Persoane interesate

vineri, 31 octombrie 2014

Căsuţa ta …




Sânii tăi rotunzi şi tari îmi apasă trupul
şi o senzaţie de electrocutare
mă străbate, ca să mă ademenească îmbietoare
la tine acasă.
Cu braţele te ridic, ca să te aşez
pe iarba deasă din grădina care-ţi înconjoară casa.  
Firişoare de iarbă îţi mângâiau coapsele calde,
strecurându-se prin spatiile înguste ale picioarelor tale.
Eu îţi frământ sânii în căuşul palmelor mele şi îi sărut pe rând.
Apoi îţi sărut gâtul graţios de lebădă şi mă întorc la sâni,
sâni care prind culoarea piersicii pârguite,
iar abdomenul îţi freamătă sub presiunea buzelor mele umede.
Deodată simt degetele tale încleştate în părul meu, le simt venite să mă îndrume la iazul din inima pădurii.
Totul se cutremură când iubirea erupe şi se strecoară prin vegetaţia ce înconjoară căsuţa ta…   

 

10 comentarii:

  1. In momentul in care sageata lui Cupidon te-a lovit, nu mai tii cont de nimic: barierele dispar, limitele sunt deasupra cerului iar inima o ia la galop. Nu mai ai reguli, nopţile devin zile, iar gândul zboară intotdeauna la EA sau la EL.
    Dor, dorinţă, emoții, sentimente, gânduri, sădite cu bunătate şi toate însemnând Iubire. Asta simte cine iubeşte citindu-ţi versurile acestui poem. Cu preţuire, Tony, pentru poemele, montajele şi muzica pe care o alegi, sunt deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Casuta ta...ea te cheama atunci cand dragostea se infiripa, cand iubirea este adevarata! Deosebit poem, filmuletul si muzica ne-au creat amintiri placute! Va pretuim, va urmarim stimate domnule doctor cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Casuta ta...casuta mea...casuta dragostei, deosebite ganduri cuprinse in poem si in imaginile clipului! Sfarsit de saptamana placut tuturor, va multumim, cu tot respectul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Casuta ta...am citit si am vazut clipul, totul este deosebit! Dragostea intr-o casuta numai a celor care se iubesc este mare! Tuturor va dorim o casuta in care iubirea sa fie pe primul loc!
    Va multumim, cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  5. Casuta ta...a noastra...In doi, totul este mai frumos si toate obstacolele se depasesc mai usor. Frumos poem, frumos clip, frumoasa este melodia pe care ati facut montajul! Multumim pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am lecturat aceste versuri, gand-dorinta, am urmarit imaginile derulate in montaj si imi place poemul intitulat Casuta ta.
    Fiecare postare este o incantare! Va multumesc, cu stma!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dorinta snsibilitate iubire! Versurile dumneavoastra si imagini ne incanta in videoclipul creat si pe care ni l-ati daruit. Sfarsit de saptamana frumos plin de iubire tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Casuta... pe care o viseaza toti cei care se iubesc, frumoase versuri! Frumoase sunt si imaginile derulate in montaj, la fel coloana sonora, va multumim! Noapte buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Casuta celor care se iubesc...versuri si imagini deosebite... Va multumim pentru tot ce ne daruiti, ne creati clipe minunate urmarind postarile! Noapte buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doar cine iubeste cu adevarat stie ce inseamna sa ai casuta ta...casuta noastra...Minunate versuri, la fel ne-a incantat si montajul! Va multumim si asteptam postari la fel de frumoase!
    Cu stima!

    RăspundețiȘtergere