericirea nu isi ia zborul dintr-o astfel de iubire. Deosebit este poemul dumneavoastra, la fel muzica si videoclipul pe care l-ati creat si ati facut astfel ca totul sa ne faca o zi ftumoasa. Nu putem decat sa va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. O iubire de vis in care fericirea este si ea la fel. Apreciez talentul, munca dumneavoastra si faptul ca daruiti toate aceste poeme in acest blog care pe noi ne face fericiti...fericirea zborul nu-l mai ia... stimate domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarut, frumusete, dorinte, mangaieri tandre, iata adevarata iubire de unde fericirea nu va mai pleca niciodata. Asa este domnule doctor, adaugati de fiecare data inca un strop de fericire la cea pe care sincer o avem, dar poemele dumneavoastra ne plac si va asteptam de fiecare data cu placere. Cu stima, noi, familia Maniu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vă mulţumesc din inimă, atât pentru lecturare cât şi pentru apreciere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am calculatorul stricat si tastez acum de pe un laptop cu care nu ma impac deloc. :) Tocmai de aceea nu am folosit diacriticile. Pentru ca nu am setat lb. romana. Dar imi plac la nebunie oamenii care le folosesc. E un semn ca... saraca limba noastra, nu piere inca. :)
      Atat cat mai suntem... :D

      Ștergere
    2. Vă mulţumesc şi cu adevărat mă simt copleşit si impresionat. Nu găsesc cuvinte prin care să va rog ca şi in continuare sa rămâneţi cititoarea mea

      Ștergere
  9. Balsam pentru suflet....o inima mare, iubitoare se dovedeste a fi inima ta!Admiratie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distinnsă doamnă Aurelia vă mulţumesc din toată inima, atât pentru lecturare, cât şi pentru apreciere

      Ștergere