Persoane interesate

marți, 8 octombrie 2013

Legământul



Simt clipele mele rătăcite
Prin nopţi lungi, neliniştite,
Iar visele-s de tine bântuite
Si orele iubirii de păsări izgonite.
Doar inima înjunghiată
De lacrimi inundată,
În tăcere a rămas uitată,
Dar vrea să mai zboare odată
La inima ta îndepărtată,
Să zboare printre nori
Şoptit să îţi reamintească de mii de ori
Legământul făcut de noi odată
Că ne vom iubi viaţa toată




8 comentarii:

  1. Numai un suflet ca al tău Tony ar fi putut crea, un astfel de poem, un suflet care trăieşte şi iubeşte, un suflet sincer şi sensibil!
    Legământul făcut de noi odată / Că ne vom iubi viaţa toată, superb legământ...
    Un buchet plin de iubire, un balsam pentru suflet este acest blog dăruit din inimă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Legamantul are puterea unui juramant,nu se uita si nu se incalca niciodata,tu o demonstrezi in fiecare vers ,in fiecare videoclip,esti si ramai credincios legamantului dat.Minunat !

    RăspundețiȘtergere
  3. O iubire adevarata este ca un legamant intre cei doi.
    Poemul este deosebit, videoclipul si muzica de asemenea, toate sunt din suflet daruite. Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  4. El si ea trebuie sa-si asculte inima atunci cind decid cine e cel cu care urmeaza sa mearga in viata.Daca iubirea e punctul de plecare la drum,orice ar gasi in cale,drum lin sau piedici,sau ispite,se iau de mina amandoi si depasesc obstacolele. Acesta este legamantul lor atunci cand hotarasc sa fie impreuna.
    Va multumesc domnule doctor, iubire si fericire doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doua inimi se leaga intre ele prin dragostea care si-o poarta, prin grija care o au una pentru alta, prin respect si incredere. Un poem si un videoclip deosebit ne-ati daruit domnule doctor, la care ati ales o muzica pe masura. O seara buna cu dragoste cat cuprinde va dorim din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubirea care se infiripa intre cei doi ii face sa simta ca inimile lor vibreaza impreuna, ca unul este sufletul pereche al celuilalt. Deosebit este acest poem stimate domnule doctor, un legamant, o iubire sincera care ii va uni pe cei doi pentru totdeauna.
    Versuri si un videoclipul insotit de muziva deosebita cum numai dumneavoastra stiti alege. Cu toata stima si iubirea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubirea sfântul legământ dăinuie o veşnicie atunci când visele, dorul şi gândurile se contopesc, atunci când dragostea inmiresmează viaţa şi doar armonia stăpâneşte.
    Versurile sunt pline de iubire şi dorinţă. Poemul, videoclipul pe care l-ai creat Tony şi melodiile alese sunt deosebite.
    Legământ în poezie, dragoste şi fericire, iată adevărata iubire!

    RăspundețiȘtergere
  8. Legamantul de iubire dintre doua suflete pereche, fie si nerostit..urmareste fiinta celui indragostit ..chiar dincolo de zare! Orice pas , orice gand, ezitare, indoiala sau obstacol sunt depasite ...intru implinirea acestui legamant. Superba postare, multumesc Tony! O seara bienecuvantata tuturor! Cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere