Persoane interesate

vineri, 10 octombrie 2014

Împreuna la cafea




Pe lumina lunii în braţe te voi lua,
Iar la ureche-ţi voi şopti că te iubesc,
Că  numai pentru tine vreau, să mai trăiesc
Şi până dimineaţă te voi săruta.

 În braţe te voi strânge, te voi dezbrăca,
Cu mâinile mă tot plimb pe trupul tău,
Strâns lipită să te ţin de trupul meu
Şi până-n zori împreună ne vom juca.

În voia dorinţelor noi ne lăsăm
În aprinsa noastră noapte de iubire,
De tot ce e în jurul nostru să uităm.

Iar dimineaţa împreună la cafea
Zilei îi urăm bună venire,
Apoi ziua toată, altă noapte aşteptăm…


11 comentarii:

  1. De laşi mugurii să-nflorească în inimă,
    Vei cunoaşte tainice, galactice vise.
    Lumina şi dragostea, scântei divine...
    Versurile poemului pline de sensibilitate, de dor, de căldură şi iubire se derulează cu imagini pe o coloană sonoră duioasă, deosebit! Cu admiraţie şi preţuire, Tony, pentru tot ceea ce dăruieşti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb este atunci cand din toata inima ii spui celei pe care o iubesti ca vrei sa fiti impreuna pentru toata viata!
    Va multumim pentru acest sonet divin, stimate domnule doctor.
    Cu aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Versurile sunt pline de dorinta de pretuire si iubire. Imaginile si muzica sunt in acelasi ton, iar videoclipul creat ne-a incantat. Deosebit sonet, felicitari si multumiri pentru ceea ce ne oferiti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sonetul si videoclipul pe care le-ati creat ca de fiecare data din suflet pentru suflet sunt daruri deosebite pentru toti cei care urmaresc blogul dumneavoastra. In mod special noi va multumim si va dorim numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Impreuna la cafea...si in iubire...am lecturat, am vazut mi-a placut! Sambata si duminica...si nu numai... cu iubire!

    RăspundețiȘtergere
  6. Impreuna, iubire, dor, dorinta, sentimente sincere! Aceasta este Iubirea! Am citit sonetul si am urmarit clipul, sunt deosebite! Eu va multumnesc si urmaresc in continuare acest blog. Cu pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  7. O incantare este totul! Impreuna si spuneti tot: Iubire! Va multumim pentru aceste minunate poezii! Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  8. Deosebite sunt aceste versuri, la fel videoclipul, nici nu vreau sa comentez mai mult, vreau doar sa va spun ca va multumesc, ne-ati incantat cu acest sonet. Iubirea este viata si fericirea noastra. Cu respect, va dorim tuturor sa aveti parte de iubire!

    RăspundețiȘtergere
  9. Versuri pline de sentimente frumoase. Toate sunt reale. Si cum sonetul este dedicat iubirii-iubitei, iata o clipa de fericire pe care o traieste fiecare citind aceste versuri, urmarind imaginile si ascultand muzica duioasa pe care ati realizat video-clipul. Va pretuim si urmarim cu drag blogul dumneavoastra, stimate domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  10. E minunat cand iubesti si esti iubit. Sonetul si clipul dumneavoastra ne-a incantat! Duminica minunata tuturor! Noi urmarim cu placere acest coltisor plin de sentimente calde, de iubire! Cu stima domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Divine sentimente ,ele dezvaluie puterea fara margini a iubirii,emotia daruirii neconditionate si implinirea fericirii. Sa fii prima dragoste a cuiva poate fi frumos...dar sa fii ultima dragoste e mai mult decat perfect !
    Poemul.imaginile si duiosia muzicii sunt oglinda sufletului tau nobil si pur .Multumesc Antony ,poet al iubirii, pentru acest coltisor de rai.

    RăspundețiȘtergere