Persoane interesate

joi, 10 octombrie 2013

Nu timpul vindecă…



Oricât de puternic mă simt şi sunt
uneori simt nevoia unei mângâieri,
alteori simt nevoia să fiu înconjurat de gingăşie.
Daca aş fi o frunză, aş avea nevoie de vânt,
dacă aş fi cuvânt, aş avea nevoie de tine ca să-l pot şopti,
dar sunt o fiinţa si am nevoie de iubire.
Sunt împovărat de amurguri, de toamne,
dar printre atâtea zboruri frânte,
împovărat de căutări sau de o lungă aşteptare
îmi doresc o strângere de mână,
o mângâiere sau o şoaptă,
îmi doresc o iubire pură  şi  profundă,
dar am înţeles ca nu timpul  vindecă sufletul,
ci inima, sufletul şi dragostea din noi.



10 comentarii:

  1. Daaa suntem fiinte si avem nevoie de iubire, de intelegere, compasiune, ocrotire, de caldura bratelor fiintei dragi, atat la bucurie cat si la durere, oricat am fi de impovarati, de amurguri, de toamnele din noi, de griji,, probleme , iubirea fiintei dragi este balsam pentru ranile trupului si ale sufletului...da..nu timpul este cel mai bun doctor , ci iubirea , daruirea , pretuirea si prezenta sufletului pereche! O destainuire versificata frumoasa, calda, sensibila si sincera..felicitari!Un gand bun, un zambet , o floare si urari de bine , impliniri si multa sanatate de la aceiasi, Magda

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos poem gândit cu suflet, gând curat, plin de dor, sensibilitate şi sinceritate, cu dorinţa unei iubiri pure şi profunde. Fără iubire n-ar fi bucurii / Că viaţa doar cu asta se hrăneşte, / Fără iubire pământ, univers / N-ar fi, n-am şti cum se trăieşte.
    Minunat poem...Numai bine, iubire adevarată, linişte, împlinire!



    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ! Ne dorim intotdeauna ceea ce ne face sa ne simtim bine.: o mangaiere, un cuvant, iubire, imbratisare.
    Inima, sufletul si dragostea vindeca sufletul, de aceea asteptam ceea ce ne dorim.
    Felicitari pentru acest poem minunat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate ganduri nu are omul, cate ganduri si dorul si gandul si dorinta de iubire. Minunate sunt versurile acestui poem stimate domnule doctor, minunat videoclip ati creat si muyica la fel. Ne-ati impresionat ca de fiecare data. Va dorim numai bine, implinirea gandurilor, si nu uitati ca noi va pretuim si va multumim pentru toate aceste poeme pe care ni le daruiti din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat sentiment, cat adevar, cat dor si dorinta de iubire adevarata! Deosebit poem şi videoclip, totul este deosebit! Sa aveti parte numai de bine şi mai ales de iubire, vă multumim domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde dragoste nu e nimic nu e, nu e nici liniste, nici bucurie, totul depinde de iubire. Deosebite sunt aceste versuri, pline de adevar, de tot ceea ce framanta sufletul omenesc. Va dorim implinirea tuturor dorintelor domnule doctor si mai ales IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere
  7. Este adevarat ca timpul nu vindeca… Iubirea este cea care îţi umple sufletul, iubirea care este o boală incurabilă şi nu se tratează decât cu iubire. Deosebite gânduri puse în versuri domnule doctor, deosebite! Numai de bine şi iubire tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Emotionanta aceasta destainuire plina de adevar, de iubire si de un inteles profund.Timpul nu vindeca sufletul dar ne invata sa pretuim gingasia adevaratei iubiri ...timpul ne imbatraneste trupurile,insa niciodata sufletele. Fascinant Antony , fiecare gand al tau se transforma intr-un poem ce parca se revarsa patrunzand in fiecare por,inundandu-ne cu iubire ce o sorbim pana la ultima picatura.
    Cea mai frumoasa femeie este aceea a carei frumusete sufleteasca se oglindeste pe chip ,care te iubeste cu adevarat si pe care-o iubesti cu adevarat!
    Videoclipul este un balsam daruit sufletelor noastre ,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Versuri calde si pline de sinceritate, un poem deosebit! Asa este nu timpul vindeca...Iubirea este viata si da viata. Iubesti si esti iubit aceasta este cea mai mare fericire. Ganduri bune tuturor acelora care iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu timpul vindeca...asa este stimate domnule doctor.
    Iubirea este chiar parte din suflet, ea vindeca totul, ea este o scanteie divina. Iubirea cand exista nimic nu o poate stinge.
    Va multumim din suflet pentru tot ceea ce ne daruiti in acest coltisor de Rai.
    Cu toata stima noastra!

    RăspundețiȘtergere