Persoane interesate

vineri, 18 octombrie 2013

Visul.



Cu acorduri fine de vioară,
Din visare uşor tu m-ai trezit
Si la pieptul meu te-ai cuibărit.
Aşa cum faceam odinioara.

Cu ochii lacomi ne priveam
Şi pătimaş  ne sărutam,
În brate-ncet te dezmierdam,
Şi pătimaş noi ne  iubeam.

Luna pe cer s-a bucurat
Şi noaptea-ntreagă a luminat,
Martore mi-au fost stelele
La fericirea care tu mi-ai dat…



10 comentarii:

  1. Un vis plin de iubire... Luna pe cer s-a bucurat / Şi noaptea-ntreagă a luminat, / Martore mi-au fost stelele / La fericirea care tu mi-ai dat…Un poem şi un videoclip superb! Iar muzica pe care ai ales-o Tony este la fel, SUPERB!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un vis de iubire,gingasie si dor,un vis asemeni unui dans,un vals lent dar plin de pasiune care te face sa te desprinzi de podea si sa te inalti deasupra norilor.O inlantuire fierbinte de brate,buze, ganduri si vise, adresate femeii a carei parfum il simti in fiecare noapte ,femeia careia sa-i declari.... "vreau ca tu sa reprezinti visele mele"....
    Poemul ,imaginile si muzica sunt o impletire perfecta a unui vis minunat.Antony ,esti un izvor inepuizabil de talent de daruire si de seriozitate in tot ce realizezi si ne daruiesti,totul este divin !
    Andrea Bocelli este o alegere minunata, este poate cel mai expresiv,el vede si canta cu sufletul !

    RăspundețiȘtergere
  3. Visul acesta oricand poate deveni real. Ati scris atat de frumos domnule doctor incat ne-ati impresionat.
    Atat poemul cat si videoclipul ne-a facut sa ne simtim in vis, in paradis. Va multumim si va dorim din suflet sanatate si fericire, noi va iubim, va pretuim si va multumim pentru acest coltisor de Rai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un vis pe care il dorim fiecare dintre noi. Totul este atat de real in versuri si in videoclip. Va multumim domnule doctor. O seara buna si iubire nu doar in vis va dorim tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Visul este propriu omului, cum visezi asa traiesti, iar poemul dumneavoastra spune totul. Nu putem decat sa va multumim si sa le dorim tuturor acelora care iubesc sa viseze cuprinsi de mare lor dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  6. O dorinta, o chemare, acesta este visul si versurile dumneavoastra vin sa confirme aceasta dorinta de iubire adevarata. Poemul si videoclipul creat pe muzica aleasa ca de fiecare data sa se potriveasca cu versurile si cu imaginile ne-a incantat. O seara si o noapte cu iubire si vise placute tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oare ce am fi noi daca nu am visa? Visul, dorul, gandul iubirea, toate acestea sunt ale noastre. Minunat vis stimate domnule doctor, sfarsit de saptamana plin de vise si realizari frumoase va dorim tuturor acelora care iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Visam si gandim si putem sau nu sa ne implinim visele. Versurile sunt daruite ca toate celelalte poeme de pe acest blog, tuturor acelora care viseaza, care stiu sa pretuiasca persoana care le este destinata in viata. Sfarsit de saptamana placut doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumim domnule doctor, un vis deosebit, plin de iubire, un vis care il doreste fiecare dintre noi indeplinit. Numai de iubire sa aveti parte va dorim din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da..Luna mandru astru solitar, are tainele ei bine pastrate, le impartaseste celor alesi de divinitate, tare s-ar bucura sa asiste la bucuria si implinirea celor doi indragostiti, personajele faine din scrierile tale! In cinstea reginei noptii iata cateva versuri inchinate cu maiestrie ei, de condeiul celebru al lui Stefan Octavian Iosif!
    "Lună, tu, care te duci peste zi,
    O, ce se-ntâmplă cu tine?
    Spune, crăiasă a nopţilor şi
    Candelă a nopţilor line!

    Torţă de-argint ce spânzură-n cer
    Tristă, şi palidă liră.
    Taină a nopţii, vrajă, mister,
    Cântec în somn ce suspină!

    Tu, ce ningi floare de-argint pe alei
    Şi argintoase prin ramuri,
    Faci ca să picure ploi pe scântei,
    Pui poleială pe geamuri."
    Un weekend minunat tuturor, mangaiat de razele binefacatoare ale soarelui si de mangaierile si soaptele nocturne ale Domniei sale "LUNA"!!Cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere